Snak

Mere indhold efter annoncen

Chelseas mestre sendte Sunderland til tælling

Skrevet af bold
søn 21. maj 2017
Chelsea fejrede guldet med manér, da de gav Sunderland en sæk på 5-1 på Stamford Bridge.

Læs hele nyheden her
Skrevet af 10.Eden
Hazard er bare vanvittig!!

Dejligt at Batman får scoret to mål i dag, lidt nederen ikke at kunne holde nullet.
Skrevet af Frankofil
Imponerende som Chelsea bliver ved med at slå Premier League rekorder! 30 sejre er sindssygt. Få havde nok forudset det efter en skuffende september, hvor de fik blot ét point i tre kampe.

Smuk afsted af Terry. Han var sandelig en af de bedste midterforsvarer i moderne fodbold og en inspirations kilde samt leder på et af dette årtusindes bedste hold!
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Skrevet af Fanø Laks
Hatten af for Chelsea i denne sæson og John Terrys karriere. Jeg synes dog, at det var lidt kikset med udskiftning i det 26. minut og æresport. Helt ærligt, hvorfor ikke lade ham spille det meste af kampen?
Skrevet af Wise1964
Fanø
Det var en smuk gestus som gav JT den hyldest han fortjener - Cahill skal spilles ind igen eftersom han også blev sparet forrige kamp
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Betjenten
Selvom Terry ikke har spillet meget i denne sæson, så synes jeg ikke det var fint at lade ham ægte trofæet. Men jeg synes det var lidt overkill med den æresport ved udskiftningen. Selvom han var en stor spiller og fortjener respekt.
YNWA
Skrevet af KDL
Vil tilslutte mig koret, der syntes der gik lidt for meget Hollywood i den mht. Terrys udskiftning. Det seneste i den historie er, at man havde aftalt med Sunderland at bolden skulle gå ud af spil i det 26. minut, noget Sunderland så åbenbart var med på.
Skrevet af Brætmand
Og hvad er problemet? Jesus...
Skrevet af 10.Eden
Synes da det er det mindste man kunne gøre for Terry, han fortjener så meget mere, efter hvad han har været igennem for klubben. 22 år. 14 år som anfører. Den mest succesfulde Chelsea spiller nogensinde!
Skrevet af Fanø Laks
Selvfølgelig fortjener Terry en hyldest, men det er sgu da plat at gøre det i 26. minut. Hvad hvis JT havde spillet i nr. 4? Når manden er en legende, så er det mindste man kan gøre da at lade ham spille kampen næsten til ende. Det er sjældent forbundet med hæder og ære, at lade sig udskifte i første halvleg.
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg synes det var en perfekt løsning. Man sad ikke og ventede så længe på det, som man ellers ser. Man er frisk og har ikke set på badeferiebold i 80 minutter. Det var også forløsende.

Symboler betyder meget i fodbold. Når nu Terry samtidigt har et specielt nummer, passede det godt sammen.

Hvis han havde haft nr. 4, havde man nok fundet en anden løsning, tror du ikke? Eller tror du, oprigtigt, at man havde skiftet ham ud efter 4. minutter? Og hvis du svarer ja til det spørgsmål, har du automatisk slået dig selv hjem.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Frankofil
Det er sjældent forbundet med hæder og ære, at lade sig udskifte i første halvleg.


I dag var så en af de sjælden gange hvor det var forbundet med hæder og ære.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Skrevet af Kemosabe
Det er bare ikke gennemtænkt med sådan en hyldest.
Tænk lige på hvilken præcedens det skaber og kolossale problemer det kan medføre!

Hvad nu hvis han havde haft nr 258 på ryggen? Hvad havde man SÅ gjort?
Skrevet af Wise1964
Sjovt at nogen kan vende en udpræget stor gestus mod en sand legende i Engelsk fodbold til noget negativt.

Hvis nogen husker Drogbas sidste kamp, så blev han båret i guldstol ud i kampen, der kunne man tal,e om noget der lå på grænsen til lidt for drengerøvsagtigt - men slet slet ikke i tilfældet omkring JT.

Dem der så og lyttede til hans tale rettet mod fansene, spillerne, klubben, trænerne og Mr. A kunne høre hvor meget det betød for JT at få en mindeværdig afsked, udskiftningen var med til at lave et fuldendt billede af en stor karriere i CFC
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Betjenten
Altså, jeg synes det er fint man hylder ham. Og problemet er heller ikke en gestus i det 26´ende minut eller hvilket som helst andet minuttal de kunne vælge. Men mere at det er lidt bemærkelsesværdigt at det kan lade sig gøre i en kamp, hvor der er point på spil - også selvom det ingen indflydelse har for nogen af dem.

I min optik er det tidsudtræk, og den her gestus gik lidt over gevind. I min optik. Det er fint og forståeligt at Chelsea-fans mener noget andet, men jeg synes bare det var lidt for Hollywood den måde de stillede sig op på midt i kampen. Men bevares - selvfølgelig skal han have en stor gestus. Jeg havde nok foretrukket det var sket på vej på banen i stedet.
YNWA
Skrevet af Fanø Laks
Hvis han havde haft nr. 4, havde man nok fundet en anden løsning, tror du ikke? Eller tror du, oprigtigt, at man havde skiftet ham ud efter 4. minutter? Og hvis du svarer ja til det spørgsmål, har du automatisk slået dig selv hjem.


Det ville da være lige så latterligt, som i det 26. minut. Hvor lavt nummer måtte JT så have i din optik før det ville blive kikset?

Tillykke med konfirmationen i øvrigt. Din afsluttende bemærkning kan da umuligt være skrevet af en myndig på et debatforum.
Skrevet af RobertTheRobber
Hvor lavt nummer måtte JT så have i din optik før det ville blive kikset?
Jeg har ikke behov for at forholde mig til hypotetiske situationer der er værdiløse at spekulere i.
Tillykke med konfirmationen i øvrigt.
Shit, du har gået lang tid og ønsket at du kunne bruge den. Nu kom tiden endeligt og så rammer du helt ved siden af.
Din afsluttende bemærkning kan da umuligt være skrevet af en myndig på et debatforum.
Bold.dk er da ellers et glimrende eksempel på, at alder at og adfærd ikke hænger sammen. Jeg kender ikke din alder, men fjolser der har tendens til at bringe alder ind i en diskussion, er som oftest de mindst bemidlede brugere herinde og har samtidig en vis alder, hvor de selv føler sig gamle og dermed "vise". At jeg referere til Ludo burde vel også vidne om, at jeg ikke er vokset op med mange former for digitale apparater (ud over en Commodore 64 til de interesserede), og burde derfor give en indikation om min alder. Medmindre man, som nævnt før, er mindrebemidlet.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
Skrevet af NightLord
Selvom jeg synes Terry er en kold egoist kan jeg godt lide at klubben hyler ham for hans trofaste karriere, nok det eneste sted manden har været trofast i sit liv, men bryder mig ikke om æresport osv. det er for langt ude. Hvad kunne det næste tænkes at blive? at en spillers børn starter inde? eller måske blive han skiftet ind i det 89.min i fa cup finalen og ud igen i 91.min med ny æresport.

10Eden@ hvis æresport er det mindste man kunne gøre, hvad er så det "normale" eller "ekstravagante"?
Jeg er fodbold kultur supporter. Torino Fc
Skrevet af Wise1964
Nightlord
Hvor godt kender du Terry?
Lyder som om du har er meget indgående kendskab til ham på flere fronter sådan som du omtaler ham

Klassisk at du lige skal liste din dobbeltmoral ind hvor der lige er plads.

Når du nu har bevist du kender ham personligt, så hils ham lige næste gang I snakker sammen og sig vi savner ham
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(100659192308)
Altid godt Sunderland kunne medvirke til feriestemningen.

Om jeg fatter man gik med til det.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
annonce
0