Snak

Mere indhold efter annoncen

Busk åbner om hadbeskeder efter FCK-nedtur

Skrevet af bold
fre 26. mar 2021

Jakob Busk fortæller om at blive udsat for ubehagelige hadbeskeder, efter han som 20-årig følte sig som skurken i FCK grundet et stort nederlag til FCM.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kompis
Hvor er det sørgelig læsning. Tror ikke bare det er et problem i FCK, at der er tosser der tror de har retten til at svine folk. De burde losses i løgene og blive forvist fra stadion til evig tid.
Skrevet af Dopermann
Ja det er en trist udvikling. Folk sidder og gemmer sig bag et brugernavn eller på Facebook og føler de i ytringsfrihedens hellige navn, kan skrive lige, hvad der passer dem og til hvem det passer dem. Man kan starte med at læse kommentarene her på Bold.dk.
AFC ABOVE ALL FC Barcelona Juventus Ajax Sympatiserer med: BM, Dortmund, Napoli, Benfica, Leeds og The Crazy Gang
Skrevet af laban1971
Panoz er garanteret een af de sørgelige personager, hvis man dømmer ud fra hans negative trolls..
Men hvor er det ærgerligt, at man ikke kan lade spillerne være i fred, selvom de har begået fejl på banen..
Brøndby IF-fra 1986 og til den dag jeg dør.. Liverpool siden sportslørdag i 70`erne
Skrevet af Sule12
Det er sikker bare FCK fans og den slags, der skriver sådanne hadbeskeder ;)
Skrevet af Mdeden
Generelt et stort problem. Man kan se det internationalt senest efter rangers-slavia kampen. Det burde gøres noget så folk ikke bare kan gemme sig bag et alias og tilsvine folk uden konsekvenser.

@sule12:
Jeg forstår "joken", men ikke synderligt sjovt i sammenhængen.
Skrevet af steen27
Vi har et problem i fodboldverdenen. Had-beskeder, vold, truende adfærd, maskerede fans, folk der opfører sig som alt andet end mennesker som bare elsker fodbold og som bare vil se en kamp uden at føle sig utryg.

Stort set alle klubber har grupperinger som opfører sig helt uacceptabelt. On-line, men også før, under og efter kampene på og omkring stadion.

Det er for mange mennesker ikke længere en tryg og hyggelig søndagsbeskæftigelse at tage et smut på stadion med knægten. Man ser sig over skuldrene og man undgår visse dele af stadion, og man går en lang bue udenom de nævnte grupperinger. Og on-line ser man desværre det samme - gruppering som er helt afkoblet fra hvad fodbold burde være - og har fokus på ballade og chikane i stedet for.

Had-beskeder er et lille del-element af et større - og voksende - problem.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Slettet(372020212703)
Spillerne kan også selv tage et valg og droppe sociale medier. Det er ikke et krav at være tilstede der - og nu hvor det efterhånden er ren reklame det hele, så forstår jeg næsten ikke brugen af dem længere. Det var måske sjovt i starten, men nu er det bare selvpromovering og tilsvininger. Og til syvende og sidst er det også bare nogle store tech-giganter, som for min skyld kan blive kvalt i deres eget bræk.
Skrevet af Swup
Spillerne kan også selv tage et valg og droppe sociale medier. Det er ikke et krav at være tilstede der - og nu hvor det efterhånden er ren reklame det hele, så forstår jeg næsten ikke brugen af dem længere. Det var måske sjovt i starten, men nu er det bare selvpromovering og tilsvininger. Og til syvende og sidst er det også bare nogle store tech-giganter, som for min skyld kan blive kvalt i deres eget bræk.De sørgeligste mennesker er dem der går efter ofret...
Kvinder kan også bare tage mere tøj på i stedet for at vise så meget hud!
Skrevet af Slettet(372020212703)
Det er ikke det sammme.
Skrevet af plutonium
Korrekt, at de to eksempler ikke er det samme, men hvorfor skal en 20-årig reservemålmand være nødt til at droppe sociale medier, hvis han vil slippe for trusler og hadefulde beskeder?

Er det ikke en lidt sørgelig verden, hvis en spiller, der mig bekendt altid har holdt lav profil, skal være bange for at gå på gaden på baggrund af en fodboldkamp.

Man kan sagtens argumentere for, at det er en del af gamet, men det er sgu sørgeligt, at det ikke begrænser sig til tilråb på stadion. Når man går efter folk, når de har fri og er i deres private omgivelser, så overskrider man klart en grænse for mig.

Jeg kan til dels forstå, at spillere som Viktor Fischer, Zlatan etc, som helt tydeligt nyder at være kontroversielle og klassens frække dreng, får en masse røg udenfor kridtstregerne, og der kan man sagtens snakke om, at de ligger som de har redt. Men for rigtig mange fodboldspillere er det en hobby og et arbejde, som de dyrker uden behovet for at skulle have opmærksomhed når de er skiftet til almindeligt tøj.
Skrevet af Socialistens
Spillerne kan også selv tage et valg og droppe sociale medier. Det er ikke et krav at være tilstede der - og nu hvor det efterhånden er ren reklame det hele, så forstår jeg næsten ikke brugen af dem længere. Det var måske sjovt i starten, men nu er det bare selvpromovering og tilsvininger. Og til syvende og sidst er det også bare nogle store tech-giganter, som for min skyld kan blive kvalt i deres eget bræk.


Overvej lige din kommentar igen og hvad det vil medføre ... altså at man kan skræmme folk fra at deltage!
Skrevet af OlderWiser
Det er et generelt problem i hverdagen og en sygelig form for afmagt, at man har behov for at tænde sådan af. Og at man samtidig har muligheden for at være så kujonagtig og afstumpet, men samtidig føle sig distanceret ved at gemme sig bag en profil.

Det er jo rigtige mennesker, der modtager de hadebeskeder.

Jeg har ikke løsningen, men det er klart noget, der skal tages hånd om. Og det hurtigst muligt.
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
annonce
0