Snak

Mere indhold efter annoncen

Chelsea-boss: Sarri havde et stærkt ønske

søn 16. jun 2019
Det var Maurizio Sarri selv, der ønskede at vende hjem til Italien, fastslår Chelsea-direktør Marina Granovskaia.

Læs hele nyheden her
Lær lige at kende forskel på hans og sin før du skriver. Er da pinligt
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
ja det da helt klart det pinlige her.....
“Er da pinligt”.

Det er vist ikke grammatisk korrekt :)
Manchester United
Ingen overraskelse. Mismatch fra dag et.

Lamps virker som den oplagte efterfølger. Alle ved Chelsea går en svær sæson i møde efter transfer ban og Hazards exit.

Forventningerne er anderledes og presset på en ny manager for at vinde alt vil være væsentlig mindre. Lampard vil få ro til at finde sig til rette i det store trænersæde.

CFCs mål for næste sæson er genopbygge holdet med de spillere, man nu engang har til rådighed og skabe ny identitet herudfra.

"Heldigvis" er klubben velsignet af et hav af lejespillere, som man kan udnytte og endelig give en reel chance på førsteholdet.

Lampards manglende erfaring opvejes af hans indgående kendskab til klub og spillere. Tammy Abraham, Pasalic og Ola Aina er oplagte muligheder i mine øjne og vragede spillere som Bakayoko, Zouma, Moses og Batshuayi vil måske også få chancen for at vise sig frem igen.
14Guti

Vil give dig så evig ret! Vi har nogle rigtig gode ungdomsspillere som måske i den her svære og hård tid komme frem og vise hvad de dur til! Og hvis Lamp kommer og tager over og kan få en ny filosofi indført i klubben ville det være rigtig godt.!
Tammy Abraham, Pasalic og Ola Aina er oplagte muligheder i mine øjne og vragede spillere som Bakayoko, Zouma, Moses og Batshuayi vil måske også få chancen for at vise sig frem igen.

Aina er allerede solgt. Han blev lejet ud med salgsoption til Torino sidste sommer, og den har de akviteret.

Pasalic har været på vej væk fra Chelsea et stykke tid og Atalanta har en købsoption. Han kommer med 99% sandsynlighed ikke tilbage.

Og lige hvad angår Moses, så har jeg meget svært ved at se ham tilbage i klubben. Med CHO, Pulisic, Pedro og Willian så er han umiddelbart med afstand femte bedste kantspiller. Med Azpi, Reece James, Zappa til højre back, så er Moses fjerde bedste back.

Men Tammy og Bats har begge en okay chance. Der er helt bogstaveligt ikke så mange andre midterangribere, specielt ikke når Morata åbent har frabedt sig nogensinde at skulle tilbage.

Kurt Zouma er det mest oplagte valg til fjerde forsvarsspiller, og nu hvor vi er fri af både Conte og Sarri så har han nok en chance igen. Bakayoko skal ikke til Milan, så han kommer nok også til at få en chance mere.

"Heldigvis" er klubben velsignet af et hav af lejespillere, som man kan udnytte og endelig give en reel chance på førsteholdet.

En del af de folk på udlån er der nu nok ikke så meget fremtid i. Kalas, Omeruo, Miazga, Moses, Kenedy, Morata, Hector, Nathan, Izzy Brown, Lewis Baker, Baba Rahmann, Piazon og så videre.

Men der er da nogle stykker, som formentlig godt kunne bidrage med noget og som vel at mærke ikke allerede er solgt.
annonce