Snak

Mere indhold efter annoncen

Capellas efter drømmedebut: Stolt af spillerne

Skrevet af bold
man 29. aug 21:04

Albert Capellas var stolt over sine FC Midtjylland-spillere efter sejren over Brøndby. Han erkender dog også, at det første mål hjalp dem med at få kontrol over opgøret. Læs hele nyheden her
Skrevet af grumblesnake
Kontrol må også være nøgleordet for hvad der skal være førsteprioriteten for Capellas, men så håber jeg også at se et FCM der i højere grad er i stand til at skabe kampene.
Det er nok ikke noget problem i forhold til de hold de skal møde i Europa League, men det var i den grad noget de manglede i gruppespillet mod lavtstående hold.

Der er lang vej endnu, men de spillere de har kan det blive noget virkeligt seværdigt fodbold.

Jeg ved godt at mange med tilhørsforhold synes det er helt forfærdeligt med Superligaen lige nu, men jeg synes personligt det er super fedt at samtlige hold i ligaen har ambitioner på bolden.
Selv Horsens kan nu i momenter kombinere sig op igennem banen og hvem havde forestillet sig det for to år siden.
Skrevet af Mac2907
Svært at se der er sket noget med holdet efter kun en kamp. Som ovenikøbet blev afgjort med afgørende dommerfejl. Om set er tilfældigt eller ej, så er det et faktum af FCM har “tække” når de betræder græsset i BIF. Hvilket også kommer til udtryk for en meget tavs Steinlein, som normalt skriger på utilfredshed i KBH. Men helt bestemt et spændende trænervalg de har gjort på Heden. Men en evaluering kan først tages seriøst i foråret, også i BIF kan ligaen i år på mange måder er anderledes. At BIF efter en rædselsstart med 7 kampe kun er 3 points bagved FCM og FCK, fortæller meget. Der er dog stadig 75 points at spille om endnu….
Skrevet af Quite
Fint eksempel på, at alt hvad der foregår i medierne nu til dags handler om at drage fordel af det som medierne kan. FCM spiller egentlig en rædsom kamp, får et billigt straffespark og graver sig efterfølgende ned, men i medierne bliver det fremstillet som om FCM spillede en god kamp, og den historie skal Capellas naturligvis spille med på. Er ret sikker på, at han selv kunne se, at hans hold på ingen måde hænger sammen.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af billebums
Mac
Som ovenikøbet blev afgjort med afgørende dommerfejl.

Afgørende dommerfejl? Redder havde uden tvivl svært ved at styre kampen og der var mange små dommerfejl i løbet af kampen. I betragtning af, at straffesparket var korrekt dømt, hvilke(n) af de små fejlkendelser mener du så var afgørende?
Hvilket også kommer til udtryk for en meget tavs Steinlein, som normalt skriger på utilfredshed i KBH.

Nu overfortolkes og ønsketænkes der vist lige lovlig meget :D

On topic
FCM havde overordnet set en god kamp. De var taktisk dygtige. Ligesom da Priske var træner spillede man 4-3-3 og den gang skulle man også blot stå lidt afventende mod et tamt BIF mandskab, for så skal mulighederne nok komme.
Skrevet af Tubbewinter
Mega tyndt straffe. Skandaløs dommerpræstation - utroligt at man ikke kan finde bedre. FCM spiller uinspirerende og er en flok tøsedrenge som smider sig hvert andet sekund og spiller skadet med Piv Sisto i spidsen.
Skrevet af Lissau-FCM
@Tubbewinter, det er jo helt modsat den maskuline Hedlund, som ikke lagde sig en eneste gang, men blot viftede hver eneste lette berøring væk, og løb videre, selvom han blev snittet meget let...

tror ikke nogen skal lade nogen høre omkring "at smide sig" efter kampen igår....
FCM og Man United.
Skrevet af Thor108
Og den købte dommer.
annonce
0