Snak

Mere indhold efter annoncen

Casper Sloth holder svingdøren åben

Skrevet af bold
fre 5. jul 2013
Den teknisk stærke playmaker Casper Sloth er godt med i AGF’s opstartsprogram, men det er ikke givet, at han også er i klubben, når transfervinduet lukker.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Psygnosis
Det er netop sådan en spiller GF skal bibeholde for at have en lille chance for at få medalje...
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af White by nature
Vi skal ikke spille med om medaljer.
Vi skal holde os i top 6 og stille og rolig bygge på.
white by nature - blue by choice GF forever
Skrevet af Quite
Han ville være ret ideel for FCK, desværre. Hvis ikke CV havde storhedsvanvid på sin klubs vegne, ville de nok købe ham.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af schmede
Storhedsvanvid?!?!
Skrevet af Vikar
På sine gode dage er Sloth god nok til at rykke videre. Men tidspunktet kunne godt være bedre. Tror næppe det sker nu.
Skrevet af Old123
Der er ingen tvivl om at den centrale midtbane er et af de steder hvor FCK skal/bliver forstærket henover sommeren, hvorfor Sloth ville være et oplagt emne for en klub som FCK.
Som spiller vil Sloth således kunne supplere de nuværende centrale midtbanespillere i FCK idet hans kvaliteter må siges at være i det offensive, hvor de nuværende midtbanespillere (TK, Claudemir og Delaney) er mere statiske i deres spillestil.

Men tvivler dog alligevel på at FCK henvender sig. Det munder vel nok ud i en norsk nødløsning for CV i slutningen af august....
Skrevet af TLM84
Sloth er ikke FCK materiale. Ser ham som en TK, der er god og som vil blegne så snart der skal spilles med højere "stakes".

Claudemir er superligaens ubetingede bedste midtbane når han rammer sine dage, og han skal bruge en makker til at stabilisere. Kombineret med en goalgetter er vi klar til næste sæson Superliga, og en forhåbentlig 3. plads i CL gruppen.

Folk har travlt med at FCK´s trup ikke er klar til CL, men samtidig kan de ikke selv nævne spillere der kan styrke en CL trup - samtidig med at de er til at få for Danske penge og lønbudgetter..

Hvis Kvist ville hjem, og vi kunne hente en spiller som Cornelius eller N´Doye så er truppen fuldendt..
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af Mr. Spock
Claudemir har spillet som en krøllet aborre det meste af to sæsoner, og Sloth ligner ikke TK specielt meget i sit spil. Han ville være en fin signing for FCK
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Slettet(451814222806)
Claudemir er superligaens ubetingede bedste midtbane når han rammer sine dage, og han skal bruge en makker til at stabilisere. Kombineret med en goalgetter er vi klar til næste sæson Superliga, og en forhåbentlig 3. plads i CL gruppen.


Desværre er der ved at være længe mellem snapsene, så den titel kan ikke rigtig bruges.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
Skrevet af wap
"Sloth er ikke FCK materiale. Ser ham som en TK, der er god og som vil blegne så snart der skal spilles med højere "stakes".

Claudemir er superligaens ubetingede bedste midtbane når han rammer sine dage, og han skal bruge en makker til at stabilisere. Kombineret med en goalgetter er vi klar til næste sæson Superliga, og en forhåbentlig 3. plads i CL gruppen."

Det der er næsten så dumt, at man bare burde lave det stå for sig selv. Jeg tror faktisk ikke, fck-fans er klar over, hvor bondske de lyder, når de blæser sig op over deres helt igennem middelmådige spillermateriale og bræger om, hvor fantastiske, de selv synes, de er. Sloth har mere potentiale i sin lillefinger, end claudemir nogensinde har demonstreret med al sit væsen og al sit spil. Og sammenligningen med TK er jo bare ignorant
Skrevet af TLM84
WAP: Claudemir var så spilstyrende i den gyldne sæson. Han hoppede direkte ind på et hold, og satte dagsordenen fra startede. Jeg er udmærket klar over at han periodisk har været en skygge af sig selv, men han om nogen har lidt under Kvist´s afgang. Han har øje for pasningerne i alle retninger, han erobre mange bolde, dækker godt af defensivt. Han skud og hovedstød taler vi ikke om.

Men du må da gerne præsentere mig for en spiller i den danske liga, som du mener er bedre på samme position, og nej Casper Sloth kan du ikke bruge.

Bondsk eller ej, jeg er jyde med stort J men har været fan siden starten. Jeg har set mange spillere komme og gå, og Claudemir er om nogen en spiller der kan ting som FCK har savnet før hans tid.
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af JanHalvor
@tlm84

No offence, men du er altså ikke jyde med stort J, hvis du holder med FCK. Det giver vist sig selv :-)
Skrevet af Mr. Spock
Set på de sidste to sæsoner er det da overhovedet ingen kunst at nævne centrale midtbanespillere i suppen bedre end Claudemir, men det nytter jo ikke noget at nævne dem for DKs største Claudemir-fan. At han var fantastisk i 10/11 kan ikke bruges til så meget.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Interessant
jeg ser slet ingen mening med at Sloth skulle skifte til FCK. FCK´s ambition er jo ikke Europa, men at vinde superligaen.
Der er ingen tvivl om at Sloth har masser af potentiale til at goere det rigtig godt - men det giver da meget mere mening at blive i AGF og vise stabilitet og levere paa hoejt niveau over laengere tid.
Det er da helt sikkert hans potentiale overgaar middelmaadige spillere som Claudemir, TK, Delaney etc. Det er vist meget lang tid siden man kan sige de har vist noget...

Jeg forstaar ikke helt spillernes konstante laengsel efter at skifte til dit dut dat saa snart de har lavet en fornuftig periode.

Nogle af de friske eksempler er der:
- Yusuf skynder sig til tyske 3.div....lur mig omder ikke gaar en saeson eller to ogsaa siger man bare Yusuf hvem???
- Cornelius skiftertil Cardiff efter 1 saeson, hvor han reelt praesterede godt i 1/2 saeson

Skrevet af Niccen
Mener at Sloth og Kvist ville give en betydeligt stærkere midtbane i FCK. Synes dog at TK har spillet sig væsentligt op efter at Jacobs kom til. Claudemir har til gengæld været temmelig usynlig de 2 seneste sæsoner...

Med det sagt så mener jeg dog at Sloth godt lige må bevise sig som AGF profil en sæson mere før han skal sælges. Hans forår var jo ikke imponerende.

Iøvrigt koster han minimum 10 mio.

Altså når Cornelius koster 65 eller hvor meget det var og Yusuf kostede RB Leipzig 10 mio...

Det vil FCK aldrig give... men så skal de heller ikke have ham...
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Yusuf skynder sig til tyske 3.div....lur mig omder ikke gaar en saeson eller to ogsaa siger man bare Yusuf hvem???


Redbull er jo faktisk et meget anerkendt akademi med mange forgreninger henover kloden som gør det muligt at blive vurderet af flere øjne end f.eks suppen.
Jeg tror også deres træningsfaciliteter er på niveau med en dansk top klub og som du kan se, investerer de i særiøst materiale.
annonce
0