Snak

Mere indhold efter annoncen

Chelsea forhandlede med Kaka

tor 18. jun 2009
Chelseas assistenttræner Ray Wilkins påstår nu, at Chelsea forhandlede med Kaka, noget klubben tidligere har benægtet.

Læs hele nyheden her
Wilkins siger, at sprogbarrieren var et problem, og i samme vending nævnes så lige fire spillere som klubben tilsyneladende er interesset i, og som alle taler spansk eller portugisisk... Logik er en mærkelig størrelse.
Kaká kan ellers godt snakke engelsk.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Ligesom Chelsea ansætter en træner som ikke kan et ord engelsk....

Mon ikke bare Chelsea skal erkende, at penge ikke kan købe alt.
MILAN; E' PRIMATO MONDIALE! 3 Coppe Intercontinentali - 1 Mondiale per club - 7 Coppe dei Campioni - 5 Supercoppe Europee - 2 Coppe delle Coppe
Jeg må også indrømme at det lyder mærkeligt.

Vi snakker ikke om en ferie-gæst eller en udvekslingsstudernede. Der er tale om et højt profileret og dybt professionelt forretningsforehavende på begge sider af forhandlingsbordet, og så er sproget det store problem? Enten er den helt, helt gal i Chelski eller også er det ren B.S.

Måske man skulle starte en sprogkonsulentvirksomhed for disse sprogligt hæmmede spillere, trænere og klubber?
\"El enganche nace, no se hace.\" - Coco Basile
Er det i ikke fatter...

Sprogbarrieren var et problem for Kaka, ikke Chelsea. Hvis i læser hvad han siger, står der også; "og han har så valgt andre græsgange."

Selvfølgelig ville Chelsea have Kaka, han er en fantastisk spiller, om han snakker engelsk eller ej.
Og det er trods alt meget nemmere at gå fra Italien til Spanien end til England, både hvis man kigger på fodbolden og kulturen.

@Peterkj

Hvis du tænker på Ancelotti, snakker han nu udemærket engelsk. Hvis du tænker på Scolari, ved jeg heller ikke hvad de lavede.
Bold.dk er en lille smule bagefter. :-)
When nothing is right.... Go left [b]Esbjerg fB[/b] Manchester City
Hejsa jeg er ny her så jeg ved ikke om det er tilladt at copy/paste et link her .... men Kaka har lavet et interview for croatisk tv hvor han snakker om tro, hans kone osv. på engelsk og af en sydamerikaner der er ikke ( modsat os) er opvokset med at høre engelsk på tv hver eneste dag fra barnsben !er det faktisk meget flot engelsk - alt taget i betragtning naturligvis - Det kan findes på youtube. (kaka interview in english)
Hvis man lytter til hele samtalen - viser det også at han er et sympatisk menneske der hans har dybde (også selv om man så er enig i hans stærke religiøse overbevisning eller ej) hvilket i øvrigt er ganske normalt at møde i Brasilien - så ja han kan tale engelsk !
annonce