Snak

Mere indhold efter annoncen
Fjelle

Nej de kan da ikke tilbyde ham at få spilletid i en anden klub. De bestemmer ikke hvem træneren på banen i den anden klub.
Forestil jer at Barcelona fratager Raphinha sit trøjenummer, får fans til at buhe af ham og truer ham med at sætte ham ned på B-holdet eller rydde op på stadion. Hvad tænker I Raphinha bør gøre?

Raphinha har jo selv valgt galehuset, så han skal bare smile og acceptere situationen. Han fik hvad han ville.

Det sagt er hetz mod spillerne selvfølgelig uacceptabelt, men at en spiller simpelthen ikke er god nok til at spille førsteholdskampene og derfor konsekvent ser med fra tribunen, det er typisk inden for rimelighedens grænser.
jeg kan godt forstå at der ind i mellem opstår nogle ubehagelige situationer når spiller eller klub vil ophæve en kontrakt før tid.
hvis spillerne ikke er gode nok til at en topklub kan beholde sin position og marginal spillerne klynger sig til kontrakten, så opstår der en interesse konflikt.
det er ikke pænt at se på, men det er jo bare sådan det er. i fodboldklubber kan man modsat normale virksomheder ikke fyre ansatte der er for dårlige til deres job.
Jeg vil gerne have lov til at introducere et nyt spørgsmål til samtalen. Så kan man byde ind, hvis man er interesseret: Forestil jer at Barcelona køber Raphinha fra Leeds ved at tilbyde Raphinha en kontrakt. Forestil jer om 2 år at der stadig er mange år tilbage på kontrakten. Forestil jer at om 2 år så køber Barcelona to nye super offensive spillere og synes at Raphinha er blevet til overs men har en trup på 28 spillere. Forestil jer at Barcelona fratager Raphinha sit trøjenummer, får fans til at buhe af ham og truer ham med at sætte ham ned på B-holdet eller rydde op på stadion. Hvad tænker I Raphinha bør gøre? Skal han bare finde sig i at klubben har været ude med spendere bukserne på og skider på den aftale, de har lavet med ham? Skal han finde sig i at blive grimt behandlet og omtalt af både præsident og træner i medierne som en spiller, der godt ved at han skal videre?


Du stiller så mange stråmænd op og er så helt absurd confirmation biased i din argumentation, at det nærmest grænser til set komiske.

For det første har Barcelona ikke fået fans til at buhe af MB, de har heller ikke truet ham med B-holdsbold eller at rydde op på stadion. Det eneste Barcelona har sagt, 2 gange offentligt mig bekendt, er at MB ikke indgår i planerne for førsteholdet og derfor har man valgt ikke at registrere ham, hvilket også betyder at hans nummer er ledigt.

Dit “spørgsmål” er fuldkommen ligegyldigt. Det er ligemeget om det er Raphina eller MB. Eller om det så var Messi i sin prime, Haaland eller Mbappe. Situationen er den samme. Og kutyme er at man forhandler sig frem til en mindelig løsning, præcis som det sker når en spiller ønsker at forlade en given klub. Enten i jagt på spilletid eller fordi han ønsker en anden og/eller større udfordring.

MB har tilsyneladende ikke forstået spillet og har ydermere forregnet sig. Nu hedder den så, hvis han står stejlt, 2 år uden spilletid og til en markant lavere hyre end han kunne få hvis han bed i det sure æble, tog sit plaster på såret (fx 6 mdr løn) og skrev under med en ny klub som transferfri spiller.

Du er efterhånden den eneste, som rent faktisk har et vist intelligensniveau, på den her side, som ikke kan se situationen objektivt.
@ESL
"Nej de kan da ikke tilbyde ham at få spilletid i en anden klub. De bestemmer ikke hvem træneren på banen i den anden klub."

Teknisk set korrekt. Jeg mente mulighed for spilletid
Black Spider

Det er sådan en fair nok holdning at have. Jeg synes bare det er usympatisk. Jeg har meget svært ved at støtte sådan en tankegang. Der var engang folk blev fans af Barcelona fordi det netop var en sympatisk klub. Med ære og holdånd og etik. Derudover havde de Ronaldinho og Messi. Nu er der intet af den klub tilbage. De har sponsor på trøjerne. De har sponsor på stadion. Jeg tror ikke du er klar over hvor mange Barcelona fans der sagde at de var Barcelona FORDI klubben ikke havde trøjesponsor. Men nu er de sjovt nok stadig Barcelona fans. Jeg har personligt et stort proble med at klubben ikke ligner sig selv fra ´i gamle dage´. Jeg føler klubben kun lever på fortiden fordi der er i hvert fald ingen der overvejer at blive fan af klubben længere.
@black spider
"Ikke helt. Hvis Barca ensidigt river kontrakten over, så er det så mig bekendt standard vilkår, at konsekvensen er fuld udbetaling af rest-lønnen"

Jeg er ret sikker på de ikke kan gøre det uden sanktioner. Så skulle det være gjort umiddelbart efter sæson afslutningen.
Fjelle

Men det kan jo altid kun blive den samme mulighed som han også blev tilbudt i Barcelona. Der sagde de også: "Her er en kontrakt til dig. Du får 4,5 år. Du får 1. holds træning og kampe. Du får XX i løn."

Men hvad skulle holde hans kommende klub fra at lave samme show som Barcelona og pludselig fjerne ham fra truppen uden at have fundet ham en køber?
Selvfølgelig er han ikke det
Fjelle

Jeg er ret sikker på de ikke kan gøre det uden sanktioner. Så skulle det være gjort umiddelbart efter sæson afslutningen.


Jeg er med på at du ikke skriver til mig men jeg tillader mig at blande mig alligevel.

Det er korrekt. Medmindre det står skrevet i kontrakten (og det gør det tydeligvis ikke fordi så ville Barcelona have aktiveret den klausul) så er vilkårene 100 % op til Martin selv at bestemme. Han kan kræve hvad som helst for at den kontrakt rives i stykker fordi han bestemmer om den skal rives i stykker eller ej. Teknisk set kan han kræve ejerskab over hele Camp Nou. Og så vil Barcelona nok ikke betale.

Nu går der rygter (ubekræftede rygter) om at han kræver 2 års løn. Det vides ikke om det er sandt. Det kommer i hvert fald ikke fra hans mund. Så må Barcelona overveje om de synes det er for dyrt eller om de må beholde ham i truppen uden nummer. Så kan de lade ham træne med 1. holdet per kontrakt. De kan lade være med at udtage ham til kampene og så må han tage sagen op med spillerforeningen. Det er formentlig ikke tilladt at de undlader at give ham et nummer eftersom så er han ikke på lige vilkår med de andre spillere.

Hele problemet opstår jo fordi klubben har været ude og købe nye spillere FØR de er gået af med deres gamle. Så der er ikke plads i truppen. Og så har klubben skabt problemet for sig selv.

Alle rygter om at han har nægtet at lade sig sælge.. Rygter.. Intet bekræftet. Intet kommet fra hans mund. og selv hvis det var sandt, så var det helt fair fordi man skal sgu kun sælges til de klubber (og med de vilkår) som man selv ønsker. Det er IKKE klubben der bestemmer hvad der skal ske med Martin. De har kun en opgave: At overholde deres kontrakt fordi det var den de lokkede med i 2020 da de lokkede ham væk fra Leganes.
annonce