Snak

Mere indhold efter annoncen
The Fonz..

Allerede sidste sommer havde jeg et ønske om Rashford. Det løb er så nok kørt.
Højlund kunne være en spændende signing..

Men realistisk mener jeg en rutineret top bomber fra en af de europæiske top ligaer.

12’eren..

Man U ku ha scoret yderligere.. Men Newcastle havde ingen chancer? Du får det til at lyde som 3-0 eller 4-0 havde været mere retvisende. Jeg mener kampen var ret lige.

Men realistisk mener jeg en rutineret top bomber fra en af de europæiske top ligaer

Det kunne pynte på holdet fremfor Isak der virker lidt som en hund i et spil kegler til tider.
Højlund ville også være lidt cool.
Vi manglede lige den sidste kvalitet i begge ender af banen i dag. Lidt tough at en dødbold og et afrettet forsøg afgør kampen så tidligt. We go again!
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Kæmpestore signinger i Casemiro og Martinez. Tillykke til United.
Chelsea siden 2000
@SønfKlopp

Ja, der blev godt nok brugt penge - det var vist omkring £220m. Det kan så også mærkes i deres bank, klubbens tal er mørkerøde.

Jeg syntes, det var en god kamp, hvor Newcastle helt klart kom med en masse god modstand.
Hvor er tilføjelsen af Casemiro dog vanvittigt god. Real Madrid fik erstattet ham med et af de største talenter og det er de nok glade for, men han er blevet en af de vigtigste spillere for Manchester United, i min optik. Der er flere vigtige spillere end blot ham, men han er helt klart i toppen.
Må også lige sige tak for kampen til Newcastle og deres fans. Spillet er aldrig det kønneste med dem men god intensitet og fight.

Sikke en kulisse deres fantastiske fans skabte og måden de støttede holdet og trænerstaben på til sidst var nærmest rørende. De fortjener noget succes, bare ikke mod de røde fra Manchester :)
Manchester United Brøndby IF
Newcastlefanen med bar overkrop, strækmærker og mullet var helt klart et af kampens helt store højdepunkter.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/james-corden-trends-after-shirtless-26336408#
Manchester United Chicago Bulls
Helt enig i stor thumps up for Newcastles fans - fantastisk kulisse og opbakning til deres hold også de sidste minutter hvor det stod klart de havde tabt.

Men fantastisk at vinde imod et up and coming hold som Newcastle der havde set frem til finalen siden de kvalificerede sig og have hele ugen til opladning, mens United var ude i et kæmpe opgør mod Barca så sent som torsdag aften. Den 40 kamp i sæsonen og vi er stadigvæk i februar!! Fandme vildt at det kunne holde idag for vi så trætte ud synes, men jeg er helt sikker på at der bliver roteret på onsdag mod Hammers i FA Cup´en.

Rash så ikke ud til at være 100% og er en af dem der bliver sparet på onsdag. Det samme med Varane og måske Casemiro og Bruno da vi allerede næste søndag skal til Anfield og der skal drengene være klar igen for muligvis Pool ikke er særligt godt kørende pt. men rival opgørerne med os har altid deres egen energi og historie og det er bare en kamp vi ikke vil tabe.

Vild sæson EtH har fået stablet på benene når man tænker på alt den tumult der har været i klubben og så fedt han får første titel under bæltet og endnu mere arbejdsro.
Næsten på niveau med Tottenhams Audi cup sejr for nogle år siden 😂😂
MIA SAN MIA
Deebo

Vi spillede da pænere fodbold end jer i dag. Newcastle er et af de mest underholdende hold at se i PL - altid masser af intensitet og oftest mange chancer.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce