Snak

Mere indhold efter annoncen

BVB-boss ser muligheder mod Real Madrid

Skrevet af bold
man 26. sep 2016
Dortmunds Thomas Tuchel tror på en god og seværdig kamp mod Real Madrid og ser gode muligheder for sit hold i kampen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af joybringer
Ja der må være rigeligt med muligheder. Tror desværre Real får en rigtig kedelig sæson uden trofæer.
Skrevet af cristiano777
Det tror jeg heller ikke.. den første måned af sæsonen er som regel der det hele afgøres og det hele skal spille...

...
Skrevet af James10
;-) cristiano777: jeg synes der mangler meget men tror du Zidane har en plan med det hele?
Skrevet af James10
Håber Real kommer med et modsvar pga. de svingende resultater de seneste kampe men den bliver svær og så må Ronaldo meget gerne komme igang
Skrevet af MadsChrSkipper
Til trods for Real Madrids sløve periode de er inde i, så er det stadig en storklub med spillere af fineste karat. Så selvom det er lykkedes nogle klubber på det seneste at skabe overraskende resultater, så tror jeg uden tvivl at Dortmund kan komme til at få det rigtigt svært.
Det er næsten lige før jeg ser Real Madrid som lille favorit, ovenstående in mente og Dortmunds hjemmebanefordel.

På den anden side, så er det her en af de kampe hvor tingene kan ændre sig lynhurtigt i begge retninger, så det er rigtigt svært at spå oprigtigt om, hvis vi ser bort fra dem som billigt kan komme med en klar spådom, og efterfølgende spille fodbold orakel velvidende om at tager du fejl, er der ingen som husker dit oprindelige indlæg, så længe du tier stille efter kamprapporten.
Jeg håber dog for Dortmund at tage en flot sejr på hjemmebane, eller som minimum få point.

Det er i mine øjne trods alt omstændighederne der gør til en på papiret lige, hvis ikke nærmere uforudsigelig kamp - en bedre beskrivelse, efter jeg havde skrevet sætningen. Hvis nogen skulle være i tvivl om hvad jeg mener om omstændighederne, så er det bla. Nogle af de ting jeg funderer over i første afsnit af indlægget. Normalt ville Real Madrid som udgangspunkt gå ind til sådan er opgør som klar favorit uden nogen tvivl.


Der skal virke kigges dybt i krystalkuglen inden sådan et opgør, meget dybere end jeg selv er i stand til. Også selvom det skulle ende med en overbevisende sejr til der ene hold med klar dominans - så man efterfølgende har rigtigt god mulighed for at være bagklog.
FC Bayern München Brøndby IF
Skrevet af Stagger Lee
Real ligger da nr 1 i ligaen, så helt skidt er det nu ikke. Spillet efterlader dog i øjeblikket en del tilbage at ønske, men mon ikke det snart kommer tilbage.

De får selvfølgelig problemer i Dortmund, ligesom alle andre hold ville gøre, sådan som de spiller i øjeblikket.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af halden
spiller real med casemiro-kroos-modric så begraver jeg mig selv. så skal i se et real hold uden nogen chancer i morgen og kører kontra.

4-3-3 går bare ikke længere.
Skrevet af cristiano777
Casemiro er skadet, så han spiller ikke. Uden ham mangler holdet dog meget på balance-kontoen, men du skal ikke regne med at se en ændring fra 4-3-3 fra Zidane

@James
Jeg ved ikke om Zidane har en plan. Det håber jeg. Jeg har svært ved at se den røde tråd men stoler på ham, og han har spillernes respekt hvilket er noget af det vigtigste.
annonce
0