Snak

Mere indhold efter annoncen

Chelsea lader guldfugl smutte

tor 10. jun 2010
Spillerflugten fortsætter i Chelsea. Klubbens slovakiske stortalent Miroslav Stoch skifter til tyrkiske Fenerbahce.

Læs hele nyheden her
En rigtig skam at miste ham, men forståelig at de vælger at tjene lidt guld på, nu hvor hans kontrakt kun løber et år mere. Skulle have indbragt klubben omkring de 45 millioner.
Danmark - AGF England - Chelsea FC Spanien - Atletico Madrid
hvad sker der? han var jo parat til at afløse joe cole..
lortesalg!
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
hvad sker der? han var jo parat til at afløse joe cole..


På skadeslisten eller bænken?
Forza Juve !!! Nedved, Peruzzi, Del Piero ! Wont ever forget your quality !! La Vecchia Signora 1897 <3
Tror nu ikke at disse spillere svækker chelsea synderligt meget. De er alle (med undtagelse at stoch) ved at komme op i årene og deres trup er stadig meget god.
\"Hver gang Glen Johnson har bolden på egen banehalvdel får jeg det fysisk dårligt\" Liverpool FC AGF AFC Liverpool Real Murcia
På skadeslisten eller bænken?Haha!!
Jeg forstår heller ikke salget. Nu hvor man har skilt sig af med Joe Cole, så ville det da netop åbne op for Stoch, der har spillet en flot sæson i Twente. Hvis det passer at han ikke havde mere end et år tilbage af kontrakten, så kan det jo godt være at Stoch ikke har været villig til at forlænge på nuværende tidspunkt (pga evt manglende spilletid) og derfor har Chelsea set sig nødsaget til at sælge ham nu, hvor de kunne få penge for ham.

Dette er dog kun gisninger.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Efter en succesfuld sæson i Holland, så kunne det jo tænkes han gerne ville have spilletid. Uanset hans evner, og gode sæson i Holland, så var han ikke i nærheden af dette i kommende sæson hos Chelsea. Hvis klubben ikke kan opfylde hans ønsker, så er det vel en naturlig løsning på tingene.
@MightyBlues

Hvordan kan du være så sikker på at han ikke var i nærheden af spilletid i Chelsea i den kommende sæson? Det er immervæk blevet noget nemmere for ham med Coles afgang. Desuden kunne man vel have lejet ham ud også i den kommende sæson?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Fordi man i forevejen har Kalou, Anelka, Malouda, Zhirkov, Deco (so far) der kan spille de offensive roller på midtbanen eller bag angriberem. Samtidig tror jeg Kakuta står foran ham i køen, da Carlo tidligere har udtalt sig utrolig positivt om ham, og så tror jeg samtidig man vil se et enkelt indkøb. Kun gisninger, men min mening.

Edit. Nu kan jeg ikke huske hans kontraktforhold, men hvis han kun havde en sæson tilbage, så havde en udlejning vel ikke så aktuel, medmindre han gerne ville forlænge, og klubben ville det samme.
Tjaa, den er vel lidt ærgelig. Men jeg mener nu stadigvæk, at vi har nok unge, der har potentiale til at komme ind omkring førsteholdet. Og mon ikke vi ser, at Chelsea henter en spiller eller to i dette transfervindue? Ingen grund til bekymringer endnu, der er nok en logisk grund til spillerens afgang.
annonce