Snak

Mere indhold efter annoncen

Christian S. bekræfter: Brøndby bød på mig

Skrevet af bold
ons 28. sep 17:56

FC København-backen Christian Sørensen bekræfter, at Brøndby bød på ham i sommerens transfervindue.Læs hele nyheden her
Skrevet af vbkfyn
Hvorfor er det relevant..? Og hvad skal det gavne at bringe det på bane...?
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Mr.1010
Fornøjelse, nu når du valgte den forkerte klub at tage til, at du sidder på bænken og at din karrierer inden længe er gået helt i vasken. Sådan går det når man vælger penge frem for spilletid.
Skrevet af Michael0610
Det udstiller i høj grad forskellen i kvaliteten af de 2 klubber, ja de fleste spillere er gode nok til en startopstilling i bif, men må kæmpe for at komme på hold i FCK.
Danmark: FCK, hvem ellers??
Skrevet af Osteopaten
Og alligevel sejler fck mere end Brøndby, især målt op på den relative store kvalitetsforskel og ikke mindst økonomi. Det udstiller vel mere fck og C.S fremtid ift spilletid og karrierer.
Skrevet af Linjedommeren
@Osteopaten. Undskyld, men den skal jeg lige have en gang til. Sejler det mere i FCK end Brøndby? Det postulat må du lige uddybe
Skrevet af Osteopaten
Det har lige da lige gjort? Nu var det mere et svar til Michael0610..
Så med den kæmpe forskel der er økonomisk og med den kæmpe kvalitetsforskel der er/burde være mellem nærmest hele fck trup og Brøndby, så har de da fejlet mere end Brøndby har. Og ja, jeg ved godt Brøndby ligger under fck, men det er vel også forventeligt.
Skrevet af LosPollos
Ikke nok med det sejler. Det ligefrem decideret pinligt at fck ligger hvor de gør med deres budget
Skrevet af HuskMig
Mr.1010: alligevel har han fået spilletid mod Sevilla og Dortmund i hans første måned i klubben. Det havde han aldrig fået hvis han skiftede til Brøndby.
Skrevet af Ajungsled
Det der er mest sørgerligt ved at vi ligger nummer 9 er at vi vinder hele lortet alligevel!!
Skrevet af anygivenday
@lospolio
Budget gør spillet på bane.....
Skrevet af Dumåikslåjegharbriller
Forståeligt han er utroligt snakkesalig. I lyset af 30+ er det jo det største i vores lille dam og lykkes han at få flere sammenhængende i start 11 må det være for ham som alle de som får deres første kontrakt i udlandet men igen med den forskel nogle kan have håb om enten U21 eller A-landskampe oveni. Der blir det oldboys i stedet.
UD af bussen Dansk folkeparti! I optager dyre pladser for nye danskere som forsøger at integrere sig, men end ik har råd at lade børnene gå til fodbold.
Skrevet af Rundsaven
Hvor er I søde. I kommentere bare på overskriften. @Osteopaten så fik du mulighed for at sende lidt af dit lort mod FCK som du gør i samtlige tråde. Hvorfor bliver du ikke i din blågule tråd ?
Skrevet af kampito
Han er og bliver reserve i FCK, hvilket han også ville være blevet i Brøndby, når de har Riveros tilbage.
Valget af FCK er selvfølgelig af økonomiske grunde, manden er 30 år og vil gerne tjene så meget som muligt inden karrieren en dag slutter.
AK1978
Skrevet af simonstof
Michael06

Ja eller i fck kan en venstre back få spilletid på kanten selvom de har købt 75 andre kantspillere så hvilken kvalitet der er i den trup. det bliver virkelig udstillet her.

Sørensen var jo heller ikke blevet fast starter i Brøndby og ikke sikkert de havde budt hvis ikke Riveros var blevet skadet.

At Sørensen kun har valgt pga. pengene er jo også fjollet. For det første tror jeg ikke han havde mulighed for at vælge andet da Viborg vidst ikke har accepteret andre bud end fck´s.
For det andet havde Sørensen da nok regnet med at få mere spilletid en tilfældet har været indtil nu. Med både Europæiske kampe og superliga kampe.

annonce
0