Snak

Mere indhold efter annoncen
Manchester United Chicago Bulls
GGMU as the reds go marching on on on🔴⚪️⚫️
Tak Deepo. Som forudset City med klart mest effektiv spilletid med al deres boldmassage.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
@Toon toon
Du fik den af Kroesus kan jeg se.

Du har selvfølgelig en pointe her, og jeg synes faktisk også at Newcastle spiller friskt til i de fleste kampe. Jeg synes dog heller ikke det er forkert at påpege at der er et gennemgående tema når Newcastle møder de andre tophold, som der ikke er i de andre topkampe og jeg tror specielt Arsenal fans har en ting eller to at sige om jeres seneste indbyrdes opgør.

Udover den underholdende 3-3 kamp mod City er det næsten altid en meget Atletico Madrid præget tilgang til topkampene Newcastle er kommet med, hvor mange hårde dueller og tidsudtræk er på øverst på menuen. I sidste ende er det nok subjektivt hvad vi forbinder med underholdende fodbold og jeg giver dig ret i at der ikke er noget værre end søvndyssende tril bolden rundt tiki taka fodbold som f. eks Chelsea praktiserer i øjeblikket.

Jeg er dog heller ikke i tvivl om at Newcastle med flere dygtigere spillere vil begynde at spille mindre kynisk fodbold, og jeg mener i øvrigt at det er det helt rette valg af Howe med den tilgang. Lige nu bliver det dog nogle ret grimme kampe mod Newcastle ligesom i dag og det var egentlig min pointe.
Manchester United Brøndby IF
Tillykke til MU.
Det er sgu en virkelig god sæson i har sat sammen indtil nu.
Har ikke set så mange af jeres kampe, men resultaterne taler for sig selv.
En god uge med sejr over Barcelona og en titel i weekenden. Optur for jer :)
Omvendt fortegn for Liverpool også i denne uge, og det er der da sikkert mange der godter sig over.
Men jeg håber vi (LFC) snarest muligt igen kan byde jer op til dans i toppen.
Vi mødes jo snart på banen, og der vil i for første gang i flere år være kæmpe favoritter, og med god grund.
Men det er jo ikke altid favoritten vinder, så vi har lov at håbe i Liverpool.
Dejlig sejr i dag 🏆🥇
Tak Bluebold.
Som Pool fan skal du nok passe på med at ønske United tilbage i toppen, for de to klubber har en eller anden forbandelse over dem der gør at ingen af dem topper samtidigt.

Når den ene klub spiller sig i toppen flugter det som regel med at den anden er i gang med en større nedtur ;)
Manchester United Brøndby IF
Vil sige City ser nu også gode ud men holder rash sig skadesfri kan alt ske for der er nok ingen bedre end ham for tiden
Mht spillestilen, så må man jo spille med de midler der virker, det gjorde det tydeligvis for Newcastle imod f.eks. Tottenham, Man Utd og Arsenal og næsten også imod Liverpool (Indtil 98 minut), hvor opskriften var at stå dybt og frustrere modstanderen. Hvilket vel blot er en erkendelse af at man møder hold der på papiret er bedre end en selv.

Jeg vil hellere have 0-0 på Emirates og spille knap så kønt fodbold end at spille tikki takka og tabe 4-0.

Men synes nu også vi har vist at vi kan spille fint offensivt fodbold, bl.a. mod Chelsea og Man City i denne sæson.

Newcastle har jo selv spillet flere kampe hvor modstanderen kører samme taktik med at stå dybt, mange afbrydelser osv. Så det går jo begge veje.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Tooninstoke: Jeg er helt enig med dig og uenig med Kenneth Emil Petersen. Der er ikke noget som hedder rigtigt og forkert fodbold. Man kan også sige at i anden halvleg stod vi dybt og kørte på kontra. Det var åbenbart det som ETH svor til på det tidspunkt.

Når jeg gerne vil have at United skal være gode på bolden, og formå at styre kampe, så handler det ikke kun om at det er mere underholdende. Det er endnu vigtigere at det også er effektivt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce