Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er i hvert fald nogle alarmklokker, der burde have ringet hos BDO, som er revisorfirmaet der har godkendt regnskabet i 18/19.

Lønningerne faldt med £ 4.5 M og det er tiltrods for man gik fra 325 ansatte til 449, hvilket er stigning på 40%. Derudover forlængede man aftaler med Ederson, Otamendi, Fernandinho, David Silva og ikke mindst Kevin De Bruyne og Pep. Derudover blev man mestre og man vandt liga cuppen, altså yderligere bonusser til spillerne.

Det er simpelhen mere end svært at tro på lønningerne er de rigtige tal.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Men det hjælper på indtægterne at komme i CL, og få reklame verden over, det er vel ikke ulovligt at investerer sine penge i en klub? eller hvad?

Jeg forstår ikke helt reglerne, eller hvad man vil straffe klubberne for?


Så er det sgu meget sjovt at du udtaler dig om noget du ikke aner en skid om.

Er du en af de der personer der også siger at rumvæsner kommer på besøg, fordi du har set en UFO?
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
De køber sig da bare ud af det.
Gaaab 🥱 Hvis nogen tror at det får konsekvenser, så er de dummere end flatearthers.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
@LØMBØ

Hvis det er mig du kalder United fan, så er jeg Tottenham fan og blev det gradvist op igennem 90erne og det var ingen dans på roser i den nederste halv del af ligaen med vores største stjerne der skiftede på fritransfer til ærkerivalen.
Ender hos CAS (Corrupt Associates Society) med det sædvanlige udfald
Håber ikke der er noget at komme efter. Nu bedes de få den lukket, en gang for alle.
Wow.. City bliver anklaget for at have brudt reglerne for FFP ml 09/10 sæsonen og 17/18 sæsonen.
Så er det jo ligegyldigt at de har overskud i 18/19 og 20/21.

Og ja, efter at man i næsten et årti, angiveligt, har svindlet sin økonomi helt ustyrligt op, så ser forretningen bedre ud.
Det er vel ikke så forfærdeligt overraskende.
Når Etihad begynder at give PL rekord store sponsor beløb til en bundklub, så er det snyd. Men nu, ja så er City vel efterhånden sponsor beløbene værd? Efter 6 mesterskaber, en CL finale og to semi finaler, så stiger værdien jo.

Som en anden skrev, vil det være ærgerligt med point straf i denne sæson, når nu Arsenal ligger til. Og jeg tolker kommentaren som at det ville være ærgerligt for Arsenal hvis historien bliver at Arsenal vinder pga. straf til City. De har med deres spil fortjent at vinde helt regulært.

Så vidt jeg husker og kan se, bortfaldt straffen fra UEFA grundet forældelse på 5 år. Men FA har ikke de samme forældelses frister som UEFA.
Så det bliver uhyre spændende.
Måden man hørte om at Mancini fik penge uden om klubben, lyder jo meget som det Juve lige er straffet for..
Off topic. Hvordan virker FFP egentligt i Danmark? En klub som Brøndby har vel fået tilført en god Milliard af Kasi tossen, Jan Bech og nu det nye fodbold konglomerat.
Det er godt nok sølle, at PL ikke kommer ud med det her noget før. Så har de fået frit spil i så mange år, og nu skal de så "straffes" for det, efter de har opbygget hold, resultater, fanbase, ungdomsspillere, osv. osv. PL bestyrelsen er til grin, og uanset hvad straffen bliver, så vil det altid have været det værd både sportsligt og økonomisk. Medmindre de sendes 5 rækker ned - hvilket de burde. Men det ved vi alle, at det ikke sker.
annonce