Snak

Mere indhold efter annoncen
@Slatten

Spot on!! ...
Og godt at have dig tilbage :)
Nisi Dominus Frustra ...
Yeeehaaaw trump 2024
Rock, flag and eeeaaagle! Murica yeahh
Tak Wise:)

Jeg er her stadig og følger med, jeg lurker bare lidt i baggrunden.

Familien nyder stadig godt af mine råb og skrig når Chelsea spiller samt mit dårlige humør når resultatet er skidt😉😉
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
moderator
Selvom jeg da forstår hans ønske om at tjene endnu flere penge, så virker det imponerende tonedøvt at bringe det på banen på det tidspunkt hvor kampprogrammet er alt for presset, og der lader til at være en konsensus om at jagten på flere penge efterhånden er gået for langt.

@Wise

Nok er de konservative, men i det engelske plejer man da ellers ikke have problemer med tiltag, der skaber mere omsætning? Men lige her forstår jeg dog godt hvis der er en skepsis. Der mangler bestemt ikke kampe - tværtimod.
https://kortlink.dk/sudv
Synes All Star kampe er sjove - dog knap så seriøse. Jeg synes nedrykningsspillet er forfærdeligt i suppen - det bliver nok ikke federe som fan blot fordi det er PrL.
@Geddar

Jeg er enig i betragtningen omkring kampe, men manden har en pointe i at man bør tænke "nyt" for at sikre penge ned i systemet. Måske burde man ved samme lejlighed kigge på cup turneringerne og turneringsprogrammet som helhed. FA bør være visionære nok til også at kunne se der bør revurderes konstant omkring strukturen.

All star kampe er vel bare et bud på en potentiel indtægtsstrøm som eksempel - eller sådan læser jeg det fremlagt
Nisi Dominus Frustra ...
Jeg håber, Premier League vil lære en smule fra amerikansk sport.Jeg håber de vil gøre det modsatte umiddelbart. Amerikansk sport ejer ikke den samme sjæl, blandt andet fordi rivaliseringer ikke er eksisterende til sammenligning. De er modstandere hele sæsonen, det falder lidt til jorden hvis de skal lave forskellige konkurrencer på sammenlagte hold én weekend om året, den var aldrig gået i Barcelona/Real. Madrid og gudskelov for det.

Det skriger til himlen af et menneske der stadigvæk ikke fatter essensen af europæisk fodbold.


moderator
@Wise

Ja, der kan være en pointe i, at der er et voldsomt spring til PL rent økonomisk. Det skaber grobund for at der er klubber, der oversatser i håbet på at nå PL, og den voldsomme omsætning der følger. Den lokale version af FFP sætter lidt en bremse for det, men der vil altid være klubber der oversatser. Til gengæld tror jeg ikke det vil ændre sig ved at sende lidt videre ned i systemet. En all-start kamp vil være en dråbe i vandet. Og hvis man skal gøre plads til det er man nødt til at fjerne kampe - der også giver omsætning.
https://kortlink.dk/sudv
Lyder som en fed ide. Kunne kalde det world series. Evt inviteret hold fra emiraterne, usa kina. Og måske spille kampene i qatar. Halvlegs show, cheerleders og det hele. Hip hip america!
annonce