Snak

Mere indhold efter annoncen

Bundus FCK-fremtid er uvis: Ingen dialog nu

Skrevet af bold
tir 13. apr 2021

FC København og Mustapha Bundu har endnu ikke været i dialog omkring Bundus fremtid i klubben. Han er lejet i belgiske Anderlecht.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mikkelinho#1
Alle skreg på at det var en gave at få Bundu tilbage til dansk fodbold? Arhh hva, Jess?
Skrevet af spartan
Han startede fint, selvom han misbrugte nogle enorme chancer. Derefter har det godt nok været sløjt, og jeg kan på ingen måde se dem indfri hans klausul, hvis det er til en høj pris + løn. Der må simpelthen være bedre og billigere alternativer
Skrevet af JakobFC
Ingen har nogensinde sagt at Bundu var en gave til dansk fodbold efter han kom til. Jeg mener man bør satse på Biel istedet, som var vores vigtigste mand i slutningen af efteråret og så kan man skibe Bundu tilbage til Belgien til sommer.
Skrevet af Sommer2012
Jess Thorup er efterhånden blevet dansk fodbolds svar på komiske Ali.

Klæder ikke FCK :-)
Skrevet af man-fred
Han er så fucking elendig.. det er seriøst for vildt. Om tre år render han rundt og spiller divisionsbold :D
Skrevet af Slettet(102143211804)
Han gjorde det rigtig fint i sit indhop mod AaB og i sin første start mod Horsens. Han lignede en gave for FCK. Det er kun gået en vej siden, og det ligner et selvtillidsproblem pga. de mange brændte chancer. Man kan ikke kun leve på assist. Han ryger nok tilbage til Belgien og så må han tage den derfra.
Stenbrodreng.
Skrevet af Bløde babser
Bundu afhænger vel af hvilke betingelser man kan få ham under.
Der var en frikøbsklausul, men med hans forløb kan det da godt være man kan få den forhandlet yderligere ned et sted hvor det er en lodseddel der er værd at nappe.
Han er jo omgivet af folk der kender ham for andet end de par måneder han har været i FCK, så de kan formentlig bedre vurderer om han er hvad vi har set den sidste måned, eller om der er meget mere at komme efter. Det er et ret fint udgangspunkt for en god beslutning omkring ham tænker jeg.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Beenhakker
JakobFC

Biel har da været elendig - ja, han havde en lille opblomstring, men overordnet set er det simpelthen for tyndbenet det han bidrager med. Desuden er Biel en mellemrumsspiller, så kan vel slet ikke sammenlignes med Bundu.
Skrevet af schmede
Sommer 2012
Den titel har Steinlein graveret i granit over sin seng. Det kan der ikke laves om på. Men jeg er enig i, at JT siger nogle lidt ugennemtænkte ting, for ofte.
Skrevet af Beenhakker
Jeg tænker også Bundu ryger tilbage og så kan FCK prøve forfra med Jacob Bruun Larsen, som nok heller ikke bliver i Anderlecht.

FCK har ihvertfald brug for flere offensive spillere med fart.
Skrevet af Bløde babser
FCK har ihvertfald brug for flere offensive spillere med fart.


Jeg elsker når det med fart kommer ind fra bænken. Når de er friske og modstanderen er træt. Som vi så i Brøndby den anden dag, hvor Daramy havde et par raids hvor han ødelagde deres forsvarsspillere....og Stage der ellers ikke er en spiller med fart, satte lidt turbo på og gled let forbi BIF manden der klovnede rundt for at lave sit oplæg til 3-1 scoringen.

Men spilllere med fart som hovedkompetence er ellers ikke en ting jeg har behov for i FCK. Vi er et hold der skal være mest i boldbesidelse og oftest mod hold der tsår dybt. Der er det andre spidskompetencer der bedre kan åbne et forsvar. Fart er mere omstilling og store rum.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Skytte
Bundu har desværre slet ikke været den spiller man havde håbet på - hans tekniske og taktiske niveau er simpelthen for lavt - han har nogle klare spidskompetencer på hans fart og fysik, men han får det bare slet ikke omsat/forløst...

Biel skal slet ikke i nærheden af den h.kant - det var total fejl castet af Ståle at købe ham ind til den position - så hellere tage Falk ud på den h.kant og så få Biel til at ligge inde centralt sammen med en Zeca og Stage i de kampe hvor enten Vind eller Kamil er skadet eller skal have en pause...

Kunne bære spændende at få Jacob Bruun Larsen hjem og få genrejst hans karriere/potentiale - det er der markant mere fremtid I vs. en Bundu som nok har nået sit niveau
Winning doesn't really matter as long as you win - Vinny Jones
Skrevet af Beenhakker
Bløde babser

Jeg er enig med dig i at FCKs spillestil ikke skal baseres på omstillinger, men i min verden er det bare ikke nok med Daramy, når de andre offensive, Wilczek og Wind er så langsomme som de er (læg dertil at Fischer har mistet al acceleration). Jeg mener at en topklub som FCK skal have flere værktøjer. Daramy kunne jo blive skadet og hvad så?

Min ønskeseddel til næste sæson: En wing med fart, en boksangriber og en midterforsvarer (hvis Zanka ikke lykkes)
Skrevet af CopenhagenNoice
@Sommer2012: hvad i alverden baserer du det på?! Billig og plat bemærkning. Skal vi lege "indsæt trænernavn"? Hæv niveauet.
Ot: Bundu har langt fra imponeret, men jeg har dog den holdning at alle har brug for fast spilletid (på trods af sløje kampe) for at nå deres potentiale. Så er der naturligvis spørgsmålet om man match´er de ørige spillere. Det jeg glædede mig til med Bundu, var farten på toppen. Den har jeg endnu ikke observeret og hvis han ikke kan levere det, tror jeg ikke der er et match. Virker ikke til at det er teknik der er spidskompetencen.
Skrevet af MadsLeb
Synes faktisk, til trods for nogle gigantiske afbrændere, at Bundu spillede rigtig godt i de 2 første kampe. Han løb godt og kom frem til mange chancer. Skarpheden manglede selvfølgelig.

Det er som om, at afbrænderne virkelig har taget det sidste selvtillid fra ham, og siden da har han jo faktisk spillet decideret dårligt.

Medmindre han finder både form og skarphed frem igen, inden for rigtig kort tid, så tænker jeg ikke at man udnytter Bundus klausul.
-
Skrevet af JakobFC
JakobFC

Biel har da været elendig - ja, han havde en lille opblomstring, men overordnet set er det simpelthen for tyndbenet det han bidrager med. Desuden er Biel en mellemrumsspiller, så kan vel slet ikke sammenlignes med Bundu.


Ja han er ikke god som kant det er jeg enig i, men som én af de tre på midten kunne han være meget spændende. Nu var det på Jonas Winds position hvor han virkelig viste godt spil senest, men også lidt længere tilbage på banen tror jeg han kunne være god, ligesom i Ståles sidste kamp mod fcn hvor Biel vel var man of the match som central midt.

Men med det spil Bundu har vist på kanten vil jeg alligevel foretrække Biel (og Daramy og Stage, ja sågar Oviedo) end Bundu.
Skrevet af Polle S
Det bliver nej tak, her fra.
Væk med ham.
Skrevet af Beenhakker
Altså nu har Bundu jo stadig muligheden for at bevise sige og hvis han scorer et på mål mod FCM kan det jo se helt anderledes ud om en måneds tid.
Skrevet af Slettet(341332211312)
Godt han ikke kom til GF
Skrevet af (u)tilfreds
Manden er lort og kun Thorup og Kvist ønskede ham til FCK.. -Ikke godt nok.
annonce
0