Snak

Mere indhold efter annoncen

Casper Sloth holder svingdøren åben

fre 5. jul 2013
Den teknisk stærke playmaker Casper Sloth er godt med i AGF’s opstartsprogram, men det er ikke givet, at han også er i klubben, når transfervinduet lukker.

Læs hele nyheden her
Det er netop sådan en spiller GF skal bibeholde for at have en lille chance for at få medalje...
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Vi skal ikke spille med om medaljer.
Vi skal holde os i top 6 og stille og rolig bygge på.
white by nature - blue by choice GF forever
Han ville være ret ideel for FCK, desværre. Hvis ikke CV havde storhedsvanvid på sin klubs vegne, ville de nok købe ham.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Storhedsvanvid?!?!
På sine gode dage er Sloth god nok til at rykke videre. Men tidspunktet kunne godt være bedre. Tror næppe det sker nu.
Der er ingen tvivl om at den centrale midtbane er et af de steder hvor FCK skal/bliver forstærket henover sommeren, hvorfor Sloth ville være et oplagt emne for en klub som FCK.
Som spiller vil Sloth således kunne supplere de nuværende centrale midtbanespillere i FCK idet hans kvaliteter må siges at være i det offensive, hvor de nuværende midtbanespillere (TK, Claudemir og Delaney) er mere statiske i deres spillestil.

Men tvivler dog alligevel på at FCK henvender sig. Det munder vel nok ud i en norsk nødløsning for CV i slutningen af august....
Sloth er ikke FCK materiale. Ser ham som en TK, der er god og som vil blegne så snart der skal spilles med højere "stakes".

Claudemir er superligaens ubetingede bedste midtbane når han rammer sine dage, og han skal bruge en makker til at stabilisere. Kombineret med en goalgetter er vi klar til næste sæson Superliga, og en forhåbentlig 3. plads i CL gruppen.

Folk har travlt med at FCK´s trup ikke er klar til CL, men samtidig kan de ikke selv nævne spillere der kan styrke en CL trup - samtidig med at de er til at få for Danske penge og lønbudgetter..

Hvis Kvist ville hjem, og vi kunne hente en spiller som Cornelius eller N´Doye så er truppen fuldendt..
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Claudemir har spillet som en krøllet aborre det meste af to sæsoner, og Sloth ligner ikke TK specielt meget i sit spil. Han ville være en fin signing for FCK
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Claudemir er superligaens ubetingede bedste midtbane når han rammer sine dage, og han skal bruge en makker til at stabilisere. Kombineret med en goalgetter er vi klar til næste sæson Superliga, og en forhåbentlig 3. plads i CL gruppen.


Desværre er der ved at være længe mellem snapsene, så den titel kan ikke rigtig bruges.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
"Sloth er ikke FCK materiale. Ser ham som en TK, der er god og som vil blegne så snart der skal spilles med højere "stakes".

Claudemir er superligaens ubetingede bedste midtbane når han rammer sine dage, og han skal bruge en makker til at stabilisere. Kombineret med en goalgetter er vi klar til næste sæson Superliga, og en forhåbentlig 3. plads i CL gruppen."

Det der er næsten så dumt, at man bare burde lave det stå for sig selv. Jeg tror faktisk ikke, fck-fans er klar over, hvor bondske de lyder, når de blæser sig op over deres helt igennem middelmådige spillermateriale og bræger om, hvor fantastiske, de selv synes, de er. Sloth har mere potentiale i sin lillefinger, end claudemir nogensinde har demonstreret med al sit væsen og al sit spil. Og sammenligningen med TK er jo bare ignorant
annonce