Snak

Mere indhold efter annoncen
Ku være fedt hvis Martin kom videre. Det vrimler ikke med gode danske angribere. Frygter at Dolberg går en svær sæson i møde hvis hans nye træner ikke er begejstret for ham og han heller ikke finder en ny klub denne sommer. Sæt Corner bliver langtidsskadet til efteråret. Det ene med det andet og det kan godt blive lidt bekymrende synes jeg.
Braithwaite er jo helt på månen.
Han er ikke god nok til at spille på det niveau.

Det vil absolut ikke give mening at Barca både betaler ham hele kontrakten ud OG lader ham gå på fri transfer.
Han har forregnet sig, idet han nok troede at Barca ville være økonomisk være tvunget til at betale ham ud plus lade ham gå gratis, hvilket ikke viser sig er tilfældet.

Oftest plejer man at forhandle sig frem til et beløb for at ophæve kontrakten men det lader til at Braithwaite ikke ønsker dette.
Så kan Barca ligeså godt beholde til at hente vand, rydde op i omklædningsrummet og rydde op på stadion.
Barca siden 2002
Forstår slet ikke at nogen kan være i tvivl om MB har en kontrakt, som begge partere selvfølgelig skal overholde.. Og hvis den ene part vil ud af den aftale, må den part betale, hvad den anden part forlanger. Længere er den sådan set ikke.
ellers køre kontrakten bare videre..
Og nej, det er ikke MB der er problemt her, hvis han møder op og passer sit arbejde


Enig og det er MB i sin gode ret til men så skal folk heller ikke pive over at arbejdsgiver finder disse krav urimelige og "ødelægger" hans karriere da man ligeså vel bare kan beholde ham på kontrakt og udskyde betalingen af dette tilgodehavende i rater istedet for at indvillige i et kompromis hvor alle får noget ud af det
@derfor
"Forstår slet ikke at nogen kan være i tvivl om MB har en kontrakt, som begge partere selvfølgelig skal overholde."

Forstår slet ikke at du kan tro at nogen tror det. Kontrakten er jo omdrejningspunktet i hele sagen.

"Og nej, det er ikke MB der er problemt her, hvis han møder op og passer sit arbejde"

Enig, det er ikke ham der er problemet. Problemet er, at han ikke er god nok til at spille, og det bliver et problem for ham hvis han fremadrettet gerne vil have en karriere der ikke foregår på tilskuerpladserne (og hjemme foran fjernsynet når landsholdet spiller).
Hvad forventer bold.dk atfå ud af at nævne MB i denne artikel? Det siger jo sig selv at han ikke er med når det er blevet meldt ud at han ikke får et nummer og han ikke får nogle kampe mere.
Nu ved jeg ikke hvilke alternativer MB har.

Hvis jeg var ham og havde et tilbud fra en klub som ville give samme løn og samme kontraktlængde og ikke skulle rejse til et ikke-europæisk land, så ville jeg nok tage imod det.

Så kan han både få spilletid og mulighed for at komme med til VM.

Favorithold i DK: Vejen SF (Ja, vi spiller i Serie 2...). Favorithold i England: Tottenham. Italien: Milan. Norge: Rosenborg. Ellers er jeg helt neutral :)
Enig og det er MB i sin gode ret til men så skal folk heller ikke pive over at arbejdsgiver finder disse krav urimelige og "ødelægger" hans karriere da man ligeså vel bare kan beholde ham på kontrakt og udskyde betalingen af dette tilgodehavende i rater istedet for at indvillige i et kompromis hvor alle får noget ud af det


Super pointe - MB får 4,5 mio euro om året, altså 375.000 euro om måneden. Nu hvor Barca ikke har behov for at frigøre løn i budgettet for at leve op til La Ligas løn loft, som MB og hans repræsentanter helt sikkert havde kalkuleret med, så er der absolut ingen ide i, at betale en lump sum på 9 mio euro nu og her, med alt hvad det indebærer af slidtage på likviditet, cash flow osv, når man istedet bare kan betale 375.000 om måneden i 24 måneder og så rent faktisk få den service ud af det som man har betalt for. Og samtidig statuere et eksempel: hvis du er grådig så er det hårdt mod hårdt.

Jeg ved ikke om reglerne tilskriver at man kan sende MB på B-holdet, men kan man det er jeg sikker på han kan være en super træningsspiller for de unge talenter.
Problem eller udfordring....ofte styres spillerne af det værste der længe er opfundet--agenter---de er grådige og tænker ofte ikke på deres spiller---hans agent får årligt et royalty for sin kontrakt... ot så har Martin slet ikke level til klub og liga....kontrakten er på 2 år---han ender med tribunen---han mangler ikke penge---pas på med, at agere for stolt og stå på sin ret.---find ny klub på lavere level, og få spilletid.

Ot. håber jeg ( hvis jeg kun ser på det sportslige aspekt)- at de bringer ham i kamp hver gang og helst hele kampen...og så vidste vi jo alle, at alt det skriveri om reg. af spillere jo endte med, at de nåede det...næste gang kan diverse medier spare brugen af over 100 artikler om hvis og hvis..
Og nej, det er ikke MB der er problemt her, hvis han møder op og passer sit arbejde

Hvem siger, MB er problemet? Barca har et problem med at de gerne vil af med spillere, der ikke har en fremtid i klubben og MB har sit eget problem, hvis han gerne vil spille fodbold. Det er sådan set sagen og så må man se om de finder en løsning til fælles bedste.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Dodge

Martin kompenseres. For hvad?
Klubben skylder ham ingenting.

Nu må han rådne på bænken og misse VM. Det er hans valg.
Klubben giver ham muligheden for at acceptere at sælge ham, det vil han ikke. Så er det hans problem at misse VM. Medmindre Hjulman er så inkompetent at tage en spiller med som ikke har spillet i et halvt år.


Nu stiller du et spørgsmål så jeg håber du kan tåle at få et svar.

Han skal ikke kompenseres hvis klubben beholder ham på lige vilkår med alle andre spillere i 1. holds truppen. Men hvis klubben ønsker at komme af med ham og ikke har fundet en køber, så skal han kompenseres for at blive smidt ud. Fordi klubben lokkede ham væk fra hans Leganes klub med en kontrakt, en løn, nogle ansættelsesvilkår osv. som de ikke ønsker at fortsætte med.

Skrevet med andre ord: Svaret til dit spørgsmål er at det er klubben, der vil foretage en ændring i deres aftale med spillere. Ikke omvendt. Så derfor skal han kompenseres hvis den ændring skal føres ud i livet. Og her er det Martin, der sætter vilkårene.

Jeg gætter i øvrigt på at du er Barcelona fan. Ellers ville du ikke skrive så tosset.
annonce