Snak

Mere indhold efter annoncen
HJK blev forvandlet fra piv-elendige til verdensmestre fra ‘68. Det her er et konge-eksempel på fodbold også er et mentalt spil. Og så har jeg ikke set så kæmpestor en chance blive misbrugt i nyere fodboldhistorie. Undskyld, jeg trækker mine ord tilbage: kæmpestor chance er en voldsom underdrivelse - nøj, hr. Helenius.
@Hammers4ever
Du har helt ret. Folk er bare ikke klogere herinde, desværre...
Jeg er bestemt ikke Silkeborg fan - langt fra.. Men lige dén der med "overvurderet", den er vidst pænt malplaceret, når man repræsenterer en klub, det ligger håbløst sidst i Superligaen..
Folk må altså lige huske på, at HJK har en trupværdig, som er større end både Vejle Horsens, Viborg og Lyngby, og ikke langt fra Silkeborg (Transfermarkt). Derudover har de meget Europæisk erfaring og har netop slået de slovenske mestre både ude og hjemme. For nogle år tilbage endte de over FCK i gruppespillet, og de har endda været i Champions League, hvor de fik 4 point mod Benfica!
Ja, Silkeborg bør være bedre over to kampe, men værre er resultatet altså ikke.
Iøvrigt sjovt en Horsensmand råber for højt. Deres glæde kan vel højst ligge i en overraskelse hist og pist. Og så selvfølgelig når de rykker op fra 1 divison.

Forhåbenligt ordner Silkeborg det på hjemmebanen.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
gave odds
dårlig kamp af silkeborg
Finsk fodbold er på niveau med dansk fodbold. Superligaen er sjældent set ringere, end den er pt. Trist udvikling.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Så man er en troll, fordi man holder med Helsinki? I see..
Piv ringe ! ! !
...
annonce