Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fiskeren92
Fed kamp med høj intensitet, men ærgerligt vi ikke napper alle 3 point som vi nok havde fortjent.

Er egentlig ikke fan af VAR, men det kommer klart til sin ret ved Wass’ mål hvor Ohi selvfølgelig laver frispark. Ved AGFs mål havde jeg primært fokus på offside, som der ikke så ud til at være, men efterfølgende kan jeg da godt se at Hermansen får sin arm låst fast inden. Han boksede dog selvfølgelig også lidt rigeligt mod AGF’eren, så mon ikke VAR vurderer de var lige gode om det? Jeg synes egentlig Redder slipper fint fra denne kamp, som næppe har været nem at dømme.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af MilanPerSempre22
Usmagelig og direkte pinlig opførsel af MilanPerSempre22!
Hvorfor kalder du Gift Links "kamel" er det sådan en vestegnsracisme?


Haha er du vild det står skidt til; hvis det er hvad der skal til for at trække racisme kortet. Krænkelses kulturen på ypperste hylde lige der. Er du seriøst så båtnakket at du tror det er kamelens farve jeg hentyder til?
Skrevet af Positivtbidragtildebatten
@hvidesnit.
Vestegnsracisme? Det var da en usmagelig antydning om at folk fra vestegnen er racister.
Skrevet af Deepakji
@niculla ser du dårligt?
Skrevet af AlecT
@Ludomaina
Nat nat, håber du sover dårligt og vågner op med hold i nakken .
Skrevet af Kåssådehvie
Forfærdelig indsats af os. Brøndby havde fortjent at få sejren. På uintelligent og håbløs vis stillede vi os ned passivt og overlod kampen til et rystet Brøndbyhold ved 1-0 til os. Beskæmmende at vi i så lange kampe i træk kan være uden et offensivt koncept. Der er INGEN sammenhæng i vores offensive spil.
Skrevet af Kåssådehvie
Milanpersembre

Hvilken farve har en kamel da 🤣🤣🤣🤣
Skrevet af Pep Guardiola
Vestegnsracisme? Det var da en usmagelig antydning om at folk fra vestegnen er racister.


Hvor latterlig debatten om kamelen end er, så er det på ingen måde det der antydes ved udtrykket “vestegnsracisme”. Det logiske ville ikke være at antage at brugeren mener at alle fra Vestegnen er racister, men derimod at der på Vestegnen findes en særlig variant af racisme, som angiveligt involverer en kamel. Der spekuleres ikke i at “alle” på Vestegnen tager del i det, “blot” at varianten lever på Vestegnen.

Og lige for at tydeliggøre; jeg er helt på linje med at det er noget vrøvl at tale om vestegnsracisme, det er i hvert fald ikke noget jeg selv er stødt på, men logisk set er jeg ret overbevist om at du i dette tilfælde misforstår brugerens brug af ordet.
Skrevet af Kompis
Jep, han holder fat i målmandens arm. Men der er i sekvensen før den går ind. Hermansen bruger til gengæld sine arme til at skubbe AGF´erne væk. Det er vel heller ikke helt efter bogen. Straffe eller som dommeren vurdere, at de er lige gode om kampen om positioneringen, at der ikke fløjtes. Fint vurderet af dommeren.
Skrevet af JKetelsen
@bangfire

AGF de sidste 5 kampe: “waaah, VAR, VAR, VAR…”


Og hvor mange kampe er vi oppe på med BIF? Må i hvert fald være tocifret. Men det gælder jo også træner og spillere så det er nok bare sådan det er på vestegnen.

Fed kamp, hvor Brøndby havde fortjent sejren.

Hermansen laver mere frispark end Brandhof imo. Rigtig god dommerpræstation!

Fy for helvede Gift Links!

Jeg tror ikke nogen af dem kommer i top6.
Skrevet af MilanPerSempre22
Hvilken farve har en kamel da 🤣🤣🤣🤣


Ja den er brun, og har det også med at spytte en gang imellem
Skrevet af SP1954
Dejligt at lama holdet ikke vandt
Skrevet af Dr. Def
Khalid Boularuz fik også, da han spillede i Brøndby, efterfølgende karantæne for en del år siden da han spyttede ved siden af en spiller i en kamp. Så der skal også gives karantæne til Links hvis DBU ikke vil tabe ansigt
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Positivtbidragtildebatten
@pep
Jeg forstår dig, og er egentlig også helt med på præmissen.. Jeg mener ikke der er så meget at misforstå i det han skriver? Men du må vel give mig ret i at det er en mærkelig ting at indfører vestegn i samme sætning som racisme. Medmindre personen mener at folk fra vestegnen har tendens til at være racister. Men han skulle måske sætte sig ind i, hvad der menes med kamel inden han smider racismekortet.
Synes ikke det behøver diskuteres videre, der er vel ikke to meninger om hvad der er forkert og rigtigt at skrive og mene når det kommer til det.

Go aften
Skrevet af JKetelsen
@AlecT

Nat nat, håber du sover dårligt og vågner op med hold i nakken .


Du er da godt nok en charmerende type...
Ludomania er nok en af de mindst konfliktsøgende brugere på bold, så du rammer helt ved siden af.
Skrevet af sterhard
Laaang tråd, hvor det mest interessante er, at debattørerne åbenbart har set forskellige kampe. Alt bliver jo filmet og ud fra det kan man så hver især vælge det, man synes om.
Skrevet af Pep Guardiola
@positivtbidrag, ja! Det er en absurd retorik at benytte og det hører ikke hjemme i en saglig debat.
Skrevet af DetHvideSnit

KSDH!
annonce
0