Snak

Mere indhold efter annoncen
Var dette NF´s sidste kamp i spidsen for Bøndby?
Gal det havde været ufortjent, hvis vi (agf) havde nappet de 3 point. Om jeg begriber vi scorer og stiller os ned. Vi gjorde det samme under David. Og der fejlede vi også…. Også synes jeg det er yderst modig af Uwe, og stille op uden decideret 6’er i NP’s fravær….

Spændende suppe der er i gang. Det vel kun FCN og Lyngby som er “isoleret”. De 10 andre ligger lige i røven af hinanden…
Moral er godt.....
Fed kamp som neutral, der var virkelig smæk på!

Den på PM var et klart frispark. Armen bliver trukket igennem.

Synes det er sværere med den på Hermansen. Kommentatorerne er heller ikke i tvivl. Det er nok mere sådan en, hvor man sidder med klubfølelserne og føler sig bortdømt. Sådan ville jeg da sikkert også have det.
Hvordan er Frimann sluppet ind? Troede ikke BIF fans måtte komme ind på stadion.
Helt fair resultat, og dommeren dømmer også en helt fin kamp.
Vildt Brøndby ikke vinder denne… Brøndby må blive mestre næste sæson med de alle de marginaler de har imod i denne sæson
@Ludomania Ser dig og United kampene, eller kan i godt lide bare at kaste op på tastaturet ?
Nat og dag igen, ift første og anden halvleg. Men rart at drengene kunne sætte sig op til 2. halvleg, og komme igen to gange. Det burde have været 3 point, men lidt mere held, så havde detåbenlyse frispark ved 2-1 målet været ligegyldigt.

Hjertet er gult, humøret er blåt.
Vinder AaB i morgen, så er der for alvor spænding i bunden af tabellen. Panikken vil snige sig ind på direktørgangene i Århus og Brøndby. Vil Jan Bech Andersen til at diktere taktikken? Hvordan vil Jacob Nielsen og Uwe Rösler agere? Det er ikke just to personer med koldt vand i blodet. Det bliver spændende - for alle andre end BoroDane, der jo som bekendt allerede ved, hvilke klubber der rykker ned.

Vi kan se frem til rigtig mange gyserkampe i bunden/midten af tabellen i den kommende tid.
Hørt! Det er tåkrummende at lytte til.
annonce