Snak

Mere indhold efter annoncen
Glory Glory Manchester United. Ingen i England når os til sokkeholderne. Endnu et trofæ i pokalskabet. ⚫️⚪️🔴
@Lewandowski er gud
Jeg tror ikke der er nogle United fans der mener at det her er målet for sæsonen.
Det er dog et skridt på vejen, og det kan forhåbenligt give blod på tanden til de sidste tre turneringer, som de stadig er med i.
Tak for kampen til Newcastle og fans. Jeg kan sagtens forstå hvis i er skuffede, men jeg er ret overbevist om at Newcastle nok skal vinde et trofæ inden for de næste par år.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Som United fan er jeg f-in glad. Men hold dog k**t hvor jeg under Newcastle at vinde et trofæ. Deres fans var imponerende og fortjener at hejse et trofæ snart. Men mon ikke det er på vej.....
Randers FC Når jeg har sagt det der skal siges, er jeg ofte videre og vil sjældent se evt. reaktioner på mine indlæg # Jonas Hansen er ikke elitedommer
@Toon toon
Der var vist ingen af de to hold der spillede pænt. I fik lidt af jeres egen medicin og det frustrerede i den grad jeres spillere. Hvor er de mange chancer? I har jo netop svært ved at score mål selv og har samtidig en fremragende defensiv.

Enig i at der er massere af intensitet og at det på sin vis er underholdende, men Newcastle er det hold i PL efter Leeds hvor bolden er mindst i spil. Med andre ord er det ofte “grimme” meget fysiske kampe som der spilles. Eddie Howe har vist selv sagt hvordan han har fået inspiration for mesteren selv i grim fodbold Diego Simeone.

Kampen mod Arsenal og anden halvleg på Old Trafford står ret klart for mig som kampe hvor Newcastle var meget destruerende. Ikke videre sympatisk synes jeg selv, men heller intet at indvende mod det andet end at det ikke ligefrem er flydende teknisk angrebsfodbold i hvert fald når i møder de større klubber. Mon ikke det er næste skridt for Eddie Howe i takt med at kvaliteten af spillere bliver bedre?

Held og lykke i resten af sæsonen og tag så den 4. plads fra Liverpool! :)
Manchester United Brøndby IF
@kroesus
Hahaha, glad for jeg ikke er den eneste der bemærkede ham!
Danmark - Pøwl - FCK - Partizan Beograd
@GrimReaper

Det gjorde der nemlig. Mener faktisk tallet var højere, men så længe han krediterer med et trofæ, så kan jeg heller ikke se problemet i det, for mange trænere får tildelt store beløber, men vinder ikke noget. Det kan man ikke sige om ETH nu. Så hatten af for det.
Brøndby IF & Liverpool Football Club
Det er så smukt, når fans af mægtige United er jublende lykkelige for det trofæ, de har kaldt Mickey Mouse i årevis.

Som Liverpool mand var det umuligt at vælge mellem Scum og Saudi Arabien, men når alt kommer til alt var det nok meget fint, at United vandt. Som så sikkert bliver solgt til Qatar i nærmeste fremtid.
God kamp i dag. Vi var lidt skarpere end Newcastle, som med lidt held kunne have scoret et par stykker.
Det er ikke verdens største trofæ, men det er EtH og truppens første og det er vanvittigt vigtigt.
Deebo

Har du et link til statistikken med effektiv spilletid?

Men hvis Leeds og New er de to klubber med mindst effektiv spilletid er det vel netop fordi de spiller intensivt og med mange chancer. Det tager jo tid hver gang der er målspark, hjørnespark og frispark. Heller direkte powerfodbold end boldmassage selvom der er mere effektiv spilletid i det sidste.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce