Snak

Mere indhold efter annoncen
Han siger "største" - ikke "bedste"
Det nemlige fuldstændigt korrekt Casemiro, Englands største klub, ikke pt den bedste men hvad pyt med det, kloppens drenge er nr 15, og i morgen når de vågner er de nummer 16 med 2 point for 3 kampe, se det humor.
GGMU
Er på ingen måde United-fan, men det er da stadig den største engelske klub på en lang række parametre. Bare ikke resultatmæssigt de seneste mange år.
Hvem er den største engelske klub da ?
hvis det er økonomisk så er det City.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Så skal der leges min far er stærkere end din far igen. Igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Hvem kommer har til at tage spilletid fra? Er han ikke mest brugt som defensiv midt?
Hvis det økonomisk, så det vel Newcastle, de er trods alt den klub med det rigeste bagland
Hvis det økonomisk, så det vel Newcastle, de er trods alt den klub med det rigeste bagland
Godt nok nogle tåbelige kommentarer ind i mellem. Ja, United-holdet er i en sølle forfatning, men United er stadig den suverænt største klub i England.

Ligesom da Liverpool ikke kunne få holdet til at fungere i mange år, så var de stadig den næststørste klub.
Ja United er Englands største klub… i PENGE-PUNGEN!

Med deres lønninger, overgår de med afstand City!

ifølge Rygterne får Case hele Vanvittige 3,5 millioner om Ugen hos United, så er det sku da klart at han (i Gåseøjne) ønsker en ny udfordring. Hvem vil sige nej til godt 180 mio. i Årsløn? Det er ikke langt fra Cristianos løn (som er tæt på de 250 mio).

Det er Fuldstændig Sindssygt hvordan United kan kaste sig rundt med de lønninger og beløb de køber spillere for (i Desperathed), fordi de VED at de ren Sportsligt bliver mindre attraktive for Verdensklasse spillere at komme til klubben, men så er det jo godt at Økonomien har en anden sprog at snakke!

Bare der ikke går Barcelona tilstande hos United (ren økonomisk), som Bartomeu ledelsen gjorde hos Blaugrana!

iøvrigt mega Ærgerligt med tabet af Case! Havde gerne set ham i hvert fald blive i klubben i yderligere 1-2 sæsoner, så både Cama og Tchoumani kunne lære lidt fra ham!
annonce