Snak

Mere indhold efter annoncen

Celta dukkede Barcelonas tamme reserver

lør 4. maj 2019
Elendig kamp af Arthur, han er så bange for tage fat offensivt, savner så meget iniesta nu. han er en elendig udgave af iniesta. Boateng gjorde det fint,
der er overhovedet ikk skyggen af et straffe. wague´s arm er helt ind til kroppen, hva vil dommeren have at han gør med den?? skære den af så den ikk ka røre bolden. latterligt at lige meget hvordan bolden rører armen så der straffe. elendig dommer.
dog godt at se reserverne. wague imponerede mest. hans fart og bevægelser med bolden ka bruges i fremtiden. bedre indlæg, så er han på vej. samme med puig.

Amaoso

ja arthur spillede ikk bedste kamp, men du ka ikk forvente alle er på iniestas niveau. lad vær at være så forkælet. arthur har også mere xavi´s rolle hvis du fulgte fodbold bedre.
og at du ka sige boateng spillede godt, siger vist alt om din måde at rate spillere.....
fight the power;)
fairtrade, derfor er Barcelonas spil så kedeligt nu, vi har allerede Xavi rollen i rakitic, Arthur skal være den kombinations stærke midbane spiller, men der er intet sammenhæng med ham og offensiven, kun ham og alba, han er altså fejl castet-
han er altså fejl castet-

Lodret vrøvl. Har du overhovedet set Barcas kampe?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Fald lige ned
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Vanvittigt at Arthur skulle være fejlcastet, han er blandt sæsonens positive overraskelse, hvis man forventer en iniesta type bliver man selfølgelig skuffet, men det har aldrig været meningen med ham.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Jeg er 100% enig, der var ikke skyggen af straffe.

Samtidig var jeg ikke 100% overbevist om at der var offside ved VAR kendelsen. Jeg mener at vi har 24 frames per sekundt og vi så ikke billedet inden eller efter for at vurdere om der er offside. Korriger mig om jeg har fejl, men plejer det ikke at være krobben der skal være offside?

Nuvel, på de billeder de viste var foden jo offside med 5 cm. Så det skal vel dømmes, og jeg mener stadig at vi skal vænne os til VAR.

Dårlig kamp af Barca reserverne der ikke virkede specielt sultne, ja kan man bearbrejde dem?
Real Madrid siden 2003
@Amaoso: Jeg så ikke kampen i dag, men Arthur har altså generelt spillet en rigtig fin sæson og virker på ingen måde fejlcastet... snarere tværtimod! Og én dårlig kamp, hvor stjernerne ikke er med, er nok ok!
han er i hvert fald kedelig, jeg ville også have 30 millioner om året for at holde på bolden og spille den rundt i egne rækker, mine damer og herrer fodbold i år 2019.
Du kan få et job ude i isboden.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
annonce