Snak

Mere indhold efter annoncen

Celta Vigo sænkede Real Madrid på Bernabeu

ons 18. jan 2017
Celta Vigo vandt onsdag aften med 2-1 over Real Madrid i kvartfinalen i Copa del Rey. De står dermed rigtig godt før returopgøret.

Læs hele nyheden her
Hvor viser Celta bare endnu engang klasse og fightervilje, som sjældent ses i spansk fodbold. Utroligt at Wass ikke har mere succes på landsholdsplan med det han altid lægger for dagen i Celta.
Det ser ikke godt ud. Surrealistisk store personlige fejl. Det er åbenlyst noget mentalt, som Zidane må få styr på. Bliver svært at komme tilbage fra det her resultat på udebane.
Elendigt af ALLE, farvel Copa del rey
Hvis Sevilla-nederlaget var til at leve med, så er det her nederlag enormt pinligt! To kampe tabt i træk. Bare ikke godt nok!
Favorithold: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: Hønefoss, AaB, Hobro, Hamburger SV og Stevenage.
Kæmpe præstation at slå verdens bedste klubhold ude
Fucking skændsel, intet mindre. De eneste der kan se sig selv i øjnene efter idag er Casilla, der stod en god kamp, og Kovacic og Morata, som leverede et par acceptable indhop. Resten af holdet må skamme sig gevaldigt, føj hvor var det perverst dårligt at se på. Lad hele Castilla-holdet spille returkampen, de her spillere fortjener ikke at spille returen.

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen, Real bliver aldrig nogensinde en magtfaktor i Europa, hvis der ikke bliver gjort noget alvorligt ved den defensiv. Hver for sig er de gode spillere, men kollektivt er der ingen kommunikation, alt bliver overladt til tilfældigheder, det er nærmest som om at man går ud til hver kamp, og håber på det bedste. Den defensiv bliver aldrig nogensinde god, jeg har mistet ethvert håb.

Benzema viser sig endnu engang fra den side vi kender ham bedst. Ugidelig, doven, uskarp, ude af evne til at sætte sit præg på kampen. Desværre er han et Pérez-køb, og Zidane er hans allerstørste fanboy på denne jord, så der er ingen chance for at han bliver smidt på bænken, hvor han hører til.
Fantastisk, Celta! Håber der er en lille Real krise på vej!
Fodbold er en fornøjelse!
Ja tak! Lad det endeligt blive en vane! 40 kampe uden sejr.. :) I wish.. Fedt at Wass og Sisto er en del af det.

Hvor laver Morata dog mange dumme frispark!
Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Får lidt deja vu fra Barca´s sammenbrud sidste sæson efter deres ubesejrede stime blev brudt...Utroligt hvor psyken spiller ind, Real var HELT væk.
I Spanien spiller man jo over 2 kampe, så RM går sikkert videre alligevel
Elsker legender og de få der stadig har klubfølelse
annonce