Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Aussie
Måske SIF spillerne skulle fokusere mere på at skyde i feltet, fremfor stepovers :( det blev en omgang sterilt overdrevs-tiki-taka…
Skrevet af smalldeine
Simpelthen så pinligt et resultat! Hvor er I fuldstændig vanvittigt ringe Silkeborg! I skulle have lov at gå hjem
Skrevet af Hammers4ever
Ligefrem pinligt? og herhjemme har vi travlt med at hade andre nationer for deres arrogance... Vi er sgu da ikke et hak bedre selv

Kan folk uddybe hvorfor det er så fandens pinligt at nummer tre fra en lille nation som Danmark, taber med 1-0 efter et rødt kort på udebane mod mestrene fra Finland?

Med alt respekt for Silkeborg, så tror jeg altså ikke at man i Helsinki har tænkt oh fuck, Silkeborg ? det var den værste lodtrækning vi kunne få, vi er helt uden chancer her
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Bajerfar
Jeg tror ærlig talt det er bedst for danske koefficient point at Silkeborg fortsætter i conference league


Grinbold

Det er helt korrekt, men for Silkeborg er der helt sikkert økonomisk mere interesse i at komme i Europa League (og det burde trods alt vægte lidt mere end de solidariske DKs koeff points)

Edit: jeg ønsker faktisk at de kommer i conference league med muligheden for at spille mod Fiorentina 😉
En halvstiv viking fra søhøjlandet - der har forvirret sig ned midt i støvlelandet! Forza Viola & SIF (agtigt!)
Skrevet af Shamran
Det er i Europa at varen skal vises og efter i aften fatter jeg ikke at BIF og FCK vil købe Wallys for mange mio for han var elendig og varmede bold hver gang han fik den i fødderne og var alt for lang tid om at slippe den, men han regnede vel med at tempoet i suppen var nok her også...Well i Europa er der sgu´ ikke tid til at varme bold og tage den ekstra berøring for så bliver man tacklet så Wallys gjorde en del her i aften.

I det hele taget manglede SIFs ellers berømte 3 kløver oppe foran voldsom kvalitet hele vejen rundt således at man retteligt kun producerede en reel chance i hele kampen på trods af 65-70% boldbesiddelse indtil det røde kort. Well Helsinki kommer til at spille på samme måde i udekampen og jeg tvivler stærkt på at man har evnerne eller talentet til at komme igennem et middelmådigt finsk holds defensiv i returen.

Skrevet af El ninio
Det SKAL kunne vendes i Silkeborg. Det er flovt at tabe til så fattigt et finsk hold. En man i undertal skal ikke nødvendigvis være lighedstegn med nederlag. Vi taber fuldstændig sutten da det sker.

De sidste to kampe har vi manglet noget vildskab. Netop det var Carstensen garant for... jeg synes klart man kan se vi mangler ham. Som jeg har skrevet før, så kan det let blive de ringeste tjente 20 millioner i klubbens historie.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Kan folk uddybe hvorfor det er så fandens pinligt at nummer tre fra en lille nation som Danmark, taber med 1-0 efter et rødt kort på udebane mod mestrene fra Finland?

Det hænger sgu nok sammen med, at folk rent faktisk har set kampen og dermed fået syn for sagen: Helsinki er møghamrende ringe.

Det var Silkeborg så også.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Nandeyanen
@Har i set mine nøgler.

Enig med dig.

Og så kan jeg tilføje at Silkeborg havde 0 skud på mål. 0 skud på mål!

Det synes jeg er dybt pinligt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(331423221810)
Hahaha et kæmpe fjols
Skrevet af Hammers4ever
@Har I set mine nøgler?

Det er muligt, men skal vi blive helt enige om at vi som nation heller ikke er større? og at det aldrig bliver en fiasko eller pinligt at nummer tre fra superligaen taber med et enkelt mål på udebane, mod mestrene fra Finland? endda med en mand i undertal

En ting er at være skuffet efter kampen, men at bruge ord som pinligt, flovt og så meget andet i dette tilfælde er godt nok på grænsen til det sindssyge. Sagt med andre ord, så skal vi heller ikke gøre os selv bedre eller større end vi er som nation

Ellers er det vel også en kæmpe skuffelse og fiasko at Brøndby ryger ud til et helt elendigt Basel hold, hvis vi absolut skal følge den logik, for Basel var jo også elendige
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Mac2907
HJK blev forvandlet fra piv-elendige til verdensmestre fra ‘68. Det her er et konge-eksempel på fodbold også er et mentalt spil. Og så har jeg ikke set så kæmpestor en chance blive misbrugt i nyere fodboldhistorie. Undskyld, jeg trækker mine ord tilbage: kæmpestor chance er en voldsom underdrivelse - nøj, hr. Helenius.
Skrevet af Slettet(270928221510)
@Hammers4ever
Du har helt ret. Folk er bare ikke klogere herinde, desværre...
Skrevet af JLS
Jeg er bestemt ikke Silkeborg fan - langt fra.. Men lige dén der med "overvurderet", den er vidst pænt malplaceret, når man repræsenterer en klub, det ligger håbløst sidst i Superligaen..
Skrevet af ZakariaZ
Folk må altså lige huske på, at HJK har en trupværdig, som er større end både Vejle Horsens, Viborg og Lyngby, og ikke langt fra Silkeborg (Transfermarkt). Derudover har de meget Europæisk erfaring og har netop slået de slovenske mestre både ude og hjemme. For nogle år tilbage endte de over FCK i gruppespillet, og de har endda været i Champions League, hvor de fik 4 point mod Benfica!
Ja, Silkeborg bør være bedre over to kampe, men værre er resultatet altså ikke.
Skrevet af Pantic
Iøvrigt sjovt en Horsensmand råber for højt. Deres glæde kan vel højst ligge i en overraskelse hist og pist. Og så selvfølgelig når de rykker op fra 1 divison.

Forhåbenligt ordner Silkeborg det på hjemmebanen.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af BarcaMessi
gave odds
Skrevet af BarcaMessi
dårlig kamp af silkeborg
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Finsk fodbold er på niveau med dansk fodbold. Superligaen er sjældent set ringere, end den er pt. Trist udvikling.
Skrevet af ForzaHorsens03
Så man er en troll, fordi man holder med Helsinki? I see..
Skrevet af Skvat
Piv ringe ! ! !
...
annonce
0