Snak

Mere indhold efter annoncen

Chicharito tilfreds i United trods få chancer

Skrevet af bold
lør 13. apr 2013
Javier Hernandez er ved godt mod, selvom han ikke har fået så meget spillestil i Manchester United.

Læs hele nyheden her
Skrevet af J.C
Han er en fantastisk spiller der ikke har fået den spilletid han fortjener desværre.
Skrevet af Røret
J.C:

Er helt enig i din kommentar, han er dødsens farlig inde foran boksen. Jeg synes heller ikke han har fået alt for meget spilletid.

Dog synes jeg det er en fair disposition af SAF, man må erkende at RvP og Rooney er niveauet(eller flere) over Chica. Synes heller ikke at Chica har været fantatisk fra start, og jeg ser ham også mere som super-sub. Derudover er det også "uheldigt" at Welbeck har været så god når han har fået chancen.

Håber ikke at han ryger til sommer, da han er så giftig i boksen og det må ærlig talt siges, at han har noget som de andre angribere ikke har i United, og derfor er et udemærket kort at have siddende på bænken.
Skrevet af JppHlst
han kunne vel godt få chancen, især nu hvor van persie ikke har scoret i de sidste 10 kampe..
"When it comes to Arsenal my heart will always do the talking" http://bit.ly/1rx0vne
Skrevet af Sims91
En mand med ambitioner.
Slidt bliver han da ikke.
Skrevet af Clemme_
Han har målnæse og speed, men mangler noget i boldomgangen.
Han skal bare ikke væk.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af dino zoff
Underlidt han ikke er blevet prøvet af på højrekanten. Valencia har været ringe i år, min mening. Han tager tempo ud af bolden ved at holde for længe på den , og når han så endelig afleverer er det til en modstander eller ud over bag/sidelinie. Young i modsatte side har heller ikke været for god.
England Man. Utd Italien Ac Milan Spanien Fc Barcelona Danmark Brønsby If 1 div. FC Vestsjælland
Skrevet af MILANMILAN
Hvordan skulle han fungere på højrekanten?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Røret
JppHlst:

Det havde jeg ikke lige i mine tanker da jeg skrev det forrige indlæg. Jeg synes at du har en pointe, ham eller Welbeck kunne godt have fået en chance eller to mere fra start på toppen, med enten Rooney eller RvP bag en af dem.
- dog er det altså også værd at nævne(uden ikke at kritisere RvP for manglende mål) at det er de sidste 10 kampe i Premier League, han har scoret i andre turneringer.
Skrevet af ustp
"Underlidt han ikke er blevet prøvet af på højrekanten. Valencia har været ringe i år, min mening. Han tager tempo ud af bolden ved at holde for længe på den , og når han så endelig afleverer er det til en modstander eller ud over bag/sidelinie. Young i modsatte side har heller ikke været for god."

Han har de ting man skal bruge som center forward, men ikke fløj.
De kvaliteter han har, er positionering, afslutninger og speed. Han har ærlig talt hverken overblikket, boldteknikken eller afleveringerne/indlæggene til at spille fløj.
Skrevet af MarcSinding
Jeg kan godt lide Chicarito, og ville elske at se ham i Barcatrøjen, omend jeg ikke kunne forestille mig, at han ville passe ind i systemet.

Men en sympatisk mand, som man ikke kan andet end have respekt for - i hvert fald i min optik.
Més que un club What do you think about Messi? Incredible. Messi is from PlayStation really, he is PlayStation! I don´t know how he is able to do what he does, but it´s unique and fabulous. It´s Leo Messi.
annonce
0