Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lionel Mossi
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ!!!!!!!!!
F.C. Barcelona - siden Ronaldinho: https://www.youtube.com/watch?v=z9TpAIe31pg AGF - siden Lars Winfeld: http://www.youtube.com/watch?v=axRiN47_0IU
Skrevet af KaareP
@Coonor: Peg på ét eneste eksempel på det i de to semifinale kampe hos Barca. Jeg kan pege på mindst 10 hos chelsea.
Barcelona
Skrevet af Bosse1983
Omend jeg glæder mig over at se Barcelona ude på røv og albuer, er det eneste som overskygger Chelsea´s heroiske mandfolkeindsats, vel det enormt lave niveau, som har præget tråden så langt. Man må næsten tage hatten af for Barcelona, når fans fra alverdens klubber føler de må deltage, når mindreværdet luftes.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af raul_madrid
Det er så smukt!
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
Skrevet af Zeb
Nuuuuj hvor var det fedt - og kronen på værket var lige Torres der som om han aldrig har lavet andet rundede Valdes og sendte den ind... Jeg havde ellers forventet at Barca ville score i overtiden for det ville bare være alt for typisk.

Lækkert at spille kryds og 2.20 for 0-2 handicap sejr til Chelsea var også en foræring....
Chelsea. Punktum.
Skrevet af DaGeek
Triple næste år. Det går nok. Barca for altid...
Skrevet af CABJ
Messi har nok Chelsea kompleks :)
Kredit til Chelsea men de vil aldrig vinde. Deres defensive, kedelige men imponerende, fodbold vil ikke være noget værd i en kamp hvor udebane-mål er ligegyldigt.

Når det er sagt må jeg sige at Barca spillede lige så kedeligt. Langsamt, og uden kreativitet. Når Messi er off har Barca ikke meget at komme med. Det er et bevis for at Messi er så meget mere vigtig en Xavi og Iniesta. Det er Messi som er kreatøren. Jeg mener Guardiola betaler for at lade Messi spille alle kampe og i 90 minutter.
Boca mi vide, Es alegria, Sos los mas grande de la Argentina Corre al racing , Y a las gallinas Corre los cuervos, Y a la policia Dale boo dale bo Dale booo dale boooooo http://www.youtube.com/watch?v=YASHrsifmqk
Skrevet af marcelwow
Skønt at man ikke skal se på umådelig kedelig boldflytteri i finalen.

Tillykke Chelsea, fra en Liverpool fan :)
AARHUS1880 Behind every succesfull person, lies a pack of haters.
Skrevet af Toggle
Hvor er det sygt! Uskarphed, men for satan da hvor er det ikke værdigt at komme i finalen på den måde. Det er for sygt at det kan lade sig gøre. Disrespekt for fodbolden og Chelsea, Inter, Real og de andre der laver sin spillestil TOTALT om som følge af at det er Barca, at de møder.


Har du mon tænkt på at chelsea spillede med 10mand i lang tid i kampen. Desuden ville barcelona jo intet andet end at flytte bolden fra side til side - det er der jo intet smukt i og er mindst ligeså uværdigt som den mandfolkepræstation chelsea lagde for dagen !
LUHG
Skrevet af chrlyn
HAHAHAHAHAHAHA FRYD!!!! EN SEJR FORFODBOLDEN MIG I RØVEN!!!!!!!!!! DET HANDLER OM AT LAVE FLEST BASSER!!!!!

caps rage off...
Skrevet af LBK-Fan
Skræmmer mig at så mange skriver, en sejr for fodbolden :o
Danmark: Lyngby BK siden 2011 Spanien: Valencia CF siden 2000 England: Fulham FC siden 2001 Læs forhelvede hvad jeg skriver, inden du begynder at svare!
Skrevet af s.rugolo@hotmail.com
Sv: Chelsea i finalen efter Barca-dominans
Hatten af for Chelsea, hvor er det imponerende med så fremragende forsvarsspil mod uinspirerende boldflytteri. Fodbold handler nu engang ikke om at have bolden :)

Hvis det var et italiensk hold vil folk skrive typisk italieksk, anti fodbold og bla bla bla. Men når det er et eng hold er det flot
Skrevet af Kastrup191
"Hvor er det sygt! Uskarphed, men for satan da hvor er det ikke værdigt at komme i finalen på den måde. Det er for sygt at det kan lade sig gøre. Disrespekt for fodbolden og Chelsea, Inter, Real og de andre der laver sin spillestil TOTALT om som følge af at det er Barca, at de møder.
Jeg brækker mig!"

Så stop dog. Bliv moden. Udvid din horisont. Gør et eller andet for at komme ud af din boble - for dét der er godt nok håbløst.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af KongBold
Fedt at Terry ikke kommer med i finalen. Sådan et skvat..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Skrevet af Kugle1337
Tillykke til Chelsea!!!!

Føj, føj og atter føj. Hvor Barcelona får filmet sig igennem sådan en kamp. Simpelthen Patetisk
U-N-I-T-E-D, UNITED ARE THE TEAM FOR ME!
Skrevet af Remler
Messi har sikkert oddset mod sit eget hold den troldeunge!

Så fik vi bevist, Messi<Ronaldo og La liga < PL, ineffektivt fodbold kan stadig være effektivt..
og Suarez ligner stadig et hamster
EFB og Man Utd fan siden 1999
Skrevet af Sup
Barca triller og triller og triller og triller med bolden, hvor var temposkiftet og er det mon forbudt med langskud ?

Chelsea spiller ikke kønt, men effektivt, og hvem vil ikke hellere se sit hold gå videre med dårligt spil, fremfor slået ud efter godt spil.

I øvrigt en glimrende dommer præstation.
Liverpool Silkeborg Lyon
Skrevet af bruger
En fodbold for sejren!
Skrevet af Aryan
Er folk idioter herinde??! Det er da overhovedet ikk en sejr for fodbolden!!

Og parkere bussen foran egen kasse er hvad alle skodhold prøver på nou camp. Real spillede dem derimod på den helt rigtige måde, med et højt pres og masser af genpress. Jeg er hverken fan af nogle af de implicerede hold, men bare af god fodbold, og det står chelsea satme ikke for!! Og deres taktiske oplæg ku enhver idiot ha fremført. Barca derimod havde en spændende 3-3-4 formation, men spillede en forfærdelig, og underlig gang boldflytteri! De mangler Zlatan oppe foran! :)
Come on Spurs! Djiby er KONGEN!http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Superliga/2008/08/03/191906.htm
Skrevet af Mes gue un club
Tillykke til Chelsea og til engelsk fodbold generelt.
Man sidder tilbage med lidt blandet følelser, og ved ikke om man skal græde eller grine. Messi brænder straffe og Torres scorer det afgørende mål. Havde du sagt det til mig før kampen, havde jeg skudt dig.
Men nedtur er en del af fodbold, og man må tage det som det er. Chelsea vandt taktisk, og det er ikke anti-fodbold, men bare flot defensiv. Godt gået.
Jeg er såret i mit barca hjerte. På 4 dage, er et gået fra sjovt til flovt.
Men endnu engang tillykke til chelsea fans. I har fortjent det.
MES QUE UN CLUB!! Real Madrid 2 - 6 F.C. Barcelona F.C. Barcelona &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829; - 0 Real Madrid
annonce
0