Snak

Mere indhold efter annoncen
Sjovt hvis det har ødelagt nattesøvnen og gjort Everton havde en chance mod Chelsea. Ny taktisk mulighed er født
Og hvorfor stoppede politiet det ikke!?
Fair nok - det må vi så være uenige om..
I min verden er der dog forskel på en ødelagt nattesøvn og at få kastet en lighter i hovedet eller få sprængt sine trommehinder - men vi der er vi jo så forskellige..

Selvfølgelig er der en forskel, men begge dele er jo usportsligt svineri. Hvorfor ikke SWAT´e familiemedlemmer til spillerne dagen før? Hvorfor ikke udløse brandalarmen på hotellet? Hvorfor ikke smide sten efter spillerbussen? Og så videre.

Sport er ikke krig. Sport er en fredelig og venskabelig konkurrence. Det der "sejr for enhver pris" idioti er jo netop den slags lort, der ødelægger en sport. I stedet for at spille, så skal alting tages helt ud over grænsen, hvor det ikke længere handler om reglerne eller endda ånden, men bare om hvad man kan slippe afsted med.

Spillere skal selvfølgelig ikke chikaneres før eller efter kampe. Og spillerne selv skal selvfølgelig heller ikke lave sportsligt lort som film eller løftede albuer eller flyvespark.

Hvis det koster lidt for folk uden forståelse for hvor grænsen går, så er det selvfølgelig ærgeligt, men hvis man er så totalt uden forståelse for normale grænser, så er der umiddelbart større problemer at tage fat i.
@Black Spider

Well spoken
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Det holder!
De fans der udfører de her stunts, er de overhovedet friske nok selv til at se kampen dagen efter?
Spot On Black Spider …
Nisi Dominus Frustra ...
Det er virkelig en latterlig tendens. Håber der bliver sat en stopper for det. Evt. gøre fyrværkeri helt ulovligt.


Du vil gøre fyrværkeri helt ulovligt, fordi nogle personer bruger det at vække folk med på et hotel?

Hvad nu hvis de stod og sang istedet for? Ville du så også gøre det ulovligt at synge?

Måske vi skulle kigge på, at der allerede er en chikanelov (hverfald i DK) og iøvrigt også (hvertfald i DK) en lov der siger man ikke må brænde fyrværkeri af hele året uden tilladelse.

De finder da bare på noget andet.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Viser bare hvad vi også så i kampen. Everton har small club mentality på alle måder; fans der ikke vil give bolden tilbage, keeper der trækker tiden fra første sekund, fans der ikke har noget liv og derfor står op midt om natten for at lave ballade og holde Chelseaspillerne vågne. Den by er i sandhed englands røvhul.
Chelsea FC siden 1995
Vi må så håbe, at det ikke bærer frugt, at opføre sig så usportsligt. Jeg håber Everton rykker ned, selvom det betyder, at vi skal døje med Burnley i stedet
annonce