Snak

Mere indhold efter annoncen

Christian Poulsen uden deadline

fre 6. jul 2012
Flere klubber bejler til Christian Poulsen, der stadig er i dialog med Evian. Den danske midtbanespiller har ikke sat en deadline for, hvornår han skal have sin fodboldfremtid på plads.

Læs hele nyheden her
Den mand går helt sikkert efter den sidste kontrakt, hvor han kan få skrabet så meget til sig som muligt før pension
AGF \o/ Sir_C En moderators vigtigste opgave er at leve i sus og dus for alle de penge, han får for jobbet. Alt andet kommer i anden række.
Synes det er en smule respektløst overfor Evian, hvor han trods alt har fået karrieren på ret køl igen..
Kevin Keegan: "You can't play with a one-armed goalkeeper - not at this level!" Støtter Vejle Boldklub
Lunst, jamen Christian Poulsen er heller ikke en særlig sympatisk person, se bare på Sverige kampen. Så man skal ikke forvente for meget af ham. Han skulle være blevet i Sevilla eller endda schalke. Men han fik pludselig en tro på han kunne alt , men istedet har han ødelagt så meget
FCK burde tag ham hjem og lade ham vise at der stadig er et internationalt niveau i ham...

Ja, han havde 2 dårlige ophold i Juventus og især Liverpool. Men han har vist i Evian at han stadig kan være med på topniveau, og hvis han kan spille godt i den bedste franske liga, kan han vel også være med i DK...

Jeg håber virkelig han tager til FCK og sparker alle jer Christian Poulsen hadere´s fordomme ad helvede til!

Glem ikke hans 3 succesfulde ophold i FCK, Schalke 04 og Sevilla... Samt mange gode landskampe...
Kæmpe FCK fan med et stort hjerte for dansk fodbold...
det er så også bare efterhånden fire år siden, at han forlod Sevilla. Hans niveau var højt dengang, men det er jeg ikke helt sikker på, at det stadig er. Han gjorde det OKAY i Evian, men FCK sigter nok højere, end de gør. Han ville blive breddespiller, hvis han tog til FCK.
@1234reds

Men hvis du mener han gjorde det OKAY i Evian (I den franske liga) som i mine øjne er flere længder bedre end den danske liga. Vil han jo komme hjem til FCK og blive en spiller som Jesper Grønkjær der blomstrer op igen. Kig på den nuværende midtbane hos FCK, og sig mig så om ikke CP kan slå Grindheim af den plads??? ;-)
Kæmpe FCK fan med et stort hjerte for dansk fodbold...
annonce