Snak

Mere indhold efter annoncen

City kørte rundt med Lerager og co: Skævede til stadionuret

tor 6. okt 05:30

FC Københavns midtbanespiller Lukas Lerager erkender, at han af og til løb og kiggede på stadionuret i onsdagens 0-5-nederlag til Manchester City. Læs hele nyheden her
1. Jeg hader alle de her plastikklubber, som aldrig har bygget en forretning men delvist bare har skidt på det tidligere FFP og delvist har fået en bundløs tank foræret, der er INTET fedt ved dem ... at det så er absurde gangstere der sidder på pengene, gør det bare flere gange værre.

2. Jeg er målløs over at det er muligt at score SÅ ofte, når en så voldsomt stor andel af målene, kun handler om løb i boksen og skubbe den de sidste cm over stregen.
City har voksenbassinet af en pengetank og FCK soppebassinet af en tank..de andre suppehold har vandet der ryger ved siden af..
Tak for din holdning Socialist.
Jeg synes City er en fantastisk klub, som jeg blev forelsket i for over 20 år siden. Dengang var holdningen hos alle jeg mødte, at City var en FED klub med masser af historie (det kan du også selv Google dig frem til).
Siden hen har de skiftet ejer et par gange og i løbet af den tid fået tilført kapital der har kunne gøre dem konkurrencedygtige. Alt er kørt lige efter planen og endt med at City nu hverken er det hold der køber mest eller betaler de største lønninger.
Du lyder mere interesseret i økonomi end fodbold, så derfor må det vel glæde dig, at City nu ikke bare kaster om sig med penge? Det er der dog andre klubber der gør, men pyt med det.
Lømbø:

Alt er kørt lige efter planen? Hvad mener du helt præcist her
? Økonomi? FFP? Retssager? Bestikkelse? Skuffeselskaber? Sponsorater?
Kampen viste , at forskellen på øverste hylde og 3. hylde er vokset markant de seneste år. Lad dog de allerbedste få deres egen europæiske superliga, så resten kan konkurrere på mere lige vilkår. Med den nuværende tendens må man bare erkende, at milliardærer og oligarker styrer. Men spændende, hvem der går konkurs først
annonce