Snak

Mere indhold efter annoncen
haha David Luiz og klassespiller hænger i min verden slet ikke sammen. Ingen tvivl om at han er blevet bedre, og kan blive rigtig god, men han er stadig som en 10-årig der spiller FIFA :)
Fan af Manchester United, Nottingham Forest, og Inter.
Du kan umuligt have set kampe med ham de sidste måneder, han har været fantastisk, og viser kæmpe potentiale. At du ikke så ikke kan se det, kan jeg sagtens leve med.
Selvfølgelig har vi set kampe med ham, vi er bare nogen som har en anden mening. Period :>
Noget som virkelig er sandt herinde: \\\"The greater the power, the more dangerous the abuse.\"
Selvfølgelig har jeg set kampe med Chelsea efter nytår, jeg ser alle de kampe jeg kan komme i nærheden af. Og siger også at han kan blive god, men efter min mening er en spiller som Cahill klasser bedre. David Luiz er alt for offensiv til at blive sådan virkelig klasse god centralt. Offensivt er han virkelig god, ingen tvivl der!
Fan af Manchester United, Nottingham Forest, og Inter.
Har lige set pressekonference på Chelsea TV. David Luiz er ude et par uger ifølge di Matteo
Vil også mene at Cahill er at foretrække i stedet for en Luiz. Han er simpelthen ikke god nok defensiv. Både på grund af hans hjerneblødninger, men han glemmer godt nok også at dække sin mand op en gang imellem. Gad godt se ham på midtbanen eller en højre back
Manchester United Brøndby IF
Cahill klasser bedre end Luiz? Jeg er slet ikke enig.

Luiz bliver meget svær at undvære imorgen! Det er ikke længe siden jeg læste en artikel, hvori en engelsk ´´ekspert´´ udtalte at han så Luiz som en af nøglerne til Chelsea avancement. Grunden til dette er hans hurtighed og evne til at læse spillet. Luiz har været blandt Chelseas bedste de sidste 5 kampe, han har spillet fra start. Her kan man blot nævne Benfica kampene. Di Matteo er Italiener, og det er tydeligt, at han har forklaret Luiz, hvordan han vil have han spiller.

Jeg siger på ingen måde Cahill er dårlig - han har imponeret mig stort siden ankomsten. Dog ser jeg bare Luiz som værende bedre med bolden og hurtigere, og det er det der er brug for imod Barcelona! Derudover foretrækker Di Matteo ham også frem for Cahill, og han må da have noget at bygge det på (-;
Daniel Sturridge er fremtiden! Chelsea siden Lampards ankomst i 2001 - True Blue!
Tror bestemt Luiz ville have kunnet tabe hovedet og save et par små, hurtige Barcaspillere eller 3 midt over. Med al respekt for Luiz´s potentiale, så tror jeg, at det er til Chelseas fordel at spille med Cahill i den kamp. Han er langt mere velovervejet og påpasselig i sit spil, omend selvfølgelig ikke så farverig som Luiz.
Cahill vil også gerne løbe frem med bolden, og har også allerede lavet et par fejl derved. Så på dette punkt ser jeg ikke Luiz som værende meget dårligere (efter Di Matteos tiltræden). Et eksempel er kampen mod Leicester, hvor det er ved at koste.

Derudover tror jeg hans spidskompetence, nemlig at løbe bolden frem (selvfølgelig i behersket grad), vil blive savnet mod Barca. Når Cahill og Terry spiller sammen i midterforsvaret, har det en tendens til at blive for meget sidelæns, hvilket hurtigt vil blive straffet mod Barca. Folk siger at han spiller som en 10-årig på playstation, og det har han da også gjort, især under Villas-Boas. Men guys, åben øjnene! Han har været stabil siden Di Matteo kom til, og det kan i United fans vel også se? Også selv om et af jeres klubidoler udtaler sig negativt om ham i tide og utide, samt at han skulle have været udvidt imod jer i sidste sæsons kamp?
Daniel Sturridge er fremtiden! Chelsea siden Lampards ankomst i 2001 - True Blue!
Der er godt et par stykker i denne tråd, der udtaler sig om noget, de reelt ikke ved noget om. Luiz har været fuldstændig sublim i 2012, og været betonsolid i næsten alle kampe. Han lavede en svipser mod Napoli, men folk der rent faktisk ser alle Chelseas kampe vil også vide, at han har været rigtig god. Som hans niveau har været i 2012 vil jeg ikke bytte ham med nogen som helst. Måske en mindre injury-prone Thiago Silva, men ellers ikke.. For når Luiz ikke laver sine hjerneblødninger er han jo vantittig komplet. Stærk, lynende hurtig, god til at læse spillet og eminent på bolden.

Han havde nogle dårlige kampe i efteråret, som der tydeligvis stadig er nogle der bedømmer ham ud fra. Meget ærgerligt, at han ikke er med mod Barca, men Cahill er en fin reserve omend Luiz er at foretrække.
annonce