Snak

Mere indhold efter annoncen

Chelsea: Vi overvejer Di Matteo

Skrevet af bold
søn 20. maj 2012
Chelseas bestyrelsesformand Bruce Buck indrømmer, at Chelsea kraftigt overvejer at tilbyde Roberto Di Matteo en permanent aftale.

Læs hele nyheden her
Skrevet af AlstrupLFC
Overvejer?! Nu ved jeg ikke, om der er nogle fordele økonomisk ved at ansætte en ny manager, men Du Matteo har gjort det fantastisk, og var jeg Chelsea, så ville jeg da ansætte ham med det samme :-)
Skrevet af Zeb
forstår det heller ikke. Han har meritterne i orden med gode præstationer som manager i MK Dons og West Bromwich, han har fortid som spiller status som pokal-legende i klubben og så har han også haft lærlinge rollen som assistent under Villas-Boas. Når man så også ser på den forvandling holdet har gennemgået efter han trådte til, så kan det kun gå for langsomt med at ansætte ham. Spillerne elsker ham jo - Det har mange af dem givet udtryk for.
Chelsea. Punktum.
Skrevet af Spectator
Abramovich vil have et prominent navn til posten. Di Matteo har gjort det fremragende og jeg tror også han får jobbet, men han får kortere snor end Andre Villas Boas fik.
iHala Madrid y nada más!
Skrevet af Sicknature
Mit bud er en lille et- eller toårig med bonusklausuler for trofæer. Han har fortjent chancen til at vise, at han ikke er en døgnflue.
Men hånden på hjertet, er jeg ikke overbevist om at han er manden der kan holde niveauet i gennem en hel sæson. Håber dog han modbeviser mig!
Skrevet af CFCHackney
Nu har jeg både set og læst interviewet og Den kære Buck siger på intet tidspunkt at Robbie er en af favoritterne, men at han er en kandidat og at han bestemt skal overvejes.

Om RDM får jobbet eller ej aner jeg ikke. Han har selvfølgelig gjort det godt i pokalturneringerne, men i ligaen har historien været meget den samme igennem hele sæsonen.

Frygter stadig lidt at det bliver Capello eller måske endda benitez!

Men jeg håber at vi enten får en ny træner, som ikke er Capello eller Benitez, eller at Robbie måske får chancen, selvom jeg ikke tror han er den rigtige mand lige åt. generationsskifte og erfaring in mente.

Jeg tror dog ikke han får jobbet, det ville overraske mig meget hvis han gjorde i hvert fald.

Spectator hvordan kan man få kortere snor end AVB Jeg ved godt Mou skred/ blev fyret i September 07 og at Big Phil blev smidt på porten i Februar, men man kan vel næsten ikke få en kortere snor?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af fiffty
En fantastisk træner og en fantastisk person.
Spillerne holder af ham og følger sig sikre på ham.
Han er en Chelsea legende.

Det eneste negative er spillestilen. Noget mere defensivt men de får jo noget ud af det! :)


[b] Chelsea Football Club & FC København. [/b] ...................✯ Premier League ✯....................
Skrevet af To Madeira
En klublegende bevares. Måske er det blot mig, som husker helt forkert, men var han ikke lidt af en bredespiller da han selv spillede i Chelsea. Han scorede nogle meget vigtige mål, men da ikke en starter hver gang???
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Skrevet af Zeb
Fifty > Tror mest det hænger sammen med at han blev kastet ind i chef stillingen og skulle have noget ud af det hurtigt. Han spillede så vidt jeg husker flot offensiv fodbold med WBA da de rykkede op. Jeg tror ikke man skal lægge for meget i taktikkerne mod Barca og Bayern. Han stillede op med noget han var ret sikker på ville fungere, og det gjorde det. Det er ikke sikkert han havde disponeret således hvis han havde trænet holdet hele sæsonen. På den anden side havde alt andet nok været selvmord.

Mht. at få et prominent navn så får man vel ikke noget meget mere prominent end den seneste CL vinder. Mourinho og Villas-Boas var da ikke meget større træner-navne da de kom til Chelsea. Modsat har Di Matteo allerede et navn fra sin karriere som spiller.
Chelsea. Punktum.
Skrevet af M_linding
Han skal fyres.

Chelsea skal forny deres trup og spillestil, og her har Roman andre favoritter..

Men Roberto D.M. får ikke svært ved at finde en ny klub;)
No sólo soy perfecto.............. ............también soy Madridista
Skrevet af CC#
Intet mindre end en skandale hvis ikke han får jobbet. Kæmpe respekt til Di Matteo herfra.
Real Madrid og Arsenal
Skrevet af cfc-wonder
Hvis ikke RDM får jobbet, så kan vi lige så godt ansatte AVB igen for vi vinder na da!
Hvorfor er jeg banned? EM 2012 Plan A: Danmark! Plan B: Frankrig! Plan C: en ferie i Palermo eller Napoli! Chelsea FC http://www.youtube.com/watch?v=jBwujadSebY&feature=share DC Motema Pembe Marseille FC Midtjylland Mazembe (Afrikas stolth...
Skrevet af JoeyJoeJoe
De ved jo godt i Chelsea, at det vil se vanvittigt ud hvis han ikke får jobbet efter det her, men de skal nok have en lang snak om spillestilen i næste sæson.

Det han har præsteret er suverænt rent taktisk, men nu skal han finde en ordentlig spillestil og gennemføre generationsskiftet, og det bliver en fuldstændig anden opgave. Men han har fuld tillid fra spillere og fans nu, og det er et stort plus.
Skrevet af Gaggen25
Tjaa. præstationerne i CL og cuppen var ikke til at tage fejl af. Men præstationerne i ligaen var dårlige efter min mening. Hvordan er chelseas chance for at vinde PL næste sæson, hvis de spiller som de gjorde mod Barcelona og Bayern. Eller mod Arsenal, tottenham, fulham osv., i ligaen. Umiddelbart vil jeg mene de er forsvindende små. Skal de vinde ligaen skal de praktisere en helt anden spillestil. Hvis RDM er istand til dette er han manden. Kan han ikke er det selvmord at give ham den permanente stilling.
123
annonce
0