Snak

Mere indhold efter annoncen

Chelsea smed sejren dybt inde i overtiden

Skrevet af bold
lør 7. maj 16:01

Chelsea og Wolverhampton delte pointene, da de lørdag spillede 2-2 i Premier League efter en sen, sen udligning fra Wolves-stopperen Conor Coady.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mounir-CHELSEA
Lad os håbe Liverpool slår Tottenham, og Arsenal også slår dem. Så vi da sikre på top 4, Arsenal nupper nok 3. Plads.

Mange chancer til en større sejr, men igen alt for mange brændte. Kovacic og RLC var gode på midten de første 75 minutter, efter det sejlede de med resten. Synd for Lukaku når nu han endelig gør det godt og de andre kegler skal ødelægge det.
Skrevet af DidierEssien
Nu begynder det at ligne kampene under Lampard, hvor man ikke kunne forsvare en sejr hjem.
Og hvad er Tuchels problem med Lukaku, giv lige manden 90 min, hvad har Werner og Havertz gjort de sidste 2 måneder som gør de fortjener at spille, udover de er tyskere.
Skrevet af Gumle
Chelsea er godt nok ringe. At man overhovedet tillader en chance på den måde i 7 minutters overtid er absurd..
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af Ljoninho
Elendigt - Det er det eneste, og mest passende ord for det hele!

Elendigt..
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
Skrevet af Slettet(171435223006)
Jeg skulle nødigt snakke om at smide sejren som Tottenham-tilhænger. Hatten af for Wolves, der blev ved med at tro på tingene og udspillede Chelsea i samtlige dueller. Det indlæg til sidst, der førte til scoringen, kunne ikke være udført bedre
… and the Spurs go marching on! Spanien: Barca - du ved, der hvor den bedste spiller i historien spillede Danmark: AaB - du ved, den bedste klub i Danmark... vil nogen mene
Skrevet af Azza
Top 3 lever!
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane Conte OUT
Skrevet af Kloncs69
Modsat Lukaku så arbejder Havertz og Werner rent faktisk for holdet. Kovacic, RLC og Silva så helt knaste ud de sidste 20 min. Besynderligt at de ikke ryger ud i stedet for fx Alonso og Azpi. Jammerlig præstation af både CFC og dommeren.
Skrevet af Chelsea93
Sæsonen er slut! Kæmpe udrensning til sommer! Det er en skændsel at se på mange af spillernes attitude! Mange er simpelthen bare ikke gode nok! Forventer mange af- og tilgange til sommer!
Skrevet af Vince71
hvad har Werner og Havertz gjort de sidste 2 måneder som gør de fortjener at spille, udover de er tyskere.

Det kan ikke være mange Chelsea kampe du har set i de 2 måneder..

Dommeren er ikke skyld i at Chelsea taber i dag. Men hold nu op hvor var niveauet ringe og linjen svingene.
Skrevet af DidierEssien
@Vince71

ser næsten alle kampe. Og er ikke imponeret. Werner kan løbe men ikke lave en aflevering eller indlæg. Ja han scorede mod southhampton, og har ikke lavet noget siden. Plus han tør ikke gå ind i nærkampe.
Havertz har os vist de sidste mange kampe, han ikke er på toppen.
Skrevet af heyhey145
rip alle der oddsede
Skrevet af FodboldFest
Uanset det skuffende resultat (altså for Chelsea, ikke for mig), så synes jeg alligevel de nye ejeres kropssprog var små-pinligt efter kampen. De kunne da godt lige klappe lidt i stedet for at sidde og surmule.
Landsholdet/OB
Skrevet af Vince71
@DidierEssien

Tager du en lur når de spiller så? For begge spillere har været inde i deres stærkeste periode i de sidste par måneder.

Werner har mere og mere lignet den spiller man hentede hos Leipzig og kæmper røven ud af bukserne. Udfordrer også mere end man har set tidligere. Havertz har været brandvarm i samme periode. Det har været ret åbenlyst at Tuchel har fundet sin bedste offensiv med Havertz, Werner og Mount og af samme grund også holdt fast i den offensiv i rigtig mange kampe.

Werner i Marts-April.
Startet 10 kampe.
5 Mål
4 Assist

Havertz i Marts-April
Startet 12 kampe.
7 Mål
2 Assist

De har ikke bare lavet mål og assist, men haft et ret højt niveau og arbejder for holdet. Nu scorer Lukaku så i dag, men hvad har Lukaku og Pulisic vist som gør at de skal spille over de andre to? For de viser da sjældent noget.
Skrevet af gogunners11
Gunners top tre?
Skrevet af DidierEssien
@vince71

Nej tager ikke en lur. Men måske har jeg bare et større krav til dem, end du har så.

Og vil ik lige frem kalde Werner ligner den han var i Leipzig, der mangler lige 10-15 mål endnu før jeg vil lave den sammenligning.
Og jeg er enig med dig i at Pulisic heller ikke har gjort sig fortjent til spille tid, men Lukaku har nærmest ik fået chancen i 6 måneder.
Skrevet af Vince71
@DidierEssien

Hvis du har større krav end det de har vist de seneste par måneder, så vil jeg mene dine krav er ret urealistiske og så er der ikke mange som fortjener at spille pludselig.

Nej Werner er ikke Leipzig Werner og der skal flere mål til. Pointen var nu mere at det han har vist i de seneste par måneder er meget opløftende og godt. Både statistisk og spil mæssigt.

Lukaku har så tilgengæld også været usynlig i de kampe hvor han faktisk spiller. Både fra start og fra bænken. Han har i hvert fald ikke været i nærheden af Havertz niveau, på nogen måde.
Skrevet af DidierEssien
@vince71

Hvorfor er de urealistiske? En angriber bliver købt for at lave mål. Hvis man vil have en angriber som kæmper mere end scorer mål, vil jeg mene man kan finde den bedre og billigere, end det Chelsea har givet
Skrevet af Mustafa1990
Det er en skam, at de har været så påvirkede af, at Abramovic forlod dem. Fantastisk stab og trup.
Skrevet af Wise1964
Det er jo flintrende ligegyldigt om man bliver 3 eller 4 - bare man ender i top 4. Chelsea skal bare videre til den kommende sæson, have de spillere ud af klappen som allerede har forladt klubben mentalt og hentet noget frisk blod ind i ærgerrige unge top spillere der vil være en del af en vinder kultur.

Tuchel har brug for arbejdsro og primadonnaerne skal klappe kaje!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@DidierEssien

Urealistisk fordi vi jo ikke snakker om spillere der ikke scorer mål her. Hvis de ikke gjorde det, så kunne jeg bedre forstå din kritik af dem og hvorfor Tuchel bruger dem. Men Tuchel bruger dem jo netop fordi de har været stærke og vigtigst af alt skabt mål.

Sorry men din kritik af disse to spillere virker helt malplaceret i den periode de er inde i. Der er mange andre steder man kan pege inden.
annonce
0