Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber Cech griber Messi i benene og flækker stolpen med hans ansigt. Og sparker bøsquets ud på p-pladsen mens Terry og drogba sælger alves til en østeuropæisk mafia.

Ellers må Chelsea gerne vinde, men man kan jo kun håbe............ At bliver en sejr for fodbolden!!!
Hvor hakker jeg helt præcist ned på Chelsea?
Y. N. W. A. #JFT97
D.B.R.

Her tror jeg bare vi skal lade den kære Shakeer passe sig selv, sådan som han skriver. Ikke særlig sagligt.

Shakeer; Dejligt du er glad for Chelsea ligesommig, min ven, men lad nu vær´ at hakke ned på andre hold - så er du jo ligesom ikke bedre, end dem som hakker ned på Chelsea :-)
Det skønt, efter nogle år på bold.dk føler jeg en lille hippie sjæl lurer i mig, skal vi ikke bare holde for i dag, og komme videre. Kan slet ikke se grunden til at det had og de skænderier lige nu. (Men igen, mit hold har jo også lige vundet, ellers var jeg nok ikke så rolig :))
Hvor er det lækkert med endnu en semifinale - forhåbentligt bliver resultatet anderledes denne gang, men der skal godt nok andre boller på suppen, hvis det skal ske.

Angående alle jer newbs der sidder og råber op; hvor er det dejligt at se alle jeres "Man Utd" og "Liverpool" signaturer. Det betyder bare, at når jeres egne hold ikke formår at spille sig videre i europæisk fodbold, så tager i jer tiden til at se noget ordentligt fodbold, hvor det virkeligt gælder. :---)
Det bliver i hvert fald, uden tvivl, nogle fede semifinaler!
Fodbold er en fornøjelse!
Er bare træt af at folk kalder Chelsea for alt muligt Shit, deres egen klub ikke selv er bedre.
DBR; du hakker ikke ned, men jeg hentyder til en anden der skrev at Chelsea er en plastik klub oDet er heller ikke u fortjent at Chelsea er videre, de scored mens benfica ikke gjorde.
Blue is the colour! Chelsea siden jeg hørte ordet. Once blues always blues.
Håber Cech griber Messi i benene og flækker stolpen med hans ansigt. Og sparker bøsquets ud på p-pladsen mens Terry og drogba sælger alves til en østeuropæisk mafia.
Stram op, idiot.
Messi = GUD Ronaldo = En fodnote i historiebøgerne
@the new one...
Ja og nej...det forsvant jo ikke fra den ene dag til den anden...jeg synes bare det er super ucharmerende, når en rigmand kommer og fra den ene dag til den anden kan købe et sprit nyt hold, det er da kunstigt, vi kan snart bare lave firma hold i stedet, kulturen forsvinder i hvert fald. Iøvrigt forstår jeg ikke din kommentar med to hjerteklubber, hvem har sagt noget om jeg har det?
Men igen fodboldmæssigt gav det Chelsea en semi finale plads, og tillykke med den.
S.L. Benfica, Atletico de Madrid, Sampdoria, Norwich!
Akio ramte jeg et blødt sted i fanboy hjertet ? :´)
annonce