Snak

Mere indhold efter annoncen

Christian S. udelukkede FCM: Forbudt skifte som Viborg-mand

Skrevet af bold
fre 30. sep 14:00

Venstrebacken Christian Sørensen fortæller, at han aldrig kunne finde på at skifte til FC Midtjylland grundet ulvenes rivalisering med hans tidligere klub Viborg FF.Læs hele nyheden her
Skrevet af ØjnenePåBolden
Mon ikke det var FCM, der udelukkede CS….
Skrevet af Rossonero3
Jo FCM har på ingen måde interesseret, men det påstår han jo egentlig heller ikke. Det er da bare super at FCK brugt 5-6 mio på at lade ham sidde på bænken. Har svært ved at se ham komme ind på holdet, når VK er der.
Skrevet af 12'eren
Egentlig meget nemt at sige bagefter.
Skrevet af skkh
Det er også dumt at sige før. Det er der hvert fald nogen, der har fået at høre for. Senest Søren Reese, der bollede sin egen karriere i nogle år for nogle hurtige penge i Vestjylland. Jeg er også enig i, det er nemt at sige efter - men lige præcis Christian Sørensen virker til at være en af dem, der har integritet. Dejlig mand.
Skrevet af Vagn1896
Mega hyklerisk af Christian Sørensen havde fcm budt dig mere i løn og 15 mil så var du skiftet på stedet….iøvrigt klinger det ret hult da fck og fcm er to klubber der minder en hel del om hinanden…

Arvefjender de dage sluttede da fredberg hentede fcm legenderne i Friis og Jakob Poulsen…

Det ellers sjovt som moderne fans navigere rundt i det…henter man trænere spiller osv fra arvefjenden er det bare bomben men er det den anden vej er folk helt oppe og køre og der blir sagt og skrevet så mange grimme ting….

Det ene øjeblik råbes der vi hader vi hader vi hader fcm og det næste øjeblik jubles der med Jakob Poulsen…det er alligevel imponerende….

Arvefjende opgør min bare….
Skrevet af mholmm
@Vagn

Så kom du da ud med frustrationerne, håber det gav lidt luft :-)
Skrevet af Ukendt Profil
Det er sjovt som spillere fra Viborg, Silkeborg og AaB på skift har travlt med at udtale sig om hvor stor rivaliseringen er med FCM…
Jeg håber (og tror) at FCMs spillere kan se lidt længere end blot 50-100 km. når de skal finde rivaliseringer - alt andet er simpelthen for småligt i en tid, hvor drømmene og ambitionerne er langt større end blot at vinde slaget om Midtjylland.
Den nye mentaltræner talte om at skulle gå ind til enhver SL kamp som om det er et europæisk gruppespil - og sorry Christian, men der tror jeg ikke han beder spillerne om at visualisere sig kampe mod lokale hold i grønne og røde dragter…
Men fedt for Christian S, hvis hadet og rivaliseringen med FCM har været en motivation for ham igennem karrieren. Hvis han er heldig, så er der måske også nogle unge spillere fra Næstved, Hillerød, Hvidovre el. lign. som en dag vil se op til ham - og måske være topmotiverede på baggrund af en rivalisering han ikke anede eksisterede… ;-)
Skrevet af AaBager
Fedt at nogle spillere har integritet
Skrevet af Karhor
@Ukendt profil

Nå, Viborg, Silkeborg, AaB og andre gode traditionsrige jyske fodboldklubber er simpelthen blevet for ubetydelige i FCM-optik? Eller er det måske sådan lidt, rønnebærrene-er-sure-agtigt, da det ser ud som om man har svært ved HELT, at erobre det midtjyske man så eksplicit og ambitiøst påberåber sig som sit...

Dyrk i nu bare jeres tilhørsforhold ude mod vest, det er jo alligevel der, I har størst appel. Misforstå mig ikke, jeg er selv vestjyde og jeg elsker Vestjylland. I fodboldmæssig forstand vil I vedblive med at være forankret ude vestpå.

Når Steinlein/modebrillen taler om hele regionens hold, så kunne jeg egentlig godt lide at vide, hvad han helt præcis tænker på...

Skrevet af puting kuneho
Var der ikke rygter om at fcm faktisk var interesseret i ham på et tidspunkt?

Skrevet af Ukendt Profil
Hej Karhor.
Nej, der er ikke noget som helst galt med de gode, gamle, traditionsrige jyske klubber - de gør det indimellem glimrende, og er med til at medier og tv-stationer kan puste lidt til en rivaliserings-flamme, der indimellem er ved være gået ud af sig selv.

Nej, rønnebærrene er overhovedet ikke sure - forstår slet ikke hvordan du kan komme til sådan en konklusion ud fra det jeg skriver. Jeg er da fløjtende ligeglad med om folk fra Silkeborg, Viborg, Aalborg eller andre steder i Jylland skulle holde med FCM eller deres lokale hold - ser det på ingen måde som en konkurrence i forhold til at have flest supportere.
Jeg kan uden skam fortælle, at jeg sad og holdt med både Viborg og Silkeborg, da de spillede europæisk fodbold - håbede helt oprigtigt på succes til dansk fodbold og heller ikke noget minus at det er jyske hold… ;-)

Men fatter helt ærligt ikke en dyt af det der lokale rivaliserings-fis der bliver talt om indimellem - og må sige at jeg syntes det er en “midter-klubs-mentalitet”, hvis man bruger mental energi på at måle sig med de lokale klubber man har spillet mod hele vejen op igennem ungdomsrækkerne.
Jeg er med på at der er noget med “at have håneretten i lokalområdet” - men hvis det at dominere lokalområdet fylder for meget i hverdagen, hvordan skulle man så kunne top-præstere på den nationale og internationale scene ?
Tror du Simon Kjær, Joachim Andersen og Rasmus Nissen bruger særligt meget energi på at holde rivaliseringen med Norge og Sverige i kog, når de går og forbereder sig til at møde Frankrig og de andre topmandskaber til VM…? ;-)
Skrevet af MKilgallon
Prøv at holde skruen lige i vandet her, ukendte.

Simon Kjær skal nok fokusere meget på rivalopgøret mod Inter.
Kristensen skal også nok være meget fokuseret på rivalopgøret mod ManU.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Ukendt Profil
Bare rolig MK - min skrue fungerer ganske fint.
Inter - Milan er et glimrende eksempel på en ægte rivalisering mellem to ligeværdige klubber!
Er også helt enig i at Nissen Kristensen nok glæder sig voldsomt til opgøret mod Man. U og er toptændt - men tror du Ronaldo, Eriksen eller Bruno opfatter kampene mod Leeds som noget særligt ? ((bare i top 10 over vigtige kampe i løbet af sæsonen ?)
Min pointe er at der ofte en en skæv opfattelse af, hvor stor rivaliseringen reelt er - og at det som oftest er den klub som har haft det sværest i en årrække, der har mest travlt med at puste til “rivaliserings-gløderne” for at give deres fans noget at varme sig på i en ofte trist og mørk periode.
Som sagt jeg kan godt lide Viborg - og jeg vil til hver en tid holde med dem mod West Ham, FCK eller BIF.
Kunne læse noget omkring Poulsen og Friis og deres ture frem og tilbage mellem klubberne - må indrømme at jeg totalt havde glemt at Poulsen huserer i Viborg for tiden, så det fylder uendeligt lidt i mit -
og mange andre FCM’eres hoved - hvem der er på lønningslisten er Viborg.
Skrevet af highsven
De lokalopgør fylder meget mere i fansenes øjne end hos spillerne idag… I gamle dage var spillerne lokale, idag meget få fra egnen og lidt flere fra landet… og en masse udlændinge til slut…..
Skrevet af Ayelads
Sidder en Ikast-Herning fan og belærer andre klubber om rivaliseringer og betydningen af disse? Det er fint, at du er ligeglad - det er der heldigvis mange, som ikke er. Det kan selvfølgelig ikke undre nogen, at en (mand?), som holder med en overbygning af to rivaliserende klubber, ikke forstår det. Dit football club misfostre fra 1999 er hadet af alle. Ikke på grund af den sportslige succes - men på grund af jeres nørdede fans, usle facon og jeres alt for store armbevægelser af en klub fra Vestjylland. Sportsligt er I gode, ja, og samtidigt været det i mange år. I er dog stadig en historieløs, fan forladt football club.
Skrevet af skkh
Ukendt profil skyder i min optik også helt ved siden af skiven ift. rivaliseringen. Han (eller du) diskuterer rivaliseringen ud fra et spillersynspunkt. Det giver jo ingen mening. 99 % af fodboldspillere er ikke andet end en slags konsulenter, der hyres ind for at yde et stykke arbejde, og det er som regel der, de får den bedste betaling eller største rolle. De skrider, så snart de ikke kan lide lugten i bageriet eller har mulighed for at tjene mere andetsteds. Så nej, når Kjær gerne vil slå Sverige, og når Nicolas Dyhr gerne vil slå Viborg, så taler de til fansene. Det kan alle da se og forstå. Der er sgu ikke mange ‘forbudte skifter’, der aldrig har fundet sted.

Det er fansenes rivalisering, dem, der ikke bare ‘shopper’ klub/arbejdsgiver (altså udover dem, der bifaldt, at man lagde Ikast og Herning i graven) og der hænger det så sådan sammen, at Viborgs og fcms - i langt de fleste tilfælde - hellere vil vinde over hinanden, end de vil vinde over så mange andre.

Det er også stort af ‘ukendt profil’ at holde med Silkeborg og Viborg i Europa, men motivet er jo nemt at gennemskue, da fcm pt er i en forfatning, hvor de forventer europæisk fodbold hvert år og derfor kan bruge koefficienten. Mit motiv er dermed også nemt gennemskueligt: jeg ønsker fcm al ulykke, både europæisk og nationalt ;-)
Skrevet af Ukendt Profil
@Ayelads - I rest my case!
Dit indlæg behøver ingen respons - du klarer helt selv både at bakke min pointe op, samtidig med at du får dig selv til at fremstå evolutionsmæssigt på niveau med en neandertaler.
Skrevet af Slettet(031508220511)
@ayelads

Det er fint at du ikke kan lide FCM, fred være med det. Det er også fint at andre ikke kan lide FCM, fred være med det.
Men der er et par ting du skriver der virker lidt,,,,,,dumt.
Jeg kan som eksempel godt lide FCM, så det er ikke alle der hader FCM og der er sikkert flere der kan lide FCM end din klub (min far og alt det der), som jeg formoder er Viborg (uden jeg gider kigge din profil igennem).
Ud over det, så virker du lidt trist og bitter. Kan det skyldes at FCM (klubben du elsker at hade), har vundet mere på 20 år end Viborg har vundet i de små 100 år den klub har eksisteret?
Er vi virkelig på det plan, at det er simpel misundelse der fører til dit had skriveri?

En anden ting i dit skriv, der får dig til at fremstå en anelse underfrankeret, er din bemærkning om at FCM er historieløs.
Det er da et selvmål af rang, for hvis FCM har vundet langt mere end Viborg gennem tiden og for evigt vil stå mejslet i historiebøgerne som vindere af det danske mesterskab og pokalen. Hvor efterlader det så dit elskede Viborg i de bøger?

Kom nu med noget ordentligt banter, i stedet for det der lave niveau der får din klub til at se lidt dum ud!
Usle facon, ud fra hvilket kriterie? Dit?
Skrevet af Slettet(031508220511)
En sidste ting, som egentlig er fint at få på plads.
Jeg bor i Vestjylland, faktisk helt ude ved kysten. Så hvis du på nogen måde mener at det er en sviner at kalde FCM for FC Vestjylland, så rammer du en del forbi skiven.
Der er skønt ude ved havet.

I øvrigt er det svært at komme mere centralt i Jylland end der hvor Ikast er placeret. FCM overtog Ikast´s fodboldlicens og træner i den by.
Så ved du det.
Skrevet af Ayelads
Om jeg er misundelig på en fc klub? På en overbygning af to rivaliserende klubber? PÅ EN KLUB FRA IKAST-OG HERNING?

Kærlighed til klubben vil aldrig nogensinde handle om sportslig succes - men det forstår en Ikast-Herning sympatisør, som dig, desværre nok ikke. Og nu handler historie lige pludselig om succes? Dig og din fars klub er plastik. Fra 1999.
Jeg kan fortælle dig, at Viborg, som klub og på fanscenen er yderst respekterede rundt omkring i Danmark. Det er fusionshelvedet fra vest ikke.

Egentlig sødt, at du kalder mig underfrankeret. Skrev din far det for dig?

annonce
0