Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Disco
Tror de engelske fans, spillere og trænere har en anden opfattelse af æresbegrebet end vi har i DK
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(100659192308)
Måske, og det er ikke fordi jeg ikke mener Terry skal hyldes. Men helt ærligt, det var sku lige i overkanten for mig. Manden kunne jo sagtens ha spillet de sidste 15 min, og blevet hyldet på den måde.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af MIghtyBlues
Selvom jeg synes Terry er en kold egoist


Åh gud, skal vi nu til det der pjat igen.

http://www.whoateallthepies.tv/chelsea/109807/former-chelsea-youth-players-candid-account-reveals-another-less-gimpish-side-to-john-terry.html

Ja han virker meget egoistisk.
Skrevet af Wise1964
Jamen det er det også for mig men jeg lever selvfølgelig fint med det da det er Chelsea og en af de helt store ikoner

Tror bare der er en stor forskel på det engelske fodboldmiljø og fans fra DK uanset klub tilhørsforhold - min fornemmelse er at de dyrker den slags idolisering og klub ikoner meget mere
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Mighty
Check hans records - så ser du et tydeligt mønster
Imponerende sjov læsning dog, hvis du keder dig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man kan i hvert fald konstatere, at der var en klublegende i Bayern i går, der ikke behøvede en æresport til at forlade banen for sidste gang.

Jeg er enig med Disco, jeg ville også have haft det stramt med hvis det var min klub, der stillede op til den slags. Men jeg tror til gengæld heller ikke der er mange andre end Moyes, der ville være blød nok til at gå med til det.
Skrevet af Brætmand
Utroligt så ondt i røven folk kan få hver gang der er noget omkring Chelsea. Klubben hyldede en legende og i hyler op omkring en æresport og hvorvidt det var for meget eller ej. Shit det stramt.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Nu er jeg ikke alene om at mene det var for meget af Sunderland, ihvertfald er både den lokale avis og ret mange fans efter Moyes og klubben pga man gik med til det nærmest i starten af kampen.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af NightLord
Hvorfor er det dobbeltmoralsk at kalde ham en egoist? En mand der knepper sin holdkammerats kone er da i dèn grad egoist i mine øjne, at du mener det er MIG der er dobbeltmoralsk fortæller mere om din moral end om min. Dit indlæg minder mest af alt om fri fantasi, igen.
Jeg er fodbold kultur supporter. Torino Fc
Skrevet af Jimmy Liddel
Det der Terry stunt var decideret pinligt på niveau med da City spillerne kom ud med Gundogan trøjer på som om han var død.
"Jeg har trøje nr 26, så jeg vil ud i det 26. minut" - hvor cringe kan det blive?

Og skuffende at dommeren tillader alt det æresport lort. Det var ikke en venskabskamp eller en testimonial, det var en Premier League kamp. Lav alt det cirkus efter kampen..
YNWA
Skrevet af Kemosabe
Drogba bliver båret ud. Også imod Sunderland i den sidste hjemmekamp i en mesterskabssæson.

https://www.youtube.com/watch?v=fh_pOOVZpEs

Jeg kan ikke huske, om det også udløste forum-vrede dengang, men pudsigt at det tilsyneladende altid er Sunderland, som skal være statister i det show.

Jeg håber, vi også skal spille imod dem i den sidste kamp i næste sæs....nåeh nej.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Kemo

Nej, heldigvis slipper vi begge, du slipper for 6 sikre points, jeg slipper for alt hvad der nu kan findes på i jeres sidste kamp..
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Kemosabe
Ahr, jeg kan nu huske, at I har plaget os lidt. 1-2 på Stamford bridge i 2014, bl.a.

Den første TV-kamp jeg så, da jeg netop havde tegnet Canal Plus abonnement var iøvrigt den her:

https://www.youtube.com/watch?v=uO6QIyrM5jE

Jeg var meget skuffet.

Held og lykke med oprykningen, iøvrigt. Det er jo en fed klub.
Skrevet af Jydekrogen
Jeg må melde mig i koret om at det var ekstremt selv iscenesat af Terry.

Så man Bayern kampen forleden, så man hvordan en mindst lige så stor klub legende takkede af, uden at skulle sætte sig selv i fokus eller spilde modstanderens tid.
Skrevet af Black Spider
Så man Bayern kampen forleden, så man hvordan en mindst lige så stor klub legende takkede af

Mindst lige så stor? Terry har spillet 200 kampe mere for Chelsea, ført klubben frem til lige så mange sejre i CL, og i modsætning til Bayern, så har Chelsea faktisk reel modstand i den nationale liga, men alligevel har vi vundet næsten lige så mange mesterskaber som United gennem de sidste 15 år. Dertil kommer at Terry og Chelsea faktisk har haft modgang, hvor Lahm og Bayern stort set bare har haft en lang optur.

Og så må jeg i øvrigt også sige, at jeg finder det lidt sølle, hvis ikke Bayern kunne stable lidt fest på benene for at give Lahm en flot afsked. Ja, bevares, det virker oppustet og kunstigt, men kampen er jo for pokker fuldstændigt ligegyldig alligevel, så hvad skade gør det at bruge et minut på at fejre en meget flot karriere?
Skrevet af Wise1964
Nightlord
Det ville pynte på din profil hvis du rent faktisk begyndte at diskutere fodbold herinde - dine indlæg minder mest om en meget indebrændt og skuffet personage der er under voldsom administration på hjemmefronten

Hvad har JT afsledsksmp at gøre med en privatlivs situation for en del år siden ?

Har du nogensinde modtaget penge sort, betalt ydelser sort, været din kæreste utro, fiflet lidt med selvangivelsen eller stukket skolen/din arbejdsgiver/kæreste en løgn ??

Svarer du nej lyver du som en hest kan rende
Svarer du ja er du dobbeltmoralsk

Vælg selv
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af NightLord
Det ville pynte Wise hvis du lagde din ynkelige dobbeltmoral på hylden og rent faktisk gik efter bolden og ikke altid manden, det er dig der altid fjerner fokus fra debatten og bliver personlig, samtidig med du minder andre om de ikke må være personlige, du er decideret ynkelig. Det sidste indlæg her er et glimrende bevis, pinligt!
Jeg er fodbold kultur supporter. Torino Fc
Skrevet af Fanø Laks
Haha, hvor er det morsomt som i Chelsea fans opfører jer som små teenagepiger, der kun møder et papskilt af Bieber backstage. Om så Chelsea havde lavet hele plænen om til en swimmingpool og Terry skulle padle banen rundt på en oppustelig søhest til Mariah Careys Without You på repeat i 26 minutter, så havde det jo ikke været for meget i jeres optik.

Har i hørt om testimonials? Det er netop her, hvor man kan lave alt det gøgl man vil til ære for den pågældende spiller.
Skrevet af Black Spider
@ NL

Og du snakker stadigvæk ikke fodbold, fjols. Derudover var Bridge skiftet til City og "konen" var i øvrigt en eks-kæreste. Men hey, hvad har det at sige, at du ikke har den mindste lille smule styr på dine fakta? At du ikke har noget som helst at bidrage med skal vel ikke være en grund til ikke at stå og skrige løs, skal det?

@ FL

Ævl som altid, Fanø. Få nu købt noget vaseline.
Skrevet af Fanø Laks
Få nu købt noget vaseline.


Til hvad? Er man da både racistiske og homofobiske i Chelsea?
annonce
0