Snak

Mere indhold efter annoncen
Black Spider:

Okay, jeg var lige ved at copy-paste endnu et af dine lange håbløse indlæg og svare på det, indtil jeg fik øje på et endnu længere og endnu mere håbløst indlæg fra din side. Nu fatter jeg mig bare i korthed.

Hvad er det helt præcist du ikke forstår ved, at det er dommerens opgave at stoppe spillet, du store moralens vogter?. (Med en temmelig sparsom og besynderlig moral, når det går dit hold imod.)
Du er jo helt væk. Du mener altså, at Cahills er så langt væk fra situationen, at han ikke kan se resten af sit hold appellere til dommeren og resten af verden over "uretfærdighed". Tillykke med det, men prøv med noget bedre i din desperation. Det virker ynkeligt.

LFC-fans har det hårdt når man forsøger at tage en snak med dom om moral på banen, men de plejer nu alligevel godt at kunne læse.

Cahill er så langt væk fra situationen, at han næppe har været 100% på, hvad der skete med Ivan og egentlig bare ser, at han ligger ned. Hvor længe har han gjort det? Hvorfor gør han det? Det er bestemt ikke sikkert, at Cahill ved ret meget andet, da han modtager bolden, end at Liverpool presser, hvorefter han gør det helt normale og sender bolden videre.
@ wowereit

Underlige veje drøftelser og debatter nogle gange tager.

Tja, men jeg tænkte, at vi har prøvet det der typiske pladder om hvem der fortjener hvad mest så mange gange før. :-)

@ Dolk

Hvad er det helt præcist du ikke forstår ved, at det er dommerens opgave at stoppe spillet, du store moralens vogter?. (Med en temmelig sparsom og besynderlig moral, når det går dit hold imod vej.)

Det er politiets opgave at opretholde lov og orden her i landet, så hvis nogen overfalder din søster, så ringer du vel også kun til politiet og undlader derudover selvfølgelig af løfte en finger for at stoppe overfaldsmanden, da det jo kunne opfattes som selvtægt, ikke også? Ja, jeg ved det, jeg overdriver en smule nu, men omvent forsøger du vist også at være mere tykpandet end nødvendigt, og overdrivelser siges jo at fremme forståelsen.

Selvom det ret beset er dommerens opgave at stoppe spillet, så er der intet som helst, der forhindrer spillerne i selv at vælge, om de fortsætter spillet eller sparken bolden ud til et indkast. De er ikke forpligtede til ikke at stoppe spillet, hvis de føler, at det er nødvendigt.

Det er rent faktisk noget, de selv vælger, og akkurat som de valg, som spillerne træffer, siger noget om såvel deres som deres arbejdsgivers værdier, så siger din vurdering af deres valg noget om dine værdier.
Black Spider:

Jeg spørger lige igen. Hvad er det helt præcist du ikke forstår ved, at det er dommerens opgave at stoppe spillet og ikke modstanderens?, Du ævler løs, men siger intet af hverken mening eller betydning.
Ja så har mægtige LFC 15 point optil Chelsea efter 11 runder.

Det hjalp ikke meget med BRs geniale træk i Madrid og vingeskudte Man U er foran LFC.
Jeg spørger lige igen. Hvad er det helt præcist du ikke forstår ved, at det er dommerens opgave at stoppe spillet og ikke modstanderens?, Du ævler løs, men siger intet af hverken mening eller betydning.

Hvis vi nu hopper tilbage til starten af diskussionen, så vil du måske også bemærke, at jeg ganske tidligt slog fast, at det sådan set er helt i orden, at Liverpool-spillerne vælger at være kyniske. De har ikke pligt til andet og mere.

Altså er det jo næsten komisk, at du bliver ved med at skræppe løs om, at det er dommerens opgave at stoppe spillet. Enten har du simpelthen ikke opfattet, at jeg netop allerede er meget godt klar over det, eller også virker det som om, du oprigtigt mener, at spillerne ikke har noget personligt valg længere, og det er selvfølgelig en håbløst tosset ting at påstå.

"Hvis man som fans vil snakke stort og højt om, hvordan man moralsk er højt hævet over en nyrig legetøjsklub som Chelsea, så må man også være kritisk når spillerne ikke udviser tilsvarende værdier på banen."

Sikke en omgang mindreværd.

Med din klubs historie in mente er det måske lidt forståeligt.
Men alligevel er det så rimeligt dumt at udstille det så tydeligt.


Kjoebenhavns Boldklub.
"Altså er det jo næsten komisk, at du bliver ved med at skræppe løs om, at det er dommerens opgave at stoppe spillet"

Kunne grunden evt være at du tidligere har vist temmelig begrænset viden om netop fodboldreglerne?
Kjoebenhavns Boldklub.
Matic styrer den kamp - Loserpools lille sorte duracell kanin er sku da gået noget i stå...
"Altså er det jo næsten komisk, at du bliver ved med at skræppe løs om, at det er dommerens opgave at stoppe spillet. Enten har du simpelthen ikke opfattet, at jeg netop allerede er meget godt klar over det, eller også virker det som om, du oprigtigt mener, at spillerne ikke har noget personligt valg længere, og det er selvfølgelig en håbløst tosset ting at påstå. ."

Du stopper jo aldrig, selvom du helt åbenlyst godt ved, at du tager fejl ifølge spillets regler. Keep it simple og ha´ det godt.
annonce