Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er sgu egentlig et meget stærkt landshold. Især offensiven har en række formstærke spillere i Jobbe, Wind, Cornelius, Eriksen og Skov Olsen, der gør det godt på klubholdene. Det har vi ikke haft for vane at have.

Jeg forstår ikke, hvordan man kan være så uforstående over for, hvorfor Falk ikke er på landsholdet. Alle de danske midtbanespillere, der er blevet udtaget i denne omgang, spiller til dagligt på et højere niveau, end Falk gør - måske lige bort set fra Billing, der til gengæld har alderen med sig. Falk er en fremragende fodboldspiller, men hvis han skulle have haft en fast plads på landsholdet, skulle han være skiftet til udlandet for nogle år siden. Han er altså 30 år gammel, så der er noget nær ingen fremtid i at give en plads til ham. Derudover er han først lige kommet tilbage fra en skade.
Brøndby IF
Spar falk, tak for det
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Der er noget i vejen med mit skærm billede, for der står Mathias Jensen i stedet for Falk og så er tumlingen Bruun Larsen også opført på listen, samt Rasmus Nissen som bliver rundkørt hvis han møder en uden for den Østrigske liga og Viktor N, Jesus ja det er åbenbart stadigvæk en kvalifikation at have været i FCN.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Så at man ikke spiller sit livs kamp overfor Coman og Bayern på Allianz Arena, skal koste en landsholdsudtagelse? Nissen er en fremragende back, på et godt Salzburg hold, der har haft en virkelig god europæisk kampagne.
Det er en joke at der ikke er nogen fra den danske liga, Rasmus Falk burde klart være på.


Nej, den danske liga er lort. Beklager, men det er faktum. Man bliver jo ikke verdenstjerne af at spille imod Vejle og Sønderjyske.
Jeg håber godt nok, at Mathias Jensen og Jacob Bruun Larsen begynder at tage nogle større skridt i deres fodboldudvikling, når nu Kasper Hjulmand stadig viser viser dem så stor tillid.
For hvor Mathias Jensen i bedste fald er anonym på landsholdet, så har Jacob Bruun Larsens aftryk været direkte forfærdeligt.
Dejligt at have Christian Eriksen tilbage.
Laaang snor til Mathias Jensen, som endnu ikke har vist at han hører til på landsholdet.
Falk mangler og sært at Hjulmand ikke bliver konfronteret med det.
Men ellers et godt og kompetent landshold, som altid.
Jeg forstår ikke man tager Eriksen med, rent sportsligt.
lad ham nu lige spille mere end 2.5 kamp for Brentford.


Havde det været bedre med 3.5 kampe? For det får han sandsynligvis inden Holland.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Emilfu

Det må være en joke med Sisto? Og du er med på at Billing kun har fået en enkelt landskamp?
er Falk ikke væsentligt bedre end flere på den midtbane( M Jensen, Billing, Lindstrøm)
annonce