Snak

Mere indhold efter annoncen

BVB bekræfter: Lewandowski tabt for os

ons 27. feb 2013
Efter længere tids spekulationer ligger det nu fast, at Robert Lewandowski ikke forlænger sin kontrakt med Dortmund. Det bekræfter klubbens sportsdirektør Michael Zorc.

Læs hele nyheden her
...meldes både Bayern München og Manchester United klar til at hjælpe mesterklubben med at få ham afhændet.


Det var da umådeligt pænt af dem. ;-)
| Don\'t be afraid of the dark |
Spændt på hvor han ryger hen. United er en af dem, men deres offensiv er jo vanvittig i forvejen
Barcelona fans med slagsange til den fulde Cristiano Ronaldo hahaha http://www.barcelonafc.dk/9258/barcelona-fans-synger-om-fulde-ronaldo
Kan virkelig ikke se hvad han skulle i Manchester? Chelsea, Arsenal eller Tottenham ville være 100 gange mere oplagt, hvis han søger spilletid :) Bænkplads/rotationsspiller og trofæer, så er både Bayern og Manchester en mulighed :)
Trist for Bundesligaen hvis han ryger til Bayern, så er der absolut ingen spænding tilbage, må da håbe for Dortmund at de får en god sjat penge for ham.
Fc København Fc Internazionale Tottenham Hotspur
Et nyt eventyr må friste, men i Dortmund er han vellidt og sikker på spilletid. Det tror jeg ikke, han er i PL f.eks.
Mojn do!
Hvis han skal være sikker på at få succes, som en af stjernerne på holdet, så skal han nok til Italien. Her er der masser af klubber, som kan bruge en angriber (Juve, Inter osv.). Han ville gå direkte i start-11´eren.
Men mon ikke han går efter de store penge og tager til en klub fyldt med gode angribere i forvejen (2x Manchester, Madrid, Paris osv.).
Lewandowski, nej tak. Uden tvivl..
FC Bayern München
Trist for Bundesligaen hvis han ryger til Bayern, så er der absolut ingen spænding tilbage, må da håbe for Dortmund at de får en god sjat penge for ham.


Mon så ikke de henter en anden? Kunne F eks være Dzeko.
Derudover ved man jo intet om hvordan det kommer til at fungere i Bayern til næste år med Guardiola. Måske fungerer det slet ikke.
FC Midtjylland Hamburger SV
United? Hvorfor ta et skritt ned i karrieren?
Hvor er det synd for ham hvis han tager til United. Javier H, Rooney, Van Persie og ham det chilenske talent. Bayern med Gomez og Mandzukic? Hvad skal de to klubber dog bruger ham til?? :D Tottenham ser jeg som oplagt med deres angriber situation
Vejle Boldklub Liverpool FC
annonce