Snak

Mere indhold efter annoncen
Amaoso:

Hvordan kan du i dag forvente at han skal spille som Iniesta, når han spillede på den defensive midtbane og skulle dække den rolle Busquets normalt har. Tror det er bedst at du finder et forum hvor de diskuterer andet end fodbold, for det har du da ikke forstand på
valverde er elendig defensiv træner, han passer ikke til barca.
TJJensen

På streamen så man VARs linjer for offside, og de var tegnet således, at en blå linje repræsenterede Malcoms hæl, men en rød linje repræsenterede Celta spillerens fod. Der kunne man se, at halvdelen af hans fod var offside. Da foden - naturligvis - er en lovliv kropsdel i fodbold til at score med, så dømmes han korrekt offside.
Nå så redder Celta Vigo vist alligevel en sæson mere i La Liga, de må sende et takkekort til Barcelona. Lidt usmageligt at stille SÅ reservespækket op imod et hold der kæmper om at redde sin røv.
Barcelona skal spille deres egne chancer.
Så selvfølgelig er det okay at sparre spiller til CL.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Lars91

Hvorfor i alverden er det usmageligt at spare sine bedste spillere op til returopgøret i en CL semifinale?
Fordi det giver en ret stor fordel for Celta imod de andre bundhold.
Det er en skam for de øvrige bundhold at Celta fik tre "billige" point mod Barcelona, fordi Barca stillede med et reservehold. Men forståeligt nok at Barcelona sparer sig til CHL returkampen mod Liverpool.
Lars91

And so what?
Intentionen er jo ikke at give Celta en fordel, men derimod at spare sine spillere inden en CL semifnale. Det er overhovedet ikke usmageligt. Det gør ALLE hold.
@lars91

Barca skal stille som de vil stille og Celta det samme. Er det qua situationen uheldigt for de andre bundhold? Ja, det er det. Men chancen for at det havde været et af de andre hold der havde haft denne fordel, jvf lodtrækning ift kampprogram osv osv er akkurat den samme som med Celta.

Ethvert hold i enhver liga med samme forudsætninger som Barca havde gjort nøjagtigt det samme og det eneste usmagelige er ar have et behov for at hakke ned på Barca eller for den sags skyld ethvert andet hold som har stået eller kommer til at stå i denne situation

annonce