Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig med DaveEricGrohl, Brøndby har skudt sig selv i foden.

Som Hørsholt sagde, " Den værdi, som Brøndby tillægger sig selv, den forstår vi slet ikke og er ikke enig i.", og det er jo så præcist, som det kan beskrives. Både Brøndby og deres fans mener de har flest tv-seer, hvilket faktum støtter, de har så bare glemt alle de andre fans, som sad og så med fordi de ville se Brøndby fejle.

Det tror jeg også tv-stationerne ved, ligeledes må de vide, at Brøndby er tvunget til at få solgt deres rettigheder, hvilket betyder, at den pris de kan kræve blive endnu mindre.

Samtidigt er der et andet aspekt, som en nævner, at hvis en betalingskanal køber rettighederne til BIF kampene, så er der nogen som vil afmelde deres abonnement, fordi de ikke vil støtte BIF økonomisk.

Så jeg tror det bliver svært for BIF, at sælge deres rettigheder.

Hvornår kampene skal ligge, ved jeg ikke om, men det kan da tænkes, at de andre klubber vil spænde ben for BIF.
Jeg gætter på at de øvrige klubber kommer til at fortryde det her.... men jeg kan tage fejl lige så vel som i andre kan.

Klubben virker mere velovervejet end tidligere. Husk at de har Anders Bay ansat. Han er/var en sværvægter inden for sports- og medieindustrien. Mon ikke han har noget godt i posen så Brøndby griner hele vejen til banken....

Søndag kl. 15.00 passer mig i øvrigt perfekt :o)
annonce