Snak

Mere indhold efter annoncen

Cavani lufter utilfredshed i PSG

fre 8. maj 2015
Edinson Cavani er ikke tilfreds med at spille på kanten i Paris SG. Han lufter muligheden for et skifte til sommer.

Læs hele nyheden her
Man må håbe, at Cavani bliver sat på bænken kontrakten ud. Forfærdelig måde han + agent bruger pressen på. Den ene dag spiller han med Lavezzi på reserveholdet. Den næste dag er han lykkelig i Paris. Nu er han utilfreds igen. Man kan ikke bygge et hold op omkring et forhold som Cavani.
Lampard é Deus
Uha, hvor håber jeg dog stadig at Cavani erstatter Falcao i United til sommer.
Jeg har personligt altid bedre kunne lide Cavani over Falcao og det er sgu synd at så dygtig en angriber skal spille i en klub hvor Zlatan ALTID vil være første mand på angriberpladsen, så snart han er klar.

Cavani kunne nærmest overtage for både Robin van Persie og Falcao - han burde da kunne score lige så mange mål på en sæson, som de har gjort tilsammen i denne.
Cavani ville være uhyggelig i United, ingen tvivl om det.
Han er snu og dygtig i hovedspillet, hvorfor United - som ikke plejer at være blege for at smide bolden ind i boksen - ville kunne få meget ud af en spiller som ham.
Nej tak. Falcao 2.0
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
moderator
https://kortlink.dk/sudv
Schleimann

Synes det er noget svært at sammenligne ham med Falcao lige umiddelbart.. Falcao kom fra længere skadesperiode og havde en del genoptræning og kampform at indhente i United, mens Cavani umiddelbart er fit og klar.. Cavani har umiddelbart bedre grundlag for succes i en ny klub, end Falcao havde sidste år..
Udover det så har Cavani da en pointe.. Han havde da højst sandsynligt lavet flere kasser, hvis han spillede på toppen, og hans frustration er da på sin vis forståelig, omend hans ageren i pressen er unødvendig.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Håber at Man Utd laver en byttehandle med Di Maria og Cavani, da de må have cirka samme pris.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Schleimann

Hvorfor er han Falcao 2.0? En god begrundelse så ville man kunne bruge din holdning til andet end en joke.
winning
Jeg krydser fingre for at krukken ikke havner i Chelsea ...
Som en anden skrev tidligere, en semi bedre udgave af Falcao 2.0
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Vi ses på Anfield!
YNWA
annonce