Snak

Mere indhold efter annoncen
Der burde ikke kunne skrives kommentarer før 1 time efter slutfløjt;)

Unitedfans har bare pakket sammen i øjeblikket, forståeligt nok, de skal nok komme tilbage og tage føringen over dumme kommentarer:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Jeg er 110% sikker på at der ikke var straffespark! kontakt på den første hvor caroll smider sig uhæmmet ned (det ser altså dumt ud når man er en stor fyr som ham) ... Det andet er en kamp om bolden i feltet, hvor der bliver gået til den og de havde haft mange drabelige dueller inden da - havde han dømt nr. 2 ville det sandsynligt have kostet ham dommer karrieren.

Derfor ville der et hvert andet sted på banen blive dømt for denne forseelse, at det ville have kostet ham karrieren lyder dumt, han ville jo netop havde gjort sit job..
Dog er jeg yderst tilfreds med et point på broen, Chelsea havde mere end fortjent 3 point, set på spil og chancer.
@chrmik

Som West Ham fan brokker jeg mig ikke over de manglende straffespark. Men 110% er alligevel meget, især når den ene efter reglerne skal dømmes, og den anden sagtens kunne dømmes.

Den første er svær at se, så dommeren er undskyldt, men i langsom gengivelse dog tydelig nok. At Carroll falder så klodset, at det ser ud som om han kaster sig, skyldes jo kun at han akkurat har fået fjernet sit støtteben. Den anden er i en 50/50 kamp om bolden, men er da set dømt mange gange før, og vil tro at den var blevet dømt i den anden ende.
Husk at lyset for enden af tunnelen kan være et modkørende tog!
Ifølge resutlat.dk havde Chelsea 38 målforsæg, og West Ham 1..... Kan det virkelig passe?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Ja
"Fat Sam: "He just can´t take it! He Just can´t take it! I knew he would [say that]! It´s brilliant when you get a result against him! I love Chelsea moaning. He can say what he wants but I couldn’t give a shite”"

Det bliver ikke smukkere!
Wise Men Say...
Welll... Uh... DAMN!

@Goika
Link?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Goikoetxea, det er genialt.
Politik ud af fodbold!
@TimE

Det skal så lige siges, at ca 30-35 af dem var relativt ufarlige langskud, de kom kun frem til enkelte store chancer, da West Ham virkelig stod godt og kæmpede røven ud af bukserne..
YNWA
@KriminalisLFC

Præcis. Ikke for at forklejne Chelseas dominans, men lige den statistik kan ikke bruges til så meget. Skud på mål hedder eksempelvis 9-1, og halvdelen af de 9 var også ufarlige langskud. Adrian havde vel 3-4 store redninger. I øvrigt så tæller kampens måske allerstørste chance slet ikke med, da Carroll sparkede forbi bolden foran et stort set frit mål.
Husk at lyset for enden af tunnelen kan være et modkørende tog!
annonce