Snak

Mere indhold efter annoncen
God ide lige at tælle til 10 inden man farer ind og kommenterer på kampen - kan anbefales til mange herinde:)

Wauw hvor spillede Chelsea en vild 1. halvleg. Total kontrol med en Hazard og Willian i høj høj klasse. Imponerende som de lukkede ned for os og kørte på den anden vej. Flot.

Smukt sparket ind af Hazard, men igen en sløj indgriben af Mignolet til 2-1. At han har 2 superedninger i kampen gør mig fortsat ikke tilfreds med ham over Reina.

2. halvleg virker det til vi er godt med, men Chelsea har jo fuld kontrol og vinder fortjent. Det er tydeligt at de på næsten alle pladser er et niveau højrere end vi er og så kan man jo på udskifningernene se breddeforskellen.

Som mod City kommer vi dog ud med æren i behold og uden at tabe noget så fjollet som 5-0 el 6-3...

Episoder fra kampen:
Straffe til Hazard? Tænker umiddelbart ja, men han lader godt nok benet hængende og spiller på den.
Straffe til Suarez (Eto´o)? Tænker også ja, da Eto´o jo intet har med bolden at gøre da han kanter suarez, som dog falder som Hazard, så de to udligner vel hinanden, så fint dømt af Webb.
Straffe til Suarez m. Terry? Ja det synes jeg. Han holder ham klart nede.
Rødt kort til Oscar for tackling på Lucas, ja og gult til Lucas for reaktion, ja.
Eto´o stempling i starten bør kun give gult synes jeg.

Synes egentlig Webb havde fint styr på kampen.

Tillykke til Chelsea med sejren. At de trækker tiden med 30. min igen og lægger så stort pres på dommerne ved hver eneste kendelse kan gå hen og give dem mesterskabet. Så kan man li det eller ej...

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Kan ik se hvordan Webb ik kan se eto´o går direkte efter suarez og ikke dømmer straffe.

Som min bror sagde. " Kan du huske dengang Webb spillede i united " hvortil jeg svarede " Ja det kan jeg , og han er ihvertfald skiftet til Chelsea !
Liverpool FC . !
8letters

Kan være :-)

Men har det da helt fint med resultatet.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Fakta:

Eto´o begår en forseelse til direkte rødt efter 3 minutter. Han sparker Henderson direkte på knæet i en situation hvor bolden er langt væk. Enhver der mener Eto´o IKKE skulle have haft rødt i den situation kan jeg simpelthen ikke debattere med på nogen måde.

Fakta:

Terry begår et klokkeklart straffespark på Suarez. På et tidspunkt hvor han allerede har fået gult. Igen, rødt + straffespark. Det kan simpelthen ikke være til diskussion hos nogen som helst med bare en smule basal viden om fodbold.

Fakta:

Eto´o begår straffespark på Suarez i slutningen af kampen. Ja, Suarez spiller på den - men det gør ikke straffesparket mindre. Og da slet ikke når den mand i forvejen slet ikke burde have været på banen efter hans overfald på Henderson.


Folk der mener jeg er farvet, eller ikke er enige i de ovenstående fakta, burde læse lidt op på fodboldloven eller hoppe i havnen som de idioter de tydeligvis er.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Skide være med det. 6 af 7 top 8 hold har Liverpool hjemme. Det skal nok give top fire! Videre de røde!
Vejle Boldklub Liverpool FC
Er træt af plastik Chelsea og deres plastik fans...

Chelsea er åh så gode, når de sætter en halvleg sammen og så sidder I små børne plastik fans og drukner i jeres eget bræk af benovelse for jeres vidunderlige hold, mens I sviner dem til efter præstationer som dem mod Sunderland og Stoke. Forfærdeligt hold, men endnu mere forfærdelige fans.

Mon ikke de fleste Chelsea fans bliver forargede og skuffet, hvis ikke man køber Falcao, eller bedre til januar.
You'll Never Walk Alone
Det jo absurd at se hvordan Liverpool fans minder mere og mere om United fans efterhånden. Stop nu med at klynke over dommeren.

Og så kan vi da håbe, at de idioter, der har udråbt Suarez til verdens bedste over de sidste to måneder snart kan holde kæft. Han har jo intet vist i topkampe endnu, så lad da vær...
Er du gal en Liverpool tudetråd. I kan tude sammen med Suarez som kaster sig rundt som en 9 årig i en sandkasse, så snart han bliver rørt - HOLDT kæft! hvor er det pinligt at se på.

Webb var 100 % lige dårlig/god overfor begge hold.

Hvem sagde Chelsea spiller kedeligt? De spiller efter forholdende. Watch and learn.
Så man er simpelthen idiot hvis man ikke er enig i dine betragninger :) Javel, du lyder som en cool type ;)

http://www.danielyerelia…re-meme.png
Danmark: Brøndby IF England: Chelsea FC Sympati for Real Betis, Hannover 96 og S.S. Lazio
Nyder jeres tårer pool fans :-)

..."Og hvis alle chelsea-fans synes de spillede en god i dag, så har Chelsea godt nok ingen chance for at vinde et mesterskab.." lol, tænk dog før du skriver, gal det er pinligt hahah
1 26 8 11
annonce