Snak

Mere indhold efter annoncen

Calisir så rødt da Silkeborg tabte smalt til HJK

Skrevet af bold
tor 18. aug 17:52

Silkeborg tabte torsdag aften 0-1, da danskerne på udebane mødte finske HJK Helsinki i kvalifikationen til Europa League. Andre Calisir så rødt i anden halvleg.Læs hele nyheden her
Skrevet af SL2860
Vi havde helt og aldeles styr på den kamp, indtil Calisir beslutter sig for, på den mest klodesede måde, at nedlægge en spiller, som allerede var så langt ude i siden af banen, at han ikke udgjorde en reel trussel. Det er fuldstændig uacceptabelt, at Calisir på den måde sælger resten af holdet. Han var tydeligvis ikke klar til topfodbold endnu. Kent skal nok også kikke lidt indad.
Skrevet af SL2860
MONSTER SKUFFET
Skrevet af NelleIF
Det røde kort blev afgørende. Bestemt ikke umuligt for SIF i returen, håbet er bestemt tilstede og virker ikke urealistisk. På hjemmebane? Den nupper vi!!
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Skrevet af ForzaHorsens03
Kohti Europaaaaa! Vildt alt den hype SIF får, når de præsterer værre end Horsens i Europa. Ses i away torsdag.
Skrevet af Horseman
Endnu et pinligt resultat for dansk fodbold. Men på den anden side, hvad skal vi også med alle de hold i Europa, når danske klubber alligevel ikke kan slå hold som Larne og Helsinki. Lad os bare sejle nedad på ranglisten så vi kan koncentrere os om at se de få klubber som trods alt kan lave lidt resultater.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Den var ikke god! De må tage den på Jysk park.
På alle måder dumt af Calisir, han ved han trækker et rødt kort, selv hvis dommeren havde været barmhjertig og kun takseret det til gult.

Hvornår har Horsens været i Europa?
Skrevet af MrKaaangen
Ligesom da FCK tabte til HJK?
Skrevet af Math553e
Må indrømme at jeg sidder og er meget skuffet over Silkeborg efter den her kamp. Selvfølgelig ændrer det røde kort kampen. Men inden det røde kort, sidder Silkeborg på alt spillet, men uden det rigtig bliver farligt. Det samme så vi i mod Viborg i søndags. Er gassen ved at gå af ballonen eller hvad sker der i Silkeborg ? Europanerver? Det centrale forvar så heller ikke for godt ud. Hverken Calisir eller Salquist, som jeg synes laver den største fejl i forbindelse med det røde kort, ved at forsøge med er håbløst hovedstød ud til backen. Han sælger fuldstændig Calisir i den situtation, som så kvitterer med en ligeså håbløs aktion.
Skrevet af sesam
Fedt lige et udvælge et par dårlige resultater og glemme alle de gode. Op med humøret, de danske hold gør det godt i Europa. Tror på Silkeborg i returen.
Skrevet af guldtilOB
Det viser hvad niveauet er når det gælder. Tænker et overvurderet Silkeborg også taber hjemme.
Danske hold i Europa holder bare ikke.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af bruger 91232
“Forzahorsens” du ved godt vi kommer i confrence League selvom vi taber på torsdag? Så helt dårligt er det vel ikke 😃
Skrevet af Derfor
Pinligt Sif. Utroligt at tabe til det hold.. Gå fodbold er altså ikke nok
Skrevet af Grinbold
Sløjt sløjt af Silkeborg trods hjemmevant plasticstadion. Jeg tror ærlig talt det er bedst for danske koefficient point at Silkeborg fortsætter i conference league.
Skrevet af CNA
Silkeborg er sikret 6 gruppespilskampe uanset udfaldet af næste uges kamp og alene kvalifikationen giver flere koefficient point end dks mest ligegyldige klub bidrog med i 2012.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Når man tænker på, hvor formidabelt ringe HJK var til alt andet end at sparke folk ned, er det jo en kæmpe katastrofe, at man taber til dem.

Var der en eneste fra Silkeborg, der ramte en god kamp?
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af SotD
Calisir var også ringe sidste sæson, og hans skade kom som “a blessing in disguise”. Det samme gør det her røde kort måske også. Vi slipper for at se ham næste gang, og vel 1-2 kampe mere.

Manden er simpelthen blæst.
Silkeborg IF
Skrevet af ForzaHorsens03
Det jo også kun fordi der er kommet en miniput turnering haha
Skrevet af Kappeleinz
tænker at horsens er at finde i 1 div igen efter sommer :D
Silkeborg Siden 1988 Southampton siden 2000
Skrevet af Halløj89
Shhh . Horsens03 . Der er ingen herinde der fatter hvor din dumhed kommer fra .. Så vil du ikke nok godt holde det for dig selv ..
Skrevet af Landa
For dårligt, Silkeborg.
I hører ikke hjemme i europæisk fodbold.
annonce
0