Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Hr.Objektiv
100% Enig...Spot on :)
Skrevet af Milanistar
Håber dem der brokker sig over Atlético er okay. Sikke en gang møg der bliver lukket ud…
"Voldspsykopater", "grisepryglerhold", "overfaldsmænd", osv… slap dog af og pas på blodtrykket. Nu er det jer selv der fremstår enormt usympatiske, har I tænkt på det?

Atletico en smule bedre end City på dagen i en kamp, hvor ingen af holdene vinder nogle sympatipoint. Så skulle det være Atlético på grund af den stemning, fansene skabte. En skam at Felipe lige mente, at han hellere måtte trække et rødt kort på et meget dumt tidspunkt.

City ryger ud til Real Madrid. De mangler simpelthen klasse når de bliver pressede.
Sempre Milan.
Skrevet af AltidOffside
Kæmpe fornøjelse at se Foden lade Pat(h)etico smage egen medicin :-)

Og max. fryd at Man. City går videre med en smal 1-0 sejr ala netop Atletico!
Skrevet af Slettet(171435223006)
Eller hvordan de slog dem i begge gruppekampe i denne sæson, eller

Det er der ingen der husker… men netop den knockout-kamp i Liverpool, hvor Liverpool røg ud på røv og albuer af Atlético. Jeg griner endnu… noget af det bedste, der skete i 2020…
… and the Spurs go marching on! Spanien: Barca - du ved, der hvor den bedste spiller i historien spillede Danmark: AaB - du ved, den bedste klub i Danmark... vil nogen mene
Skrevet af Juventino45
Målt på spil og chancer skal man være enorm ignorant, hvis man ikke anerkender Atleticos dominans i aften.
Skrevet af Milanistar
Hvilke af Citys spillere blev i øvrigt skadet som direkte følge af en hensynsløs Atlético-tackling? Og hvem var det egentligt der endte med flest gule kort - heraf et af dem for et meget grimt frispark på Carrasco? Styr dog jeres retorik.
Sempre Milan.
Skrevet af Hammers4ever
@raNdOMiNAtoR

Nej du tager fejl, det er bizart at du ikke kan få dine farvede briller af ved dit tydelige had til Engelsk fodbold

De kommer ikke engang i nærheden! Atlético er en flok små usympatiske hunde hvor en del af spillestilen er bevidst at forsøge at skade sin modstander

Massive tidsudtræk? Nu var jeg ude for at hente kaffe et par gange så det kan være jeg er gået glip af noget, men hvor var det massive tidsudtræk udover skaden på Walker enhver idiot faktisk kan se gør røv ondt, noget man ved såfremt man har spillet fodbold udover skolegårds niveau, eller er det en af svinestregerne på Foden du snakker om?

Det kedelige hold? Så du den første kamp eller virkede dit tv ikke der?

Du har ganske ret i at det er ret så kedeligt at kigge på city skubber en bold tilbage og til siden og det er bestemt bagsiden af medaljen ved den fodbold de spiller, men nu var det altså Atlético der havde bragt sig selv i den position ved deres tilgang til den første kamp, det var nu engang dem der skulle frem på banen i dag
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af D.B.R. ©
@ AL89

Ja, det var en fed sæson. Med et fortjent mesterskab til LFC.

Grin du bare. Indhold lyder du til at mangle i tilværelsen :-)
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af cornholio
Hr. Objektiv
Nu er Atletico meget mere end bare Savic og Felipe (og Diego Costa for den sags skyld)
De har en speciel tilgang til spillet, men spiller fodbold ligesom alle de andre hold.
Cholos mentalitet og tilgang passer perfekt til fortællingen om Atl. Madrid, og jeg tror at fansene har utroligt let ved at holde med ham og den kurs han står for. For at være objektiv, kunne du jo evt. sætte dig ind i den del også.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af Juventino45
Og i stedet for at være sort/hvid ift. Atlético, så spiller de altså bare spillet hvad enten de har en defensiv eller offensiv tilgang til kampen. For mig er det strategi på øverste hylde og kendetegnende for intelligent fodbold. Sorry to say.
Skrevet af United74
Har squ ikke den store sympati for City - men Atletico spiller så gennemført pindsvinebold tilsat lidt groft spil, at det var fedt at se dem ryge ud på den måde.
Hvordan kan dommerne tillade at Simeone går ind på banen og ikke vil gå ud - tør de ikke gå til ham - et gult kort er jo til grin.
Manchester United siden 1974 / AaB
Skrevet af Juventino45
United74

Var Atlético defensive i aften????
Skrevet af AtletiGenoaLensOB
Jeg håber ikke i får mareridt i nat når i har set sådan en gang voldspsykopater i aktion. Jeres kommentarer siger sgu mere om jeres lave IQ.
Atletico spiller ikke just sprudlende og til tider også for hårdt. Men i får det jo til at lyde som om de får røde kort hver eneste kamp de spiller. Sjovt nok fik holdene lige mange gule kort og dommerne kender jo holdene indgående og ved hvad de skal holde øje med. Men der er bare nogen som kun kan se negativt hver gang Atletico spiller. I må sgu have et sørgeligt liv hvis i kan gå så meget op i hold i ikke engang holder med.
Så styr retorikken og få blodtrykket ned igen....det er altså bare en sport.
Skrevet af El Pedrosen
Lad os håbe Real kan slå den statsstøttede møgklub ud.


Haha. Det fortjener næsten bare at stå for sig selv!
Skrevet af Juventino45
Elpedrosen

Ja, det er komisk - for alvor endda :)
Skrevet af Slettet(101631231501)
@AL89:

Fun fact: Liverpool vandt Champions League på lige netop Atletico Madrids hjemmebane, du ved, da de slog Tottenham 2-0.
Skrevet af PFFChelsea
Uanset hvad, så er AtM, endnu engang, sendt hjem. Så kan de fokusere på deres lille liga, og vi andre slipper for at glo på dem i europæisk fodbold.
AtM vil heldigvis altid kun være de små bidske hunde, som de fleste ikke tager seriøst.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Det var jo en forkert taktik af Atletico i denne kamp. De skulle have presset City fra start og ikke vente til de sidste 20 minutter. De rystede dem jo, og der var klare muligheder.
Skrevet af El ninio
Hvis du kalder det Savic laver for drengestreger, så er jeg bange du enten er påvirket eller ikke kender fodbold loven eller straffeloven. Du bestemmer selv?
Skrevet af FalconLFC
Kan ikke døje nogen af klubberne, men City er trods alt at foretrække
annonce
0