Snak

Mere indhold efter annoncen

Celta dukkede Barcelonas tamme reserver

Skrevet af bold
lør 4. maj 2019
Skrevet af Amaoso
Elendig kamp af Arthur, han er så bange for tage fat offensivt, savner så meget iniesta nu. han er en elendig udgave af iniesta. Boateng gjorde det fint,
Skrevet af fairtrade
der er overhovedet ikk skyggen af et straffe. wague´s arm er helt ind til kroppen, hva vil dommeren have at han gør med den?? skære den af så den ikk ka røre bolden. latterligt at lige meget hvordan bolden rører armen så der straffe. elendig dommer.
dog godt at se reserverne. wague imponerede mest. hans fart og bevægelser med bolden ka bruges i fremtiden. bedre indlæg, så er han på vej. samme med puig.

Amaoso

ja arthur spillede ikk bedste kamp, men du ka ikk forvente alle er på iniestas niveau. lad vær at være så forkælet. arthur har også mere xavi´s rolle hvis du fulgte fodbold bedre.
og at du ka sige boateng spillede godt, siger vist alt om din måde at rate spillere.....
fight the power;)
Skrevet af Amaoso
fairtrade, derfor er Barcelonas spil så kedeligt nu, vi har allerede Xavi rollen i rakitic, Arthur skal være den kombinations stærke midbane spiller, men der er intet sammenhæng med ham og offensiven, kun ham og alba, han er altså fejl castet-
Skrevet af Skjold99
han er altså fejl castet-

Lodret vrøvl. Har du overhovedet set Barcas kampe?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Altid Ret
Fald lige ned
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af Bulletproff
Vanvittigt at Arthur skulle være fejlcastet, han er blandt sæsonens positive overraskelse, hvis man forventer en iniesta type bliver man selfølgelig skuffet, men det har aldrig været meningen med ham.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af TJensen
Jeg er 100% enig, der var ikke skyggen af straffe.

Samtidig var jeg ikke 100% overbevist om at der var offside ved VAR kendelsen. Jeg mener at vi har 24 frames per sekundt og vi så ikke billedet inden eller efter for at vurdere om der er offside. Korriger mig om jeg har fejl, men plejer det ikke at være krobben der skal være offside?

Nuvel, på de billeder de viste var foden jo offside med 5 cm. Så det skal vel dømmes, og jeg mener stadig at vi skal vænne os til VAR.

Dårlig kamp af Barca reserverne der ikke virkede specielt sultne, ja kan man bearbrejde dem?
Real Madrid siden 2003
Skrevet af Maradona-Messi
@Amaoso: Jeg så ikke kampen i dag, men Arthur har altså generelt spillet en rigtig fin sæson og virker på ingen måde fejlcastet... snarere tværtimod! Og én dårlig kamp, hvor stjernerne ikke er med, er nok ok!
Skrevet af Amaoso
han er i hvert fald kedelig, jeg ville også have 30 millioner om året for at holde på bolden og spille den rundt i egne rækker, mine damer og herrer fodbold i år 2019.
Skrevet af Bulletproff
Du kan få et job ude i isboden.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af bruger 151137
Amaoso:

Hvordan kan du i dag forvente at han skal spille som Iniesta, når han spillede på den defensive midtbane og skulle dække den rolle Busquets normalt har. Tror det er bedst at du finder et forum hvor de diskuterer andet end fodbold, for det har du da ikke forstand på
Skrevet af Amaoso
valverde er elendig defensiv træner, han passer ikke til barca.
Skrevet af Mr P. Ness
TJJensen

På streamen så man VARs linjer for offside, og de var tegnet således, at en blå linje repræsenterede Malcoms hæl, men en rød linje repræsenterede Celta spillerens fod. Der kunne man se, at halvdelen af hans fod var offside. Da foden - naturligvis - er en lovliv kropsdel i fodbold til at score med, så dømmes han korrekt offside.
Skrevet af Lars91
Nå så redder Celta Vigo vist alligevel en sæson mere i La Liga, de må sende et takkekort til Barcelona. Lidt usmageligt at stille SÅ reservespækket op imod et hold der kæmper om at redde sin røv.
Skrevet af Beck
Barcelona skal spille deres egne chancer.
Så selvfølgelig er det okay at sparre spiller til CL.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af Mr P. Ness
Lars91

Hvorfor i alverden er det usmageligt at spare sine bedste spillere op til returopgøret i en CL semifinale?
Skrevet af Lars91
Fordi det giver en ret stor fordel for Celta imod de andre bundhold.
Skrevet af haraltidret
Det er en skam for de øvrige bundhold at Celta fik tre "billige" point mod Barcelona, fordi Barca stillede med et reservehold. Men forståeligt nok at Barcelona sparer sig til CHL returkampen mod Liverpool.
Skrevet af Mr P. Ness
Lars91

And so what?
Intentionen er jo ikke at give Celta en fordel, men derimod at spare sine spillere inden en CL semifnale. Det er overhovedet ikke usmageligt. Det gør ALLE hold.
Skrevet af A7X4ever
@lars91

Barca skal stille som de vil stille og Celta det samme. Er det qua situationen uheldigt for de andre bundhold? Ja, det er det. Men chancen for at det havde været et af de andre hold der havde haft denne fordel, jvf lodtrækning ift kampprogram osv osv er akkurat den samme som med Celta.

Ethvert hold i enhver liga med samme forudsætninger som Barca havde gjort nøjagtigt det samme og det eneste usmagelige er ar have et behov for at hakke ned på Barca eller for den sags skyld ethvert andet hold som har stået eller kommer til at stå i denne situation

annonce
0