Snak

Mere indhold efter annoncen
@Croucinho

Overhovedet ikke. Men havde brug for alle andre end en type som Mata. Måske en Ramires der ikke var boldmongol.
Hvordan spillede Antonio Nocerino i de sidste ti minutter?


Havde et par fine bolderobringer, men var derudover usynlig. Skal dog siges, at det stort set kun var Chelsea som havde bolden, så han gjorde det samme som resten af West Ham holdet: forsvarede.

On-topic: Fremragende præstation af West Ham. Eminent af samtlige mand på det hold.
Arsenal <3
Han jhavde kun få berøringer ligesom resten af West Ham holdet, så meget neutralt.. Men ikke en nem kamp at debutere i..

+

Han havde faktisk et par gode bolderobrringer og nogle enkelte fuldførte afleveringer, men hele West Ham holdet var jo presset i bund, så han kunne ikke rigtig gøre mere end resten af holdet.

Tak!
Hmm, ja okay. Jeg håber i hvert fald at det går ham godt i det engelske.
Milan Per Sempre &#10084;&#65039; Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
@KriminalistLFC

Nu var der ikke dømt frispark, og hvis dommeren fulgte reglerne er der teknisk set mål. Men kan nu godt acceptere at den ikke gives. Men der hvor målmanden lægger bolden er der slet ikke dømt frispark, så han har reelt set givet den fri.
Dejligt at hale 2 point ind på london holdende som ligger over os!
Emanirus

Endnu engang hæver du overliggeren for dine indlæg! Tag dig sammen eller lad være med at skrive i et åbent forum. At kalde andre brugere for svans, hører ingen steder hjemme!!
Et sådant indlæg vil altid stemple dig mere end hvem du nu end måtte være uenig med.
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
´The student has become the master´
@lfc_ob

Jeg konfronterer en komplet idiot der kommer med en falsk påstand - hvis du har brug for at tude over det så lad tårene flyde.
Mht. Eto´o "målet", så burde det i princippet have talt (i henhold til reglerne) da der ikke på noget tidspunkt var fløjtet frispark til Adrian i målet. At det så ikke bliver godkendt kan jeg også godt acceptere, da det virker til alle spillerne troede der var frispark (undtagen Eto´o, som er en snu ræv).

Jeg kan kun give credits til WestHam og BigSam for denne kamp, stor indsats af alle mand. De sidste 20 minutter sad jeg bare og ventede på det forløsende mål kom, men ak nej - ikke idag.
Super dejligt at Liverpool får hentet 2 point på både Arsenal og Chelsea i denne runde. Rigtig dejligt. Desuden er det bare fryd hver eneste gang, at Chelsea taber eller spiller uafgjort. Virkelig ineffektiv kamp fra Chelseas side. :)
"Medløberfan" af AGF siden 2000 "Medløberfan" af FC Barcelona side 2008
annonce