Snak

Mere indhold efter annoncen
Så tænker man, at Chelsea godt kunne have brugt en mand som Juan Mata...


Det stod 0-0 mod Southampton efter 60 minutter med Mata på banen. Han røg ud og man vandt 3-0. Én kamp betyder intet i den sammenhæng.
Chelsea. Punktum.
@KriminalisLFC

Du mener de Chelseafans der hylder WH indsats, og erkender, at man bare ikke kunne omsætte sine chancer? Hvordan kan de være så ked af det over denne tråd, der intet har med dig at gøre?

Og til den der mener man manglede Mata i dag, CFC havde 38 chancer i dag, det var ikke ligefrem fordi man havde svært ved at spille sig igennem, ellers et godt forsøg på at trolle. Chelsea mangler som altid en skarp angriber, that´s all.
Mourinhos primitive Drillo-bold møde sin overmand i Big Drillo Allardyce.
Højrøvet LiVARpool fan siden foreva
José Mourinho "I think boring is a team that plays at home and cannot score a goal. That´s boring"
Det va dog utrolig mange LFC- fans som føler de skal kommentere og hovere her selvom i udemærket godt ved i ligger 4 point bag og ikke kommer til at blande jer i mesterskabskampen
Hvis i havde spillet sådan en kamp 0-0 og haft så mange forsøg, ville i også have været frustrede...
@NeddamxD

Nej, jeg hentyder specifikt til de to der brugte udtryk som "Svans" og "Faggets(Faggots)"
YNWA
Fanme en flot mandfolke opvisning af west ham united. De blæser nok rigeligt med bobler på vej tilbage til west london ;)
Emanius

HAHAHA! Mener du, at der køres hetz mod Terry?!? Manden der knaldede andre spilleres koner og vis racistiske udtalelser blev fanget på kamera?!?

Tudekiks på vej til dig. Du virker jo grædefærdig! :D
Havde ikke mulighed for at se kampen. Nogle der kan fortælle, hvad der skete i den meget omtalte Eto´o situation?
På forhånd tak!
B 1903 F.C. København
Emanirus, forskellen ligger i at Chelsea i min optik er flere niveauer over øvrige hold i forhold til brokkerier og pres på dommerne - de spiller på alle tangenterne og går tit over stregen, synes jeg.

Det må jeg vel have lov til at synes og så glæde mig lidt over, når de selv rammes af det?

Hvem er snyderen du snakker om? Oscar måske, eller er det ham som sparker til bolddrenge. Gider ikke engang drage suarez ind i det her, for ja han har lavet lort, men ikke i år, ligesom Hazard heller ikke har sparket til små drenge i år.

Jeg glæder mig over pointtab til Spurs, Gunners, Chelski og Everton i denne runde og så ser jeg frem til Mourinho udtaler sig om kampen. Hver mand sine glæder:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce