Snak

Mere indhold efter annoncen
Så må det jo bare være deres eget ansvar og så må de starte forfra. Ligesom starbucks eller McDonald´s fx ville kunne gå konkurs


Starbucks og McD er jo ikke en del af et ligasystem, hvor det har konsekvenser med hensyn til op- og nedrykning.
Hasse1983
Hvor ser du jeg skriver det?
Ud fra din skriver, viker det til du har opfattet min mening/holdning forkert.

Side stepping one, side stepping two…
@Urban jeg tror vi er på samme bølgelængde😉

“ Skal det være fair for de klubber som faktisk har bygget en klub op fra bunden og fået kæmpe succes og et grundlag for at kunne for store sponsor aftale på baggrund af deres omdømme bare for at se en nyrig klub lever 10 gange så store sponsor aftale på baggrund af ingenting? det er sportswashing og ødelæggende for vores elskede sport”

Da City blev opkøbt, og ikke havde nogen som helst sportslig succes, solgte de navnet på stadion for et absurd højt beløb, mens Arsenal, der de sidste “mange” år havde haft succes, kunne få under halvdelen for salg af deres navnerettigheder.
Svindel og humbug var det.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Grunden til at City fik lavet kunstigt store sponsor aftaler var at man ikke længere kunne gøre som Abramovich og give pengene direkte til klubben. Ja det var en omgåelse af reglerne, men det var ikke et direkte brud.

På samme måde tror jeg City har forsøgt at omgå flere regler, men om de er decideret brudt tør jeg ikke sige. Ærlig talt ved jeg heller ikke helt om jeg synes det er ok hvis nogen skal diktere at "næ nej, så meget er denne sponsor aftale ikke værd, den kan max koste whatever"
More money more problems

Savner tips lørdag og en Heine fernandez med en smøg i munden og en pilsner i hånden…

Imod moderne fodbold eller noget
Amy Winehouse’ far var også overrasket over hun døde af druk.
annonce